bb אהובי
אתה יודע שאני מאוד אוהבת אותך, אבל די. כשבטור לא יצאת לפני המופע בתענה(המגוחכת אם תרשה לי.) שאתה צריך לנוח לפני המופע, לא היה אכפת לי כ"כ והצדקתי אותך, למרות שחשבתי שאתה מתנהג כמו דיוה ואז כשלא יצאת גם אחרי המופע, בתענה שה20 דקות האלו מאוד התישו אותך, כמה פעמים, בזמן שכל(!!!) שאר האידולים כ יצאו תמיד, אפילו כריס כשהוא היה חולה ולא יכל לשיר! האמת שהיה מאוד אכפת לי, אבל שוב, הגנתי עליך. כשטענת שהמעריצים שכ"כ אוהבים אותך ושולחים לך כ"כ הרבה מתנות, מסריחים והמתנות מוזרות, הייתי בשוק. אבל תמיד הסרטונים של פיים היו מרגיעים אותי..והיו ציוצים ומסיבות טוויטר. אבל עכשיו, כשאתה נוטש אותי לחלוטין, אחרי כל מה שעברנו ביחד, זהו! תפסיק להתנהג כמו דיוה מפונקת! תפסיק ללקק תחתים לכל העולם כל שניה, תתחיל להעריך את המעריצים שלך, אל תחשוב שבגלל שאתה חתיך מהמם הורס שובה לב חטוב עם חיוך מדהים יפייפה חכם שנון עם קול מלאכי לא מהעולם הזה מקסים מצחיק אני אסלח לך כ"כ מהר! אומנם זה לא יהיה לך קשה לזכות בי בחזרה, אבל קצת יחס! ציוץ ביום, תמונה קטנה, אני באמת לא מבקשת הרבה.. מקווה שהבנת ושהרומנטיקה תחזור אלינו במהרה שלך טרקול.