ילדתי בן :)
M Manty New member 26/3/06 #2 מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif כל כך שמחה ונרגשת עבורך!! מחכה בשקיקה לסיפור הלידה ולכי לנוח!!!!!!!
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif כל כך שמחה ונרגשת עבורך!! מחכה בשקיקה לסיפור הלידה ולכי לנוח!!!!!!!
כ כרמית מ. New member 26/3/06 #10 מזל טוב גם בכתב ולכי לנוח!!!! גם אם את לא ממש נרדמת. (טוב, בטח כבר מאוחר מדי, ופספסת את "מנוחת הלוחם" של אחרי הלידה...). למרות הכל, אני אשאיר ל-MISE לספר. רק ארמוז, שהמיילדת הגיעה קרוב לשעה אחרי התינוק.... (ואני קרוב לשעה לפניו). הרבה אושר
מזל טוב גם בכתב ולכי לנוח!!!! גם אם את לא ממש נרדמת. (טוב, בטח כבר מאוחר מדי, ופספסת את "מנוחת הלוחם" של אחרי הלידה...). למרות הכל, אני אשאיר ל-MISE לספר. רק ארמוז, שהמיילדת הגיעה קרוב לשעה אחרי התינוק.... (ואני קרוב לשעה לפניו). הרבה אושר
א אשכר ש New member 26/3/06 #11 WOW בסוף יצא לה ללדת לידה עצמית! כנראה שהגוף שלה מאוד רצה את זה והשכל לא איפשר (היא טענה שלא התכוננה לכך לפני) אז בסוף הגוף שם וטו כל הכבוד!
WOW בסוף יצא לה ללדת לידה עצמית! כנראה שהגוף שלה מאוד רצה את זה והשכל לא איפשר (היא טענה שלא התכוננה לכך לפני) אז בסוף הגוף שם וטו כל הכבוד!
ס סטיוויה New member 26/3/06 #16 יוווווווווווווווווווווווווווווווווו את רואה כמה אפילו לדבר על עוגות עוזר? בדיוק כמו שרצית. אוהבת אותך
יוווווווווווווווווווווווווווווווווו את רואה כמה אפילו לדבר על עוגות עוזר? בדיוק כמו שרצית. אוהבת אותך
ג גם למבי New member 26/3/06 #18 מאושרת בשבילך ומתה כבר לשמוע את הספור - המון מזל טוב!!! ילדנו בסוף בהפרש של שבועיים בדיוק!