ינשופי לילה

izmeral1

New member
אני כמו בוף מחמאה יפה העיקר לא כמו המגיבים../images/Emo46.gif

גם אין לכם מעצורים יחצנים של קרן חוליגנים כמו קרן שחם. וכמובן אין לכם אלוקים. לא נעלבת מעולבים... אין להם כבוד. לו היה להם גם טיפה. היה טוב לכולם? בושה לכאלה אנשים בכלל בארץ. אין להם . את מי להעיב. אז בוחרים בחלשים בשפה והכתבה שלה. נראה אותכם בצרפתית. . אז חסר אות או שגיאה אחת אתם מתרפסים עלי. ץגזגזגזו או תגג'דרו עליכם ועל קרן שלכם. לו היה לה כבוד אולי גם לכם. אתם סתם אנשים שמחפשים לעשות רע ועוד רע. אז כל התגמול לעולבים לא נפגעת ממנם. וחסר שהאדם יפגע מהפגועים. ועל זה נאמר לא נפגעת -מהפגועים אוסיף הם נגועים ברע ולא בטוב. נכנסים לכאן גם כדי להיות רע. תמיד הבנתי שאפשר? לכתוב על הפייבורויט שלי או הפוך על אלה או זה שאני לא מחברת . לשם התוכנית בלבד. וכאן נכנסים לכתוב בלי רחנות בהתקפה העלבה והם נהים על חברי הפורום. ואני אחת מהם או הן? תודה על ההגנה מכמה חברים... באהבה ממני. ערב טוב לכולם לא כאנס לכאן עד שאלה יבקשו סליחה.לא ממני מהנהלת הפורום ושאר החברים הטובים והמתוקים. שאני מאוד מעריכה כאן.

noaxxx

New member
איזמרל, אל תקחי ל ../images/Emo23.gif

תמשיכי לבוא ולכתוב כל מה שאת רוצה. פשוט תתעלמי ממי שלא מתייחס אלייך יפה.

KEEK

Member
אן, קחי באהבה רבה ../images/Emo140.gif

את מתוקה אמיתית ואני בטוח שרוב הפורום נהנה מנוכחותך אל תתני לכמה אנשים להרגיז אותך, ובטח שאין צורך לעזוב את הפורום בגלל זה. לא כולם יודעים שאת עולה חדשה וסביר להניח שזאת היתה אי הבנה. אין צורך לדרוש סליחה.. מי שלא טוב לו בעיה שלו.. אפשר גם להתעלם. לילה טוב לך ולכולם

noaxxx

New member
../images/Emo24.gifלילה טוב ../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

izmeral1

New member
אוי KEEK כמה אני צוחקת על השגיות שלי חבל על ה

חבל על הזמן. באמת על ניר אני הרבה יותר טובה. מוזר. למה כך יוצא. חסר אותיות למה המקלדת אשמהההההההחחחחח. באמת מהלב אני אומרת שאני צוחקת . זה אומר גול עצמי. אבל בחיים לא אפגע כמו אלה שעשו כאן לעג. קל להבין שזה לעגנות סוג של.. לו היהבצחוק היו מתקנים ולצתת לך למהכי אני כותבת האמת על קרן שחם. הבחורה גם בלי גב בלי הסיפור. שלה לאיתן. לא נכנסה לי טיפה קטנה אחתללב. למה כול הזמן העניים שלה מעל הגובה. ומפחיד. ועוד הרבה דברים קשים שכולם יודעים. אבל באמת אם רק היתה מקבלת קצת את האמת על עמצה. אולי היה קל לקבל ממנה חיוף אמיתי אמין ועם רוך. וזה חסר. זוחרים היו כאלה בעוד ראליטי.. אז ליחצנים כואב האמת. ובאמת לא בהרבה עדינות אני מפרשת. את קרן. ... רק המילה רעה אני כן כותבת.לא מעבר לאוצר שכתבו פה ובכול מקום. נכון כתבתי טורפת.כי לא האירה משהו לאורחים חחחח מס 1 ומעבר חד למס 1 למה מה יש לנו כאן מלכת העולם. איך בכלל התקבלה שם למלכה בלי כתר כמובן.. באותה התחרות. נראה שהיו הרבה יפות כמו ליהי. אז אמור ניתן לקרן צ'ופרן חח .) הרבה פעמים בהתחלה נסיתי להבין אולי אני טועה? אבל לא. והיא מעדה אתמול. כי די האמת היא הכי יפה כאן.וממנה אין דבר יפה וחבל שכך היא.? תודה על ההגנה.אני אתכם. לילה טוב לך לכולם הלכתי לנומי שלי...
היה לה משהו סגנית מלכת החן. החן המפחיד גם המלכה של עכשיו לא יפה. מאוד קלסית נשית ות........יפה נו באמת..

KEEK

Member
אה, ואהבתי שרשמת שזה מחמאה להיות כמו בוף

תשובה טובה

adiyon2

New member
מה קרה לך, השתגעת?!../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

בגלל כמה אנשים את עוזבת, ממש לא. כתבתי לך בעבר כל הכבוד לך שלמרות קשיי השפה את כותבת ולא מתביישת. מי שרוצה יקרא ומי שלא שלא יקרה. זה ]פורום ציבורי וכל אחד כותב ורשאי כתוב, פשוט תתעלמי ותכתבי לאנשים שכן מכבדים ומעריכים אותך. שיהיה לך יום מקסים

noaxxx

New member
איזמרל

אני ממש לא מתעסקת בכמה חברים יש לכל אחד בפייסבוק, אפילו פעם אחת לא נכנסתי לבדוק. וגם השיקול למי לתת את הפרס, על סמך מה שהוא יעשה עם הכסף אחרי התכנית, גם לא תופס מבחינתי. אני מסתכלת רק על ההתנהלות שלהם בוילה. זהו.

noaxxx

New member
אופסס, סליחה.. ../images/Emo245.gif../images/Emo140.gif (בלי ציניות)

כולם מתקבלים בברכה, אפילו מעריצי קרן ה-
במיוחד אלה שחושבים יופיה הפנימי גובר על יופיה החיצוני

קשקשה9

New member
ברוכה הבאה הילולה רוצה?../images/Emo48.gif

לפי השם שלך לא נראה לי שתתנגדי

24שעות1

New member
הילולה - אנחנו אוהבים אותך

כמה תבונה במה בגרות כמה יופי חיצוני ופנימי בילדה בת 25 קרן מדהימה

noaxxx

New member
../images/Emo5.gifWTF

כמה רוע, כמה לכלוך, כמה אסטרטגיה, כמה תחמנות, כמה זלזול באחרים, כמה התרפסות, כמה חוסר מודעות, כמה אגו.... וכל זה בילדה בת 25
להמשיך? אני מאמינה שקרן במודל הקודם שלה, לפני חודש, זו קרן האמיתית. מי שחושב שהיא השתנתה תוך יומיים (ביומיים בין הזריקה של אי-תן והגעתו של גב), פשוט לא יודע על מה הוא מדבר. חלומות נעימים...

24שעות1

New member
הפקה !!תעבירו כבר לקרן וגב הכי מענייניים בבית

מה נסגר איתם היום , מראים את ליהי יותר משהראו אותה 3 חודשים הערב אורטל וליהי כיכבו על המסך

adiyon2

New member
בטח, מחר הדחה

היא חייבת ליצור דרמה, מקווה שכך היא תישאר בבית.

למעלה