יעל ומיטל מהישרדות בתפוז אנשים

nini18

New member
חחחח ברור שיהיה ../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

t r e c o o l

New member
הוכחה מ abc!!

Wednesday, October 07, 2009 ABC Television Network PRESS RELEASE - PRESS RELEASE - ENTERTAINMENT - PAULA ABDUL, ADAM LAMBERT & SNOOP DOGG, ANNOUNCE NOMINEES FOR THE 2009 AMERICAN MUSIC AWARDS OCT 13 Print This Document note: To use this function, upgrade your browser: Quick Download RECORDING ARTISTS PAULA ABDUL, ADAM LAMBERT AND SNOOP DOGG ANNOUNCE NOMINEES FOR THE "2009 AMERICAN MUSIC AWARDS מכאן http://www.abcmedianet.com/web/dnr/dispDNR.aspx?id=100709_01

t r e c o o l

New member
אה, זה לא הטקס בכלל, הם יכריזו על המועמדים

אין שטיח אדם! לאאאאאאאאאאאאא

ר ו ח ל י

New member
בטח שיש שטיח אדום.

ככה היה עד עכשיו.זה מין טקס קטנטן כזה של ההכרזה על המועמדים ויש שטיח. וגם מצלמים את הקטע של ההכרזה אז הכל בסדר, נראה לי שאין מה לדאוג, נראה אותו. אולי גם יתנו לו להגיש מועמדות בטקס עצמו, מי יודע.

heart1soul

New member
אני מקווה שיתנו גם לאדם לדבר:)

אבל יאיייי! שיתחילו לשתף אותו בעוד עניינים אבל לפני זה שיוציא לנו כבר סינגל לעזאזל!!!!!!!!

t r e c o o l

New member
תראו מה ג'ים קנטיאלו כתב בטויטר!!!

jambajim #MichaelSlezakIAdoreYou חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה בגללנו!!! רידר בכל זאת עשינו משו!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

t r e c o o l

New member
יו ואיך לא ראיתי הוא עזר לנו!!!!!!

jambajim My co-worker just returned from the deli with a 1.2 lb sandwich. That's a lot of meat. Speaking of meat, #adamlambertiadoreyou אני לא מאמינה!! חחח יאיייייייייייי

InbarKiii

New member
חחחח יייא ואתן היחידות שכתבו לו על זה?

אני מקנאה חחחחחח אני רוצה להתחתן איתו. רציני.. כל יום נזיל ריר ביחד על קריס\אדם ונקרא פיקים של קראדם כל היום.. אוי החיים הטובים חחחחחחחחחחחח

mokasosex

New member
אני מבטיחה לך שאם היה לי יום שלם איתו

קריס היה הדבר האחרון שהייתי חושבת עליו *עם כל הכבוד והאהבה הענקית שאני רוכשת לקריס* הייתה שלולית סביבי מהריר שהייתי מזילה עליו אם בכלל הייתי על הרגליים במצב של לדבר..

InbarKiii

New member
אבל לא התכוונתי לאדםD:

התכוונתי לג'ים חחחחח אני ואדם זה סיפור אחר חחחח אבל קריס לגמרי היה נמצא גם בסיפור הזה D:

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo41.gifרוב קוואלו אחד הכותבים של האלבום

הוא כתב לאדם 7 שירים לאלבום שלו. מישהו יודע איזה שירים הוא כתב? ress Release from Time Warner on Rob Cavallo confirms TFM will be a single and that Rob also produced 7 tracks on Adam's album: "He also produced upcoming albums from Uncle Kracker and Meat Loaf, and the first single from "American Idol's" Adam Lambert for the movie, "2012," as well as seven tracks on Lambert's upcoming debut album." The way it's phrased, it also sounds like we'll be getting TFM before the album single.

למעלה