ילדים זה עם אכזר

Arfilit

New member
אם היא מכירה פסיכיאטר

זה אומר דרשני??? הממממ... צרה צרורה... יש לי קרובת משפחה אחת כזו. לדאוג?

את דפוקה ברמה

לכי את מפגרת לגמרי, את רוצה להביא ילדים להוציא אותך מהבדידות העגומה שלך. מה הבעיה שלך שהן לא רוצות ילדים? מפריע לך? מפריע לך שהילדים שלך מקבלים מכות בבית ספר, סובלים בחיים מהצעקות של ההורים ומהמריבות שלהם ומחפשים כל החיים לצאת מהתסכול? אוכל אותך אה?

I s t a r

New member
זה בסדר- כל עוד את מודעת לכך

שיש גם אחרות שמרחמות עלייך ועל הבחירה שלהן נראית אומללה מאוד. באותה מידה ,כמו שאמרה גאטו נגרו- לא היה מזיק גם לך טיפול כדי לבדוק את הבחירה שלך ובעיקר את העובדה שקשה לך לקבל בחירות של אחרות.

Arfilit

New member
../images/Emo45.gif

אני מתפעלת מהענייניות בה ענית והתעלית מעל רמתה של זו אשר לה ענית. סחתיין...

I s t a r

New member
זה היה קשה ערפילית

בד"כ רמתי נמוכה מאוד כיאה לטרול מצוי, אולם היום אני מתרגלת לפני כל מענה מספר סוגי חשיבה חיובית ורק אז עונה- מעצם ההבנה שלטרולים יש כאן מקום מכובד,הבנתי שעליי להפוך הצעמי לאחת כדי לשרוד ולכן אל תתני לי לעבוד עלייך, זה היה מיקרי בלבד.

Arfilit

New member
הרממממ...

לא מבינה למה את חשה חובה להיות סרקסטית כלפי התגובה שלי. מילא. כנראה יש איזושהי סיבה שנשגבת ממני.

XUXA141

New member
כמה פחד בהודעה אחת..

אמנם אני לא פסיכיאטרית אבל לפי הארס, התוקפנות והעצבים בהודעה אחת בהחלט ניתן לראות שיש כאן פחד. פשוט פחד. כשאדם מפחד שיערערו לו את כל מה שהוא גדל ולמד ואולף, זה מפחיד. מפחיד לגלות שאולי אנשים אחרים עשו בחירות טובות יותר. מפחיד לגלות שאולי טעית, מפחיד לגלות שיש עולם בחוץ ושאמא לא תמיד צדקה.. אני מבינה אותך יקירתי - הרי אם תודי שאולי טעית, זה יגרום לך טראומה איומה - כלומר, מה תעשי עכשיו כשיש לך בגיל 27 (!) שלושה ילדים, מה שאומר שהחיים שלך כאדם עצמאי נגמרו איפשהו בגיל 20? אני מתערבת איתך על מה שאת רוצה שאצלך בבית אין שוויון, שאת זו שקמה בלילה ונשארת עם ילד חולה, שאת , אם את עובדת בכלל, לקחת איזה מישרה קטנטנה כדי שתהיה לך אפשרות לחכות עם ארוחת צהרים לילדים... כי לפי צורת הדיבור שלך את האמ-אמא של השוביניסטים ( לצערי יש גם נשים שוביניסטיות, האילוף הצליח..) וכשמישהו מעיז להיות מאושר "כמוך" ( או האשלייה שאת מנסה למכור לעצמך כשאת חוזרת וטוענת שאת "מטורפת על הילדים") , בלי כל הטרראם, זה פשוט עושה לך דיסוננס קוגניטיבי ( ואת יודעת את פירוש המושג יקירתי? או שבזמן שאני למדתי באוניברסיטה את זה, את היית שקועה בחיתולים צואים?) לסיכום יקירתי, הייתי מרחמת עליך אבל אין לי זמן. יש לי סלסה היום.

alit2

New member
יש לי סלסה היום../images/Emo54.gif../images/Emo59.gif

גם אני אמא צעירה ו מ א ו ש ר ת כן תתפלאי יש גם כאלו. מי אמר שילדים זה מגבלה ל99.9% בעולם י ש ילדים והם עובדים,ולומדים, אני סיימתי דוקטורט אם כמה הריונות ותינוקות נפלאים, תתפלאי? וגם אני הולכת לחוגים, ובינהם גם סלסה אם בעל נ ה ד ר ויש גם כזה תתפלאי? וגם הוא קם בלילה שוב תתפלאי? נכון אני מאוד אוהבת לבשל גם לילדיי, מה שאת לא תזכי לעולם אני מאוד מקווה בשבלך ואני לעומתך לא ימות זקנה ערירית ומתוסכלת (עדיין לא שמעתי על ערירית מאושרת] סליחה.

XUXA141

New member
לצערך...

לצערך יש לי בן כך שכל ההתנשאות שלך יכולה לרדת ומיד. את לא יותר טובה ממני. נוסף לזה - מי מבטיח לך שלא תמותי ערירית?? אולי ילדיך יחליטו לנסוע רחוק? אולי ילדיך יתעלמו ממך לעת זקנה, כמו ילדים של הרבה זקנים שנמצאים בבית אבות ואף אחד לא מבקר אותם? האם קשרת אותם באזיקים למעקה המרפסת? ל99.9% מהעולם יש ילדים והם אולי גם יוצאים ומבלים אבל התוצאה? ראית כמה אלימות, כמה סמים, כמה אלכוהול, כמה פשע בחיי הנוער היום? למה? כי לגדל ילדים צריך זמן. טכנית צריך זמן. עכשיו, אם יש לך גם 3 ילדים, גם דוקטורת, גם חוגים, גם מבשלת וכל זה - מתי יש לך זמן לחנך את ילדיך? אשמח לקבל ממך פירוט על סדר יום ממוצע שלך, זה מסקרן בטירוף.

alit2

New member
חינוך

מצטערת בשבלך אם את לא מסוגלת לחנך ילד אחד ומצטערת בשביל ילדך שהוא נולד לאמא שלא אוהבת ילדים אני מוכנה לתת לילדך בית חם ואוהב ואני יכולה להבטיח לך שילדיי לא יעזבו אותי לעת זיקנה,אולי חינוך? וטכנית אם עובדים 7 שעות נשאר עוד 17? עכשיו ההזנתי את הסקרנות המטורפת שלך איזה מסכנה שאת.

מתימטיקה: טוב, 7 שעות עבודה,

(נגיד. את כנראה לא עובדת משרה מלאה - אצלי משרה מלאה זה 8.5 שעות, אבל פ'סדר) עוד 6 שעות שינה (ניקח את המינימום שבמינימום) עוד 2 שעות לצרכי אכילה (וזה לא כולל להכין את האוכל) חוג סלסה - 3 שעות בשבוע, נגיד, => 1/2 שעה ביום כל חוג נוסף - כנ"ל דוקטורט - לפחות 1 שעה ביום עבודות הבית (נקיון, בישול, סידור הבית), בבית עם 3 ילדים (נניח) - מינימום 3 שעות ביום נשארנו עם 4 שעות לכל היותר - שעה ו-20 דקות לילד (שוב בהנחה של 3 ילדים). וזה, כמובן, מתוך הקרבה עצמית עצומה (לא נשאר לך זמן לעצמך...)

XUXA141

New member
שכחת גם זמני נסיעות ותורים למיניהם.

תור לקחת תרופה לילד בקופת חולים - לפחות 1/2 שעה. קניות בסופרמרקט - לפחות 1 שעה נסיעות מהעבודה חזרה - לפחות 20 דקות לכל כיוון לא כולל פקקים ומחסומי משטרה. נסיעות לחוגים - לפחות 10 דקות לכל כיוון . ותמיד יש דברים חריגים כמו ארועים משפחתיים, פנצ'רים ותקלות, מחלות וכו'.

XUXA141

New member
בחייך..

את חושבת שכל אלה שנטושים עכשיו בבתי אבות לא נתנו חינוך טוב לילדיהם? ובלי קשר לחינוך - אם הילד רוצה לעבור לגור באמריקה, הוא יעבור, ואז מה? הוא יתקע בארץ במיוחד בשביל לטפל בך? את החישוב השארתי לידידתי מהתגובה הנוספת, היא עשתה את זה מצוין. אכן, שעה ועשרים לכל ילד, בלי לחשוב על עצמך אפילו לדקה ( כולל מקלחת ושרותים לפעמים) זה באמת אחלה השקעה שמבטיחה טיפול צמוד בעת זיקנה, והצלחה של מאה אחוז במניעת סמים, אלכוהול, אלימות וסקס חופשי בגיל 13.

עינת12

New member
alit2

את לא יכולה להבטיח שום דבר. המקסימום שאת יכולה לעשות זה את מה שאת רואה כנכון וטוב. זה לא מבטיח כלום. בטח לא שילדייך לא יעזבו אותך לעת זקנה. גם חינוך הוא לא הבטחה של 100%. וסתם מתוך סקרנות: מה את עושה בפורום הזה?

Arfilit

New member
למה להקטין (שוב)

את האמהוּת? אפשר לבחור את זה ואפשר לבחור את זה - ושתי הבחירות לגיטימיות. ואפשר להיות אמא - במשרה מלאה - ועדיין להיות בן אדם שווה ושלם ומאושר. ואפשר להיות אמא ולעשות גם דברים אחרים - ועדיין להיות בן מלא ושלם ומאושר. ואפשר גם לא להיות אמא בכלל - ועדיין להיות בן אדם שלם ומלא ומאושר. למה התשובה למי שיוצאת כנגד הבחירה שלא להביא ילדים - צריכה להיות "את בטח רק אמא - ובהכרח זה אומר שאת שווה פחות"?

XUXA141

New member
אז זהו.

אני נמצאת בשני צידי המתרס ביחד, כך שאני מכירה את שני הצדדים. מצד אחד יש לי בן אחד, מצד שני אני לא רוצה עוד ילדים, ובמדינה שלנו, ילד אחד זה לא ממש נחשב. לפי הלחץ החברתי את צריכה מינימום שניים שלושה. ולפי הנסיון שלי ( והילד בן 14 כך שעברתי כבר מצב של תינוק, פעוט, ילד, ועכשיו נער בוגר) - ילד אחד הוא המקסימום שאפשר בשביל להמשיך לחיות כמעט כרגיל - כלומר ללמוד, לבלות , לנסוע, ולישון כמו בן אדם. יותר מילד אחד - טכנית, זה בלתי אפשרי גם עם בן זוג שמתחלק. ( אם זה היה בן זוג שלא מתחלק, אפילו את החתול לא הייתי מחזיקה איתו). עכשיו, מגיעות לכאן אמהות למינימום שלושה ומתחילות להטיף - אז אני שואלת אותן חזרה - מהו המחיר שאתן משלמות, ואיכשהו "שוכחות" לספר עליו במסגרת ההטפה המסיונרית שלכן? יש ביממה 24 שעות. אין שום אפשרות גם לישון כמו בן אדם ( לפחות 6 שעות רצופות בלילה) , גם להחזיק לפחות 50% ממטלות הבית, לטפל לפחות 50% מצרכי הילדים כולל לא להושיב אותם מול קלטת אלא להשקיע בהם אישית, ( ואני כבר לא מדברת על מחלות ודברים מיוחדים), וגם להספיק לצאת, לטייל, לרקוד, להתעמל וכו'? - טכנית, זה בלתי אפשרי. אני יודעת כי אני מתמרנת המון וזה עם ילד אחד גדול.

XUXA141

New member
אם אני בסיר לחץ, מה את?

לך יש יותר ילדים ולדברייך יותר עיסוקים ממני. מה זה עושה אותך?

למעלה