יעל נעים מחממת את ביורק?!

סריט

New member
לטעמי גם דנה ברגר יהיה נחמד

בטח יעשו אנ-דנ-דינו בין כל הלזביות. רונה קינן תלך מכות עם ממ"ב. בסוף יביאו את הבנות נחמה I TELL YOU.

plants and rags

New member
אני יודע

ביורק יכולה להביא איתה את סינדרי והלהקה שלו. זה צריך להיות כיף.

../images/Emo6.gif אבל על מה ההתלבטות?!

זאת בטוח יעל נעים. ההפקה כבר אישרה את זה. היה כתוב בעיתון כבר לפני כמה ימים....

ב"מעריב"

הייתי בטוח שכבר מישהו דאג לדווח על זה כאן. זה היה לפני שלושה ימים בערך. ורק היה רשום שיעל נעים היא זאת שתחמם את ביורק, וההפקה אישרה שזה נכון.

סריט

New member
זה גם נכתב בNRG לפני שלושה ימים!

http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/724/646.html לא קוראים חדשות פה

../images/Emo207.gifהתלבטות

אם אני מכירה רק את הומוג'ניק ועוד מספר שירים בודדים (ומסוגלת לנסות להשלים חוסרים עד יולי), הייתם ממליצים לי להזיז את הרגליים העצלות שלי וללכת להופעה? אם עניתם כן, את מה כדאי לי להכליל בקטגוריית "החוסרים שאני צריכה להשלים עד ליולי"? הכוונה היא למשהו שהוא גם מוצלח וגם קרוב לוודאי שיופיע בהופעה. שוטו, אנשי ביורק קולים.

סריט

New member
מוגבה יקרה,

קודם כל- כן. שווה להזיז את הרגליים. באמאשלי ששווה. דבר שני, לא ברור לי כל הקטע הזה עם הניצלושים האלה, לשאלה שלך מגיע שרשור משלה. אז אני מזמינה אותך לפתוח שרשור חדש, כי יש הרבה מה לכתוב על זה, ואולי אפילו ננצור את השרשור בשביל הבאים שיבואו. בכל מקרה, אני אפתח שרשור על זה אם את לא, כי זה דורש שרשור משל עצמו. סבבה? :] ברוכה הבאה

כאדם נחות וחסר כל ייחוס

לא הרשיתי לעצמי לפתוח שרשור חדש, אבל את מוזמנת לעשות את העבודה השחורה, זה יהיה קול מצדך ושכנעתם אותי ללכת, למרות שזה כרוך במרתון ביורק ארוך ומתיש

Pygmy puff

New member
אני תמיד אומרת-

וספרטיין. כי, ובכן, ללכת בסדר כרונולוגי זה תמיד טוב (זו את ששאלת בפורום רדיוהד, נכון? אני שמחה שיישמת את ההמלצה שלי ללכת על הומוג'ניק.
) וגם כי וספרטיין מעולה. חוץ מזה, אני חושבת שכדאי שתכירי את השירים היותר מוכרים מפוסט וכמובן את וולטה, כי זה אחרי הכל הtour של וולטה ומן הסתם היא תבצע משהו כמו, אממ. חצי מהשירים בו. וגם- את יכולה גם לנסות להכיר את השירים שכלולים בGreatest Hits, אני חושבת שיש שם שירים שהיא מרבה לבצע בהופעות. אה, ואל תקשיבי למי שאומר לך שמדולה זה לאמיצים בלבד. הם סתם מגזימים.

כן, זו אני בכבודי ובעצמי

תודה על ההמלצות, אני חושבת שתהיי הרבי שלי לענייני ביורק או משהו

למעלה