יעל ומיטל מהישרדות בתפוז אנשים

mokasosex

New member
חחחחחח ראית את הטופיק שליידי גאגא מנסה לעשות?

#stopleakinggaga ha! about 3 hours ago from TwitterBerry לא רומזת לאדם כלום .. באלי לעזור לה

t r e c o o l

New member
bb אהובי

אתה יודע שאני מאוד אוהבת אותך, אבל די. כשבטור לא יצאת לפני המופע בתענה(המגוחכת אם תרשה לי.) שאתה צריך לנוח לפני המופע, לא היה אכפת לי כ"כ והצדקתי אותך, למרות שחשבתי שאתה מתנהג כמו דיוה ואז כשלא יצאת גם אחרי המופע, בתענה שה20 דקות האלו מאוד התישו אותך, כמה פעמים, בזמן שכל(!!!) שאר האידולים כ יצאו תמיד, אפילו כריס כשהוא היה חולה ולא יכל לשיר! האמת שהיה מאוד אכפת לי, אבל שוב, הגנתי עליך. כשטענת שהמעריצים שכ"כ אוהבים אותך ושולחים לך כ"כ הרבה מתנות, מסריחים והמתנות מוזרות, הייתי בשוק. אבל תמיד הסרטונים של פיים היו מרגיעים אותי..והיו ציוצים ומסיבות טוויטר. אבל עכשיו, כשאתה נוטש אותי לחלוטין, אחרי כל מה שעברנו ביחד, זהו! תפסיק להתנהג כמו דיוה מפונקת! תפסיק ללקק תחתים לכל העולם כל שניה, תתחיל להעריך את המעריצים שלך, אל תחשוב שבגלל שאתה חתיך מהמם הורס שובה לב חטוב עם חיוך מדהים יפייפה חכם שנון עם קול מלאכי לא מהעולם הזה מקסים מצחיק אני אסלח לך כ"כ מהר! אומנם זה לא יהיה לך קשה לזכות בי בחזרה, אבל קצת יחס! ציוץ ביום, תמונה קטנה, אני באמת לא מבקשת הרבה.. מקווה שהבנת ושהרומנטיקה תחזור אלינו במהרה שלך טרקול.

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אהבתי ../images/Emo24.gif

InbarKiii

New member
חחחחחחח את גדולה

ומה את סתם..קשה לזכות בך חזרה? לא מאמינה לך

../images/Emo41.gifאדם יכריז על המועמדים ל 2009 American Mu

@adamlambert @paulaabdul & @snoopdogg will announce the nominees for the 2009 American Music Awards on October 13 at Beverly Hills Hotel http://twitter.com/jaredeng עם סנופ דוג ופאולה עבדול..מגניב.. נראלי שזה אומר שהוא יהיה גם תמונות על השטיח האדום!!!!! יאי :)

t r e c o o l

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifואווו!!!

זה היה אמור להיות יום אחרי שיוצא הסינגל!! איזה יופי!! שטיח אדום
זה עשה לי את היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל למה פאולה
לא נורא, הלוואי שהוא יבוא עם דריק!!!!!!!!
זה, עשה לי את היום!

חחח נכון הוא יבוא עם דרייקי יאאאאיייייי

יהיו לנו תמונות שלהם מחזיקים ידיים על השטיח האדום!!!!! ויש מסיבות סגורות כאלה אחר כך נכון?? אולי יהיו לנו תמונות!!!!!!!!!!!!
ואיזה כבוד זה לאדם
אולי הוא גם יופיע!!

MIDNIGHT SKY

New member
AMEN../images/Emo57.gif

זה יעשה לי את היום לראות אותם ביחד..ועוד על הפאקינג שטיח האדום! זה יהיה פנטסטי !

InbarKiii

New member
אני מפחדת שדרייק יבוא עם גופייה..

הוא מסוגל לעשות את זה חחחחחחחח אדם..תחנך תחבר שלך לפני שאתה מביא אותו לשטיח האדום :)

mayarel

New member
איזה שילוב.. חחח. .. אבל איזה יופי!!

וזה לפני שיש לו אפילו הברה אחת מהדיסק שלו. יהיה טוב.

nini18

New member
חחחחחח אני אוהבת את היהיה טוב שלך

מאוד "מרגיע" חח

nini18

New member
איזה יופי ../images/Emo47.gif חחח כבר ירדה לי ההתלהבות

כל הזמן רושמים דברים ולא קורה כלום.

למעלה