ינשופי לילה

24שעות1

New member
הפקה מטומטמת -תראו לנו כבר את גב וקרן

רק הם מייצרים לך לכם את הרייטינג והאסמסים

24שעות1

New member
לא אהבתי את תשובתה של ליהי -כך לא עונה חברה

הכי טובה של קרן - נשאלה על ידי בן מיהי רוצה שתזכה - לא רצתה לענות לו קרן בלי לחשוב היתה תמיד בשביל ליהי

didush100

New member
ליהיא הוכיחה את עצמה מספיק בחברות עם קרן

אני בטוחה שהיא תתמוך רק בקרן בגמר

noaxxx

New member
זה רק מוכיח שוב כמה ליהי חסרת חוליות

היא יודעת שבן רוצה שאיתן יזכה, הוא אמר לה את זה היום אולי 10 פעמים תוך שיחה של חצי שעה. היא לא רצתה לומר לו שהיא מעדיפה את קרן (יחד עם גב, המתחרים של איתן), אז היא העדיפה לא לענות.

פונפון32

New member
העונש האמיתי של גב זו קרן, וכשיצא החוצה

הוא לא מתאר לעצמו איזו התעלקות מצפה לו. והאמת - מגיע לו.

noaxxx

New member
הי פונפון.. לילה טוב../images/Emo29.gif נטשת את קרן?../images/Emo2.gif

פונפון32

New member
היי נועה:) אמרתי בזמנו שהיא הרע במיעוטו, אבל

נמאס לי ממנה גם. אני לא זוכרת תוכנית ריאליטי שכל משתתפיה הצליחו להגעיל אותי בכזו רמה.

noaxxx

New member
הבנתי אותך ../images/Emo13.gif זכרתי שאת מהשפויים...

והשפויות

פונפון32

New member
תודה נועה../images/Emo24.gif מה שכן באמת ראיתי כאן

קיתונות של שנאה כלפי קרן ותגובות משמיצות כאורך הגלות... זה היה קצת חסר פרופורציות בעיניי, אבל כנראה שיש אנשים שכתיבת מסות היא אצלם סוג של תחביב:)

noaxxx

New member
ראית אותה בחודש וחצי הראשונים? גועל נפש

אין ספק שזה גרם לאנשים לשחרר את העצבים שלהם כאן. אני כתבתי כאן בשרשור רק תגובה אחת בעניינה, ובזה סיימתי. מי שאוהב אותה שיבושם לו, מי שמתחבר לבחורה הזו, ... בעצם עדיף שאני לא אכתוב מה אני חושבת על זה... ימחקו לי את התגובה

פונפון32

New member
כן הא... תראי, בהתחלה ראיתי בעיקר את אתי

אתי היתה בעיניי מוקד הרכילות, הרוע והחרמות. חשבתי שקרן וליהי הן סתם שתי דפוקות חסרות אישיות שמשתרכות אחריה. לא ראיתי בקרן רוע קיצוני במיוחד. ראיתי שהיא מלכלכת, אבל זה לא נראה לי חריג יחסית לנעשה בתוכניות ריאליטי. שוב , התחלתי להגעל ממנה מהרגע שסימנה את גב. חבל מאוד שהוא לא שיתף איתה פעולה וזרק אותה, אולי זה היה מלמד אותה לקח.

noaxxx

New member
מעניין שהרוב דווקא התחברו אליה מאז שגב הגיע

והיא הרגיעה את סשן הלכלוכים הקבוע של אמצע הלילה. אגב, ברוב הלילות, אתי בכלל לא היתה איתן, זה הכל היה תוצרת קרן וליהי חסרת החוליות. הפעם היחידה שליהי ייצרה משהו משל עצמה זה הכינוי לליז.. 'חיידק'

adiyon2

New member
בגלל שרוב האנשים לא צופים בערוץ הפתוח או

או בוואלה. הם רואים רק את מה שההפקה רוצה שיראו. היא יוצאת מסכנה וכולם מרחמים עליה.

dindan84

New member
ירד לה האסימון לגבי אתי סופסוף.אתם שיכורים../images/Emo6.gif

כולכם שתיתם כל הערב
לקראת סיום והדחה אחרונה ליהי מתפכחת ומבינה שאתי קראה לבן לחדר ארונות כשנוי היה בוילה-אמרה שהיא בוכה.כעת מתחברים לה כל הפלונטרים גם בשיחה עם אורטל..מה שלא מבינה, למה לא אוהדים אותה - היו הרבה וידויים הערב מחר כולכם נגמלים

adiyon2

New member
לא הבנתי איזה אסימון ירד לגבי אתי

היא כל הזמן מספרת שהיא זו שהחזיקה לאתי את היד בכל המשברים וניחמה אותה, ובגלל זה היא לא מבינה איך אתי מתנהגת אליה ככה. היא מספרת כל הערב שהיא התנתקה מאתי כי היא עשתה לה רע עם הרכילויות. אבל יחד עם זאת, היא רצה לבכות אצלה במיטה לפני כמה ימים. מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן?

למעלה