יפה וגם
ה-שרשור האוף טופיק!

marco23

New member
../images/Emo124.gif לתשומת ../images/Emo23.gif כל חברי הפורום!

כל יום שבת בשעות הצהריים המוקדמות, החל משבת הקרובה (30/11)ועד להודעה חדשה, תעלנה בו-זמנית בפורום שתי הפינות - "
פינת הטריוויה השבועית של מרקו
"
(בפורום "בנים בלבד" - שעדיין מחכה להצעות שלכם לשם חדש בשבילה) ו- "
פינתו של מר-קוקו
"
(שעולה במקביל גם בפורום "בנים בלבד" וגם בפורום "גאווה צעירה"). אז הכינו את עצמכם לשבת בצהריים, "
בצהרי השבת עם מרקו
"
. אז ביי בינתיים... שלכם באהבה,

מאיושית

New member
../images/Emo32.gifפורום חדש!

פורום חטיבת בני המושבים החדש! האם השיר הבא אומר לכם משהו
: "שרוך אדום, חולצה כחולה (עם סמל בני המושבים על הכיס השמאלי), והיא עולה , והיא גדולה-לה-לה..." אם התשובה היא כן (
) מקומכם אצלנו, בפורום לתנועת הנוער " חטיבת בני המושבים"
. מדריכים, פעילים, טרומפ"ים, מד"חים , וסתם מורעלים-אתם מוזמנים להצטרף, ולעזור לבנות קהילה שוקקת חיים לתנועה שלנו
הצטרפו אלינו

מסיבת חנוכה של נוער האגודה בסניף ת"

דראג על הגג 2002! תחרות הדראג ומסיבת חנוכה של שנת 2002 באגודה. יום חמישי ה-5 בדצמבר, בבית האגודה, נחלת בנימין 18 ת"א. בתוכנית: הפתיחה בשעה 19:00 21:00: תחרות דראג על בגג 2002 בהנחיית ה ד-ר-א-ג-ו-ל-ו-ת! המשך הערב: מסיבה עד אור הבוקר בבית האגודה, כיבוד חופשי ושתייה, פעילויות לחנוכה וסופגניות.. שלכם, רשף משולם דובר וועד הנוער של האגודה, שניף ת"א

the beast 15

New member
אנשים....

טסתי לי לחו"ל אני אחזור רק אחרי חנוכה מקווה שיהיה שטק ונחמד פה בארץ והכי חשוב תשארו גאים ביי ביי

LeeCooper69

New member
מכיר... מכיר.....

אבל למה הגרעינרים עושים לנו פעולות מ-ש-ע-מ-מ-ו-ת...??? (הכוונה אליכם, לירן, רבקה, דנה, מתן, אוסנת ותמי.... מגע"מ 19.)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifתה קמומיל|מכור|

אני מכורה לזה מאוד..
תשאלו את שרה.. דיברנו פעם בערך 3-2 שעות ושתית יותר מ10 כוסות תה קמומיל בהמהלך אותו יום...

LeeCooper69

New member
חחח... גם אני כזה.

אני לא שותה שומדבר חוץ מתה. לא מים, לא אייס טי... תה. ץה ירוק בד"כ... תה לימונית ולואיזה, תה קמומיל ואשכולית אדומה, תה יסמין או סתם התמצוץ-לי (וויסוצקי) הרגיל....

LeeCooper69

New member
יא חץתיכת סתומה!!! אני מת (!) לראות

קריוקי במשך שעתיים ואז ללכת הביתה!!! למה לי לבוא ב8 וללכת ב10?!?! בשביל לראות את אלי גבאי (המורה ההומו שמתחיל איתי) מנחה את הגועל... אגב, חשבתי על להתחפש לאישה ולשיר דנה אבל אז ויתרתי ודחיתי את זה לפורים.... רעיון שווה, לא?!?!?

למה???זה היה מצחיק

אלי גבאי רקד את שיר הקטשופ(המזעזע) בצורה מזעזעת,נאור חתוקה שר קריוקי(רק את זה אני זוכרת)ממממ.... ולראות אותי אחרי שבוע!!! לא רע!

LeeCooper69

New member
חחח... את סתומה!!!

בינבול אמרה שהיא דוחה לך את התאריך הגשה. דיברת איתה? ובאמת שאני חיי מצויין בלי לראות את אלי גבאי שר Aseje de je ja de je de jebe tu de jebere sebionouba majaabi an de bugi and de buididipi. באמת שלא.

LeeCooper69

New member
אני לא יודע.

דברי איתה. אגב, זה רק אני, או שמאור תפילין הומו?!?!? הבנאדם אוהב לחבק אותי ולרמוז לי רמזים עבים.. ושנינו יודעים שאין לו כזה.

למעלה