ינשופי לילה

KEEK

Member
בדיוק. ההפקה כבר חודש מכינה את הקרקע

לזכיה של גב וקרן כל הפרקים מראים לנו היטב מי הרווקה של הבית מבחינתם ומי צריכה לזכות אז בגמר הם לא יתערבו, אחרי שכל העונה התערבו למענה? אין סיכוי מצטער על הפסימיות אבל זה בידיים של קרן ממזמן כנראה עוד בשלב הליהוקים זה נסגר

קשקשה9

New member
אני יודעת ,גם אני רואה את זה ככה

וברציונל (
) זה התסריט ההגיוני אבל משהו ברגש אומר לי אורטל-אין לי הסבר אחר חוץ מ: הפתעה גמורה שתפתח להם המשך עונות נוספות מוצלח

לואיזה7

New member
קיק, מסכימה איתך.

הכל מכור. זאת תהיה הפתעה אם התוצאה הסופית תהיה אחרת.

קשקשה9

New member
לא יודעת ,אולי כי יש יותר פקוח

כלומר עד עכשיו הם עשו כל מה שיכלו או שהתחלתי לדבר שטויות מהיין והשעה המאוחרת

noaxxx

New member
לא ראיתי כ"כ בימים האחרונים, אז קשה לי לנתח

למרות שלגבי המצב שאורטל תעמוד להדחה, נראה לי שאיתן דווקא ישאיר אותה, משתי סיבות: 1. לשמור את היחסים שלו עם אורן תקינים, בהמשך לשיחה שהיתה להם היום. 2. אם הוא בא בקטע ספורטיבי, ש'הטובים ביותר' יתמודדו, ושהטוב ינצח. גב, לעומת זאת, יעדיף להעיף את האיום=אורטל. יש לי תחושה שלאיתן יש יותר משקל בקבלת ההחלטה המשותפת שלו ושל גב, שהמילה האחרונה היא שלו, אחרת איך אפשר להסביר שגב רצה להדיח את אתי ובסוף העיף את חן? חוץ מ'המלצת' ההפקה כמובן

KEEK

Member
זהו שבגלל כל מה שקרה לאחרונה

בין גב לבנים (הקרירות שקיבל אחרי שחזר מיוון), יש לי תחושה שהוא פחות שואל אותם מה לעשות.פחות מכבד את דעתם. לגבי איתן ואורטל, קשה לי להאמין שהוא ירצה לשמור עליה היחסים שלו עם אורן במצב לא טוב כרגע ואורן בעצמו לא נותן תחושת ביטחון לסובבים אותו לגבי הקשר שלו עם אורטל. ואין שום סיבה שיתחשב בה רק בקטע ספורטיבי מיליון ש"ח - מי חושב על הגינות? ואי אפשר להאשים אותו האמת.. אם הייתי במקומו סביר להניח שהייתי עושה אותו הדבר - מדיח את מי שהכי מפריע לי בדרך לפרס.

noaxxx

New member
סביר להניח שאתה קורא את המפה יותר מדויק ממני.

ובכל זאת, איתן לא נראה לי כזה אסטרטג גדול. להיפך, הוא תמיד מנסה לעשות את המעשה הנכון והצודק, וגם הוא יודע שליהי הכי חלשה מבחינת הבנות שנשארו, ולכן הוא יחליט שהיא זו שצריכה לצאת, ולא אורטל. או שהוא אסטרטג ופספסתי את זה?

KEEK

Member
אני גם חושב שהוא לא אסטרטג

אבל אני חושב שהוא מעדיף את ליהי מאורטל לי זה נראה שהוא ממש לא מת על אורטל וידיח אותה גם אם זה לא ממניעים אסטרטגים

noaxxx

New member
אם איתן ידיח את אורטל,

לדעתי זה יהיה רק מזה שמפריע לו שהיא עם החבר שלו, אחרי שהיתה איתו (איתן). סוג של פגיעה באגו שלו. אני בטוחה שהפריע לו שהיא החליטה שהוא לא שווה את המאמץ שלה, למרות שבאותו שבוע שזה נגמר ביניהם, קרן גם טמנה את ידה בצלחת ועשתה לה סיכול ממוקד אצל הבנים (אם אתה זוכר את השיחה של קרן ויוני על אורטל והגישושים שלה אצל אורן, שאיתן במקרה שמע על הדרך). הרי אורטל היא הבחורה שהוא הכי נמשך אליה מכל הבנות בוילה

izmeral1

New member
היי NOAXXX לא בא בחשבון........ רק איתן......

יהיה הימור נגד גב. ואולי על אורטל. על הפרס. הבנתי שיש רק מליון אחד..........לא הרבה חחחחחחח ולא אגורה יותר. ומי אמר שגב סיפק הסחורה. על הממי ועל מוצ'י. זה קיבלנו גם מיליהי ובן- אז זוג יש רק אחת. ההפקה כן תעשה צעד. . זה לגבי הזוג שהוא כן נמצא על הפורמט המתבקש
.. שאלה שהיא מחייבת תגובה. אומרים? שאיתן לא סיפק הסחורה. האם גב כן. הכוונה לראות בשאר הבחורות משהו. חוץ ממור לא היה שום צעד. הצעד הנכון שעשה. זה כמה חיזורים- לחן החמודה. וקרן זעקה עד לשמים. וחנקה אותו ואת ההפקה. אולי גם המחסום של האימא של חן .הבנאדם לא המשיך? אבל קרן. תפסה תחת. וכמובן הנאיביות של דניאל לעזור לה. במקום להיות לצד הבעל? כנ"ל החברים של איתן לצד קרן. זה בסך הכוך כן עזר לגב. אבל הסוף זה הימורים. מחר אחרי ההדחה. התמונה מתבהרת ומיד. לנוהקהל להפקה. וכמובן הכנה של המהמרים. כאן נכנסים נגד ההפקה. לא יעזור ההצבעה. רק בכסף. ההפקה יודעת מאיפה להרוויח. כסף כדי לתת את המיליו. .. הקופה לצעד הגדול. ולא ההצבעות שהם ראוטר. לילה טוב לך
לKEEK
לכולם.

noaxxx

New member
לילה טוב גם לך../images/Emo141.gif

אני חושבת שאת צודקת לגבי ההתנהלות של הדיירים, וגם לגבי זה שיהיו הימורים בגמר שיכולים להטות את התוצאות. אבל תזכרי שלפני הגמר, יש מחר הדחה... ובאמת כמו שאמרת, התמונה תתבהר. נחכה ונראה מה יוליד יום

קשקשה9

New member
למרות שאומרים כאן אחרת

גם אני חושבת שאיתן יעדיף להשאיר את אורטל במידה ותהייה מועמדת וזה שירצה להוציא אותה יהיה -גב! הבחור עדיין חי בהישרדות והוא בעצמו אמר שמעדיף להוציא את החזק ואורטל אכן חזקה

איזה עצוב להיזכר בכל המהלכים של ליהי

מתחילת העונה עד כה מזכיר מה בנות מוכנות לעשות כדי להיכנס לתעשיית הבידור

adiyon2

New member
כשהיא תצא ותראה שכמעט אף אחד לא מזהה

אותה כי הרייטינג נמוך, היא ממש תאכל תלב. לפעמים אני מרחמת עליה.

KEEK

Member
לא נורא, אולי הסטירה שתחטוף תעשה לה רק טוב

היא לא בחורה רעה.. ממש לא בעיקר ילדה תמימה אולי זה בדיוק מה שהיא צריכה כדי לצאת קצת מהבועה אולי ההלם הזה יבגר אותה קצת, יוציא ממנה את כל החוסר בטחון הזה ועכשיו היא תלמד לעמוד על שלה, לדבר ולהתבטא מתי שצריך יותר עצמאית, בעלת דעה ועמדה, ופחות נגררת..

למעלה