יעל ומיטל מהישרדות בתפוז אנשים

heart1soul

New member
די כבר נמאס לי מזה

זהו אדם מעצבן אותי לא חשבתי שזה אפשרי חחח

nini18

New member
האמת שגם אותי!!!! אני אוהבת אותו אבל, כרגע

אני לא יכולה לסבול אותו!!! הוא פשוט פלצן.

t r e c o o l

New member
חחחח אני לא מאמינה שאמרת את זה.

אבל הוא באמת ניהיה מעצבן..הוא צריך להוציא סינגל ומהר או לחלופין תמונה שלא תשאיר הרבה מקום לדמיון.. וכמה שיותר מהר!

nini18

New member
מה זה כבר מעצבן. כאילו מה הוא זונה של תעשיית

המוסיקה שכל שניה הוא צריך לקדם מישהו חדש? אין לו מה לכתוב שלא יכתוב עדיף. וכן גם אני לא מאמינה שרשמתי את זה, אבל חלאס נמאס. זה נראה כאילו בכלל לא אכפת לו מהמעריצים הוא מנצל אותנו רק בשביל לקדם זמרים אחרים וככה לעשות טוב גם לעצמו... טוב נו די אני עדיין חולה לו על התחת ובמיוחד על ליטל ועל השפתיים ועל העינים ועל הקול המדהים.

t r e c o o l

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

זאת האמת הוא רוצה שכול המפורסמים יואהבו אותו, ברור שאני עדיין חולה על גלאמ באט/בולג/צ'אסט וכוכוכו אבל דיי עם הליקוקים לכל העולם אשתו והשכנה כבר..

nini18

New member
ואם כבר עסקנו בליקוקים יש לי דברים, הרבה

יותר מענינים, לתת לו ללקק....

InbarKiii

New member
אני ממש לא חושבת שהוא רוצה שיאהבו אותו

הוא בסך הכל מקדם אנשים שהוא אוהב ואמנים שכיף לו לשמוע..מוזיקה זה החיים שלו, מה רע בזה? חוץ מזה..תחשבו על זה שברגע שיוצא הסינגל\דיסק כל האמנים האלה יכתבו עליו בחזרה וזה רק יעזור לפרסום
[כאילו..אני מקווה שהם יכתבו בחזרה חחח]

InbarKiii

New member
חחח כן יש לי קטעים של אופטימיות D:

ויאיי
[אגב..באמת הקשיבו לי חחחח וואן ריפבליק כתבו לאדם חזרה :)]

mayarel

New member
אולי זה עוד יגיע כשהוא יתחיל באמת להתראיין

ולהופיע.. אולי אז הוא יתחיל לעדכן יותר לעניין... מה שחבל שהוא לא כותב סתם שטויות.. הוא הרי כל כך שנון ומתוק.. חבל.

nini18

New member
את זה שהוא לא אוהב את הטויטר הבנו כבר ממזמן.

וכן אני מקווה שאולי זה יבוא בעתיד. למרות שכרגע עם כל מה שקורה אני כבר לא בטוחה שיהיה אלבום. חחח

mayarel

New member
חחחחחחחחחח יהיה יהיה

אותי דווקא מרגיע שBB כנראה פרפקציוניסט ולא מעניין אותו תאריך מעניינת אותו התוצאה שהוא רוצה. בטח חטף טראומות מהסינגלים של קריס ואליסון.

למעלה