יעל נעים מחממת את ביורק?!

Seasonal Beast

New member
../images/Emo45.gif

היא לקחה פסנתר, ואמרה-"אעשה טורי עמוס". לקחה את toxic, והוציאה ממנו את כל הלבידו, וריקודי העמודים.

קוֹבּ

New member
אכן

ישבתי לי בבית קפה באר שבעי וניסיתי להיות בורגני, ולפתע שמעתי מהלך כינורות מוכר אך עבש. עם הזמן זה הכה בי: זוהי גרסה נלוזה ודלוחה של השיר האלוהי ביותר במוזיקה הפופולרית של השנים האחרונות
.

Gremshnit

New member
זה יהיה נהדר!

אני ממש אוהב את יעל נעים, לדעתי היא מעולה, לא יודע מה יש לכולם פה נגדה
אבל...מה לעזאזל הקשר בין יעל לביורק? כאילו, מילא טורי איימוס, אבל...ביורק? זה שני ניגודים!

Gremshnit

New member
בעוד שאפשר להגיד שביורק צועקת,

והיא מלאת אנרגיות וחיית במה, יעל נעים פשוט עושה...נעים באוזן. קול קטן, מוזיקה קטנה, אבל עם עומק ורגש אישי. הן לא כל כך תואמות בז'אנר, אבל לא ממש אכפת לי, זה דווקא יכול להיות נהדר להתחיל הופעה עם שירים רגועים יותר ואח"כ לקבל בבום פצצת אנרגיה
מה שלא יהיה, שתיהן מוכשרות!

plants and rags

New member
זה לעשות עוול ל-B

להגיד שהיא צועקת, בום בום, קולות של סקס וזהו. יש לה ואריוס צדדים, וזה כל היופי. וספרטיין הוא כל דבר חוץ מזה, גם מדוזה לרוב לא, והבי-סיידס הכי מאממים בעולם - SB, GP, הם לא כאלו, סתם כדי לתת דוגמה. אני כן מסכים שבוולטה יש את המופע האור קולי הזה, אבל עדיין, זה לא פסטיגל.

plants and rags

New member
הכוונה לטור של וולטה

בוולטה דווקא יש את TDFOD, ISWYA, P, MJ, בנוסף למה שציינתי.

סריט

New member
כמה דברים-

א: http://www.youtube.com/watch?v=BaZHkAmEvNw ב: http://www.youtube.com/watch?v=Dd9iqyX34RM ג: http://www.youtube.com/watch?v=nzLyrQ6dc28 [זה מתחיל ב2 דקות. עד אז ביורק מצילה את העולם ממפלצות או משהו] לא בשביל להוכיח לזה שביורק ויעל נעים זה אותו דבר. הן לא. רק בשביל שלא תשאר עם הרושם שביורק זה רק צרחות ואנרגיות. ואם עוד לא הגעת לווספרטין, נראה לי שהגיע הזמן.

סריט

New member
כמה דברים-

א: כתבתי את ההודעה הזאת לפני שראיתי שהגבת. ב: אתה לא מסביר טוב. מה הוא אמור להבין מכל הקיצורים האלה?! ג: לא הסברתי- הדגמתי.

plants and rags

New member
כמה דברים

א: איך לא ראית למען השם? ב: אני מסביר מעולה, הקיצורים משרתים את המטרה - לבלבל את האויב. אם הוא מכיר את הקיצורים הוא רואה שאני צודק, אם לא - הוא לא יודע על מה אני מדבר ולכן לא יכול להגיד להפך. ג: אפילו עשיתי טריביוט לך בהסבר שלי, שנלוו אליו דוגמאות: קולות של סקס. אז הרשיתי לעצמי להיפגע.

Pygmy puff

New member
לבלבל את האויב. ../images/Emo6.gif

אני חושבת שזה יותר להפחיד את האוייב עד שייברח.

Seasonal Beast

New member
קצת נסחפתם../images/Emo122.gif

ההופעה של ביורק כן אנרגטית[לפחות הסיבוב הזה] ומלאת בומים. לא צרחות, אבל בסדר. העיקרון של הניגודים הוא שיעל נעים היא יותר singer-songwriter עם משב רוח צרפתי אקוסטי, וביורק יותר נוטה יותר לאלקטרוני[באמאשלכם,לא להכנס לקטנה ולדחוף-"אבל היא גם טכנו, וג'אז ופאנק, והיא גם עושה קולות!
"]. אבל, זו עדיין לא סיבה להכנס לקישורים של שרית!

Gremshnit

New member
ממש לא אמרתי שביורק צועקת.

אני גם לא אומר, כי לדעתי יש לה יכולות של-99.99% מהזמרים בעולם אין. זתומרת, שהיא משהו ספיישל
התכוונתי להסביר מה הניגוד בין יעל נעים לביורק, מה שלא יצא מובן כל כך. אבל ראיתי שכבר מישהו הסביר את ההבדל בצורה טובה מאוד: יעל נעים היא סוג של מוזיקה אקוסטית כזאת, ביורק הולכת יותר על הצד האלקטרוני, הבומבסטי והגדול. אבל זה די וויכוח מטופש, ז'תומרת, אף אחד לא בא להוכיח שביורק או יעל נעים הן מעולות, את זה הרוב כבר יודעים (אני מקווה). סתם רציתי להגיד למה לדעתי זה די מוזר לשלב את שתיהן בהופעה אחת ^^" אבל אני כמעט בטוח שזו סתם המצאה, אפילו אין מקום להופעה, אז מופע חימום?!

סריט

New member
כמה דברים-

א: כמו שאמרתי, אף אחד לא אומר שביורק ויעל זה אותו דבר [היתה מתה, תכלס]. זה היה רק בשבילך כי רציתי שתצא מהרושם שהצגת, שביורק זה צעקות, אבל אני שמחה שאתה לא חושב ככה.
ב: מופע חימום לא חייב להיות משהו דומה למופע עצמו. במה המכשפות דומות לביורק?! זה מזכיר לי שאיך קוראים לה, קרן פלס, רצתה לחמם את טורי איימוס ושוקי הוריד אותה כי הוא אמר שלא צריך שני מופעים אותו דבר פעמיים. בקיצור מופע חימום בא לחמם, לא לחקות. ג: לא הבנתי, אין מקום להופעה? בכל מקרה, בכל הופעה של ביורק יש הופעת חימום. בדר"כ זו היא שממליצה על מישהו שהיא רוצה שיחמם, לפעמים זה מישהו מבחוץ. וגם ככה ההופעה שעה וחצי, זה לא שאם לא תהיה הופעת חימום ביורק תרגיש שבכיף שלה להוסיף עוד 5 שירים. טורי איימוס בכוונה ביטלה את מופע החימום כי היא רצתה לתת מופע ארוך יותר, לא נראה לי שזה בתכנון פה... מופע חימום זה תמיד טוב ורצוי, מבחינתי. למרות שאני אהיה כבר רותחת אבל יהיה נחמד להעביר צחוקקים על נינט. הלוואי שנינט תחמם

סריט

New member
מי רצית שיחמם במקומה?

אני לא מצליחה לחשוב על מישהו חוץ מגלעדוש כהנוש.

למעלה