יפה וגם
ה-שרשור האוף טופיק!

חוצפן../images/Emo2.gif

ואני ז....??? hustler! ולי אין טעם??? אלכס חתיך?
תעשה סקר ונראה אם אנשים חושבים שהוא חתיך...הוא מכוער!

LeeCooper69

New member
בושה!! בטח שכן!!!

ווראבר יו וויל גו... את לא זוכרת איך התמוגגת??? אדריאן... את לא זוכרת את אנחת הגמירה שלך?? אה, לא, זה היה מאור סבג (ואני לא מתבלבל איתו ועם תפילין)....

אני התמוגגתי?../images/Emo2.gif

כל האנחות היו שלך! ב-wherever u will go,אני הסתכלתי עם זה מהחנות קעקועים
! אתה הסתכלת על אלכס!
ואולי די כבר??? מאור סבג סטרייט!!(או לפחות ככה אני מקווה!) ותספר איך היה בת"א...

LeeCooper69

New member
גם הוא שווה!!!!! ../images/Emo99.gif

מאור סבג סטרייט כמו שדנה היא גבר
זה כמו להגיד קרחת עם תלתלים..... כמו להגיד קפה שחור-שחור עם הרבה חלב.... |מושפע מסדרות ישראליות|. בת"א- אמא העירה אותי ב8 !! לביצםר אני לא מתעורר ב8!!! בקיצור היא סחבה אותי לרופא שצחק עליי ואז לת"א. הייה נחמד. ואז חזרתי לאיכילוב (לא, לא לפסיכיאטרית, זה בשבוע הבא) לקפיטריה כי ההורים חיכו לי שם (עם מוס שוקולד ע-נ-ק!!). אחרי שהם כלאו אותי, הלקו אותי והכריחו אותי להראות להם איפה זה שינקין הגענו לשם (At last!!!) ואז הסתובבתי עם אמא (ואבא) בשינקין מגלה להם מי הומו ומי לסבית ומי סתם סטרץ´ וואנבי. הגיי-דאר שלי מותש. בגלל שהייתי בשינקין לפניהם קצת (שעתיים, לפני שבאתי לקפטריה) הספקתי להיות מחוזר ע"י שביבון (שוב שוב שוב חנוכה הוא חג טווווווווב...) אז ראיתי אותו שוב והוא חייך אליי ואז אמא שלי דפקה לו מבט של "תזהר!!!" ואני דפקתי צחוווווק

ח-ו-ל-ה!

קנית לפחות בגדים??? ומאור סטרייט...אם הוא גם הומו אני מתה
הוא לא...נכון???

LeeCooper69

New member
מאור?!?! חחחח.... *LOLינג*

מאור ה-ו-מ-ו!!!!!! וקניתי מלאנתלפים בגדים!!! איזה 4 מכנסיים ו5 חולצות. שווה ללכת עם ההורים לשינקין...

מאור תפילין הומו לא סבג!

אבל יותר שווה ללכת לשינקין,בלי ההורים, ובלי מכונית פרטית!

LeeCooper69

New member
חחח.. אבל רוצים לחשוב

שמאור סבג הומו. ככה אני מרוויח
למי אכפת ממאור תפילין?!?1 מרוב חצ´קונים הוא נראה כמו צנון שהתחפש לפיצה... אמרתי כבר שהוא דומה לחמור משרק???

iBunnYi

New member
חבר´ה צעירים, כנסו בהמוניכם ../images/Emo15.gif

להירשם ע כ ש י ו !!!!!!!

למעלה