ינשופי לילה

KEEK

Member
לדעתי הוא יודע ולא רוצה להגיד לה

תמיד לפני הדחה הוא היה יותר חיובי ומבטיח לה שיהיה בסדר עכשיו הוא ממעיט במילים וכאילו יש הסכמה עם המצב הוא מחבק אותה ושותק.. אז זה נראה שליהי תעזוב...

adiyon2

New member
בשיחה ביניהם בערב בחצר

הוא אמר שהוא לא יכול להגיד לה, והיא צריכה להתמודד עם זה כמו גדולה ומה שיהיה יהיה. גם לי יש הרגשה שהוא עושה לה שיחת סיכום, אבל הכל תלוי באם אורטל מועמדת או לא. במידה ולא, כנראה שליהיא תלך.

noaxxx

New member
זה יהיה ממש צחוק הגורל אם דווקא הפעם אורטל

תהיה מועמדת. אחרי עונה מושלמת מבחינת הקהל. אני תרמתי לה את ההצבעות שלי בוואלה.

sendibar0

New member
אירוני, אבל כמה את צודקת נעה

לאורטל אין גב יחצני או כלכלי. אין לה אבא או דוד עשיר שיכתבו בלוגים ויסמסו לה בעשרות אלפים

קשקשה9

New member
או,על זה רציתי לדבר איתך ../images/Emo6.gif

מי לדעתך הולכת מחר ולמה אתה חושב כך

KEEK

Member
הכל תלוי במי שתועמד להדחה

לדעתי קרן ואורטל יהיו חסינות. זה משאיר את אתי ליהי ודניאל על דניאל איתן ישמור ובין ליהי לאתי זה באמת מותח.. אתמול בלילה חשבתי שאתי תודח כי גב ירצה לשמור על ליהי הוא מיודד עם ליהי, לעומת אתי ששמע אותה יוצאת נגדו בפומבי. אבל לפי הדיבורים הערב, התחושה באויר שליהי הולכת. ונניח שקרן ודניאל חסינות, ואורטל תועמד להדחה כאן יכול להיות מהלך מכוער (אך נכון אסטרטגית), וידיחו אותה. יש לי הרגשה שכל הבנים בונים על זה.. אני יכול לקבל ולהבין למה הם יבחרו להדיח אותה אבל תכלס, מגיע לה להיות בגמר. מה לדעתך יקרה?

קשקשה9

New member
קודם כל תודה על ההסבר המפורט

אני חושבת ש: אתי ליהי ודניאל מועמדות ליהי הולכת את הגמר נראה לי שאורטל לוקחת בתנאי שאין התערבות של ההפקה בכל מקרה ההפקה משאירה את אורטל לגמר כי זה יראה יותר מדי חשוד עם אהדה כזו שהיא תצא מחר וגם הקולות שלה חיוניים להפקה אורטל בגמר תתן פוש רציני לאוהדים של קרן ודניאל לסמס יותר. הרבה יותר מאשר ליהי או אתי-ולכן היא תישאר קצת מבולגן אבל מקווה שהבנתה

KEEK

Member
לדעתך אורטל לוקחת את הגמר??

וואי זה תסריט מפתיע..מעניין.. אני בעד. דניאל תזכה באיתן קרן "תזכה" בגב (תכלס, לזה היא ראויה) ואורטל תיקח את הכסף.. אני חושב שההפקה בחיים לא תסכים לתסריט כזה האמת שאני לא רואה איך גב וקרן לא יזכו הכל מסמן שזה ביד שלהם ההפקה גם תסמס בעצמה אם צריך..

קשקשה9

New member
שים לה שאמרתי "בתנאי שאין התערבות של ההפקה"

כמובן שאם ההפקה תתערב אז קרן וגב לוקחים

adiyon2

New member
מה הסיכוי שההפקה לא תתערב?

הם עבדו כל כך קשה כל העונה לבנות זוג מנצח (קרן וגב), אז במאני טיים הם ישברו.

למעלה