ימית בפורום, היום ב- 15:30

אז ככה..

הכון אני משתתפת בכמה דברים במקביל: בנפילים, בפיג'מות, חדשות מפתיעות וגם בתוכנית הקיץ המעולה שלנו NICKNET!!! בקרוב יוצא פרוייקט חדש של הפיג'מות לערוץ הוט גיימז- אז מי שהתגעגע יהיו שם 25 פרקים מצחיקים של 5 דקות כל אחד ולמי שהתעניין, כן אני והחברה של הפיג'מות חברים טובים! בגלל זה שמחתי מאוד להשתתף בנפילים עם הבמאי רובי דואניאס וגם לראות את פולי (גרי) בהפסקות..

uvd

New member
שאלה לימית...

מה את אוהבת יותר לשחק או לדגמן?

לימית

קודם את ממש יפה ותמסרי גם לאלה שהיא חמודה ולשאלה איך זה לשחק בנפילים? את תשחקי בראש גדול עונה 4? ושאלה אחרונה את כותבצ שירים למגירה?

לימיתוש המושלמת!../images/Emo140.gif

חברה שלי מוסרת לך שאת מהממת והיא מאוד תשמח אם תעני לה על השאלה הבאה האם די אנ אי סוכנות טובה?

לימיתוש המושלמת../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

חברה שלי מוסרת לך שאת מהממת וגם אני כמובן חושבת ככה! :) אודה לך אם תעני לה לגבי השאלה האם די אנ אי סוכנות טובה?

rl71190

New member
שאלה לימית...

אילו שלושה דברים היית לוקחת לאי בודד ולמה? תודה!

../images/Emo204.gif היי ימית..

אני ראיתי הפיגמות ואני ממש אוהבת איך שאת משחקת ובכלל. רציתי לשאול אם תיהיה עוד עונה לפיגמות? אני גרה בחולון וראיתי את הפרקים שצילמו הפיגמות ושמתי לב שאיפה שצילמו זה ליד בית הספר שלי ואני מכירה את המקום ממש טוב אבל לא נראה לי שאת מכירה את המקום מפני שזה צולם ככה בערך גבעונה השלישית ואת עוד לא השתתפת בפיגמות.. רק רציתי לומר שאת ממש חמודה ואני מקווה שאת רואה את ההודעה הזאת עכשיו..=C אוהבת מאוד מיתר.. נ.ב אני עולה לכיתה ט'

uvd

New member
לימית המקסימה...

את שחקנית מדהימה . אני מאוד מאוד אוהבת אותך... ואת כל התוכניות שאת משתתפת בהם אני רואה. שאלה: איפה את מדריכה ספינינג?

OrTaLL 13

New member
לימיתו'ש!

היי ימית, קוראים לי אורטל :] אני רואה את כול מה שאת עושה חוץ מהנפילים כי יש לי הוט חח .. - :) יש לי שאלה : בת כמה את , והאם תהיה עונה 5 להפיג'מות והאם את תשחקי בה? מקווה שתעני לי .. ^

amirze93

New member
היי ימית

האם את נהנת לשחק בפיג'מות, בקליפ של יהודית ואהובה התותחית......... מאמיר

לימית

ימית אני מקווה שלא איחרתי ואת עדיין פה כדי לענות קודם כול אני רוצה להגיד לך שאת נורא נורא מצחיקה בתור המחשב בנפילים והשאלה שלי היא ::את אוהבת מה שאת עושה כאילו משחק וכל הסדרות ??? מקווה שזה לא אישי מידי אני אני מעריצה שרופה שלך ליאור

היי ימית :)

רציתי להגיד לך שאת באמת מדהימה מדהימה מדהימה ומשחקת ממש טוב גם אני שיחקתי בכמה דברים לדוגמא, בשמינייה ועוד [: רציתי לדעת אם יש לך כמה טיפים לתת לי במשחק וכו'? תודה [:

hanefilim

New member
ימית - שאלה מקווה שתעני עלייה../images/Emo13.gif

קראתי את הראיון שעשית לעיתון ידיעות אחרונות שהכותרת שלו הייתה "אני משעממת". רציתי להגיד לך שאת טועה ובגדול, ואת בכלל לא משעממת, ההפך כיף לי מאוד לצפות בך. ות'אמת קצת ריגשת אותי בכתבה. ואני מקווה שאני אראה אותך עוד הרבה שנים בטלויזיה:) והשאלה שלי היא איזה דברים יש לך בתיכנון לעתיד?

אשמח אם תעני לשאלתי

העניין של הפרסום שאת הולכת ברחוב ואנשים מזהים אותך ומבקשים חתימה זה לא מעצבן אותך לפעמים?או שאת לוקחת את זה בכיף?

היי אליאור

אכן אני משתתפת במקביל בכמה תוכניות, אך לשמחתי הצילומים לא מתנגשים מה שמאפשר לי להשתתף בכמה דברים, יש שבועות קצת יותר לחוצים אבל בסה"כ אני נהנת, ואת?

למעלה