ימית בפורום, היום ב- 15:30

digikids

New member
ימית!

האם את מאוכזבת מהתפקיד שלך ב"הנפילים" בתור מחשב ולא בתור אדם עם רגשות? יפתח.

lady inferno

New member
עוד שאלה לימית

האם את מתמצאת בעולם של האינטרנט? מצלמת סרטים ומעלה נגיד ליוטיוב? או שכל זה חדש בשבילך?

לימית [[=

היי ימית מה שלומך? רציתי לשאול אותך איך הייתה ההרגשה לשחק לצד אנשים מצחיקים כמו אילן קובי ועודד מהפיג'מות? עוד שאלה: מה החלום שלך לעתיד? מקווה שתעני, ת ו מ ר י ק ה

skshlomi

New member
לימיתתתת :)

האם היית שוקלת לצאת עם בחור מפשוטי העם ?...

skshlomi

New member
זמן ומאמץ רב ..

והרבה הכנות מוקדמות ומחשבה וסקר שוק קטנטן מושקע בהכנות לכתיבת ההודעות שלי בפורום זה ... נא לא למחוק ... נא לא להשתיק אותנו ! זה לא איראן פה ! סה"כ שאלה קטנה ולגיטימית לחלוטין ! תודה על ההקשבה ימית

הודית1

New member
לימית שאלה על הנפילים ואני במיתמש של אימי

יש לי כמה שאלות 1.יש לך האי סיי או מסנג''ר....... 2.את בבקשה יכולה להגיד לי מה יקרה בהמשך הנפילים......ועם תיהיה עוד עונה....... דרך אגב כו החברים שלי ואני אוהבים אותך ביי..... שמי הוא דין בוהדנה בן 11.... זה האיי סיי שלי 360572802 והמסנג''ר [email protected] ביי בנתיים..

מה מרגש אותך בתכנית הקיץ?

איזה סרטים את הכי אוהבת מבין אלו שנשלחו? מי נראה לך יכול לזכות בפרס הגדול? יש לך טיפים לילדים שעוד לא שלחו סרטונים?

יש המון סרטים שאהבתי

באמת.. ויש לי גם כמה מועדפים אבל לא רוצה להשפיע על דעתם של אחרים.. הטיפ שלי הוא פשוט ללכת ולעשות סרטים.. עם הזמן משתפרים ומשתכללים.. פשוט לעשות לעשות לעשות ולשלוח!!!

mayaya1

New member
שאלה לימית

הי ימית, איך את מצליחה למצוא גם לכל התוכניות המדהימות שאת מופיעה ובהם וגם ללימודי הפסיכולוגיה?

דנה 74

New member
אהה ועוד שאלה

למה החלטת לעזור את העולם הפירסום וללמוד פסיכולוגיה? יום טוב
דנה

נויה04

New member
לימית

קודם כל אני מתה \עלייך ועל כל הדמויות שאת משחקת, את שחקנית מוכשרת! ורציתי לשאול מתי התחלת לעבוד בטלוויזיה ובכל עולם הפירסום הזה? ואם זה מה שרצית?

למעלה