יפה וגם
ה-שרשור האוף טופיק!

LeeCooper69

New member
הוא מזכיר את החמור משרק.

יש לי תמונה של החמור אבל אם הייתה לי תמונה של מאור הייתי שם ושכולם ייראו את הדמין... חחח... אני אבקש ממנו.

LeeCooper69

New member
אה, כן....

עשיתי מין "בחן את עצמך" בגוגיי.. יצא לי שאני לסבית בבוחן של "כמה אוחצ´ה אתה?". הופתעתי. חשבתי שייצא לי אישה
בבוחן של כמה לוזר אתה יצא לי שאני לא רק שלא לוזר אלא ווינר!!! הם אפילו קראו לי בן **** בר מזל... (אבל אמא מורה... המשכורת מוכיחה.) בבוחן של האם אתה מוכן לצאת עם גותי יצא לי שאני מוכן ואף מעדיף לצאת עם גותים (אני נראה לך גותי?!?!? הם אמרו שאני בשלבי התהוות.) ובבוחן של האם אתה מכור לנט יצא לי שאני יודע לךהפריד בין החיים הרגילים לאינטרנט. כן, בטח... ובבוחן של איזה דרדס אני בבנים בלבד יצא לי שאני חמדני. חשבתי שייצא לי חרמנובסקי או בר-מוח. יצא לי חמדני. אני חמדן?!?!?!?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif *התקף סניליות*../images/Emo124.gif

שימו
חבריי
צעירה שימו
בגלל שמחר וביום ראשון אני יהי מאוד אממ... סנילית וישכח מזה , ואז אני נוסעת לטיול של אנשים מוזרים בחאקי עד יום רביעי בלילה כשאני אחרזור ואמאצא ששרה השתלטה לי על הבית(
) ואז אני פשוט אלך לידון.. כדיי לקום בבוקר ולנסוע מכאן שוב... טם טם טם.. 5.12 עזריאלי 12:00(או שהיה זה 13:00?) ליד המקדונלס

sarah

New member
תהנהי! רק משהו אחד חשוב

איך לעזזל אני נכנסת לבית שלך?? איפה תשאירי מפתחות?? מישהו יהיה בבית?.
באעבה, שרה \

Blackice

New member
חומר מעניין למחשבה... ../images/Emo34.gif

היתה לי עכשיו שיחה עם אמא שלי.. עושה רושם שאנחנו הולכים להיות בכמה מפגשים עם פסיכולוג או משהו כזה.. אני מקווה שזה יעזור לה לקבל את הנושא..
היא טוענת שאין לי מלידה את הנטיות ההומוסקסואליות.. אלא שזה מהשנים האחרונות בגלל כל מני התנסויות וכו´. זה לא אני- זה *קרה* לי, פיתו אותי לזה או משו בסגנון הזה... וכל מני שטויות כאלה. בגלל הנסיבות התדרדרתי לזה. אבל מבין כל הדברים האלה שהיא אמרה, משהו אחד כן משך את תשומת ליבי- שבהתחלה פטרתי אותו כעוד חוסר ידיעה- ואז זה התחיל להשמע הגיוני. וחשבתי לשתף אותכם ברעיון. אנחנו כל הזמן אומרים שהחברה מקבלת יותר טוב את ההומוסקסואליות. זה גורם לנו להרגיש יותר טוב עם זה- בעתיד יתיחסו אל זה בצורה רגילה. מחשבה נהדרת. אופטימית ונחמדה. אבל מאיפה בא המיתוס הזה? אין שום דבר חדש בהומוסקסואליות. המיעוט הזה של האנשים שאוהבים אחרת- תמיד היה קיים. לא השתנה מאז ימי התנ"ך. וגם תמיד ידעו. מה מייחד את התקופה הזו עכשיו, שאנחנו טוענים שמקבלים יותר? התשובה היא- כלום. אנחנו תמיד אוהבים, כבני אדם, לחשוב שהתקופה הזו יותר טובה. שהיא שיפור מהקודמות- והיא בעצם תהליך שיפור בעצמה. מעיין התבטאות ישירה של התקווה שלנו לתוך תפיסת העולם. "מחר יהיה יותר טוב". הרנסאנס למשל- זה היה כל הרעיון. נגמרו ימי החשכה של ימי הביניים, אנחנו עכשיו בתקופה נאורה של מדע ואמנות. המהפכה התעשייתית- נאחנו בונים עולם יותר טוב ובו האוטומציה תפטור אותנו מהצורך בעבודה קשה, עבדות וכו´. וככה אפשר להמשיך לכל הזמן.. אני לא אומר שמחר לא יהיה יותר טוב- רק שזו תפיסה שמובלעת כל הזמן בלי שנדרוש באמת הוכחות אליה- ואנחנו מייצרים הוכחות כאלה בצורה לא אובייקטיבית כל הזמן. כן- ההומוסקסואליות הוצאה מההגדרה שלה כסטיה ומתייחסים אל הנושא יותר טוב. אבל כנ"ל נעשה להרבה מאוד דברים. מייצגים את ההומוסקסואליות יותר- בתקשורת וכו´. יש יותר מודעות. אבל לפני 50, 100 שנים, כל נושא המיניות לא היה מיוצג או במודעות. אנשים הסתירו אותו. היום הנושא של המין מוחצן ומאוד עוסקים בו. ובין השאר עולה גם ההומוסקסואליות. אז אם מסתכלים פרטנית על הנושא של ההומוסקסואליות- כן, היחס והגישה השתפרו רבות. היום הרבה יותר טוב, החברה שינתה את היחס שלה. אבל- אם מסתכלים כמו שצריך, בהקשר הכולל- אז שום דבר לא השתנה. החברה לא שינתה את היחס שלה. היא שינתה את הפנים של הכל- והיחסים בין הדברים נשמרו. .. סתם חומר למחשבה..
ארז

sarah

New member
מה שמוביל לשאלה

לאן זה עוד יתקדם ויגיע?
השערות מישהו? בראעבה, שרה

theshadow3

New member
נו באמת...

תסתכל על מה שכתבת! אם בנאדם לא ינסה להסתכל על זה מכל מיני צדדים מתחכמים, הוא יראה שכןהשתנה היחס להומאים. מקבלים את זה בצורה יותר טובה. יש אפילו חבר כנסת מחוץ לארון!!!! ברור שזה עדיין לא מקובל במאה אחוז, אבל כמו לכל דבר בעולם - גם לזה יקח זמן. ישנה השתפרות ניכרת, אבל שלדעתי לעולם לא יהיה יחס מושלם להומואים. לפי מה שאני רואה הרבה אנשים כיום מקבלים הומואים. לא אמרתי שהם אוהבים את זה. לא אמרתי שהם רוצים את זה. אבל הם כבר למדו לקבל את ההומואים. וזה לדעתי - כבר שיפור עצום.

sarah

New member
כנראה שהכוונה לא ברורה לך

אני הבנתי שמה שהוא (מי זה לעזזל?!) התכוון שזה לא שהיחס להומואים השתנה--- מסיבות מסתוריות של יחס יותר חם להומואים אלא שהיחס ל*הכל* השתנה--- או יותר בפירוט: היחס למיניות נהיה פתוח ומקבל יות. ומפני שהיחס למיניות נהיה מקבל יותר גם ההומוסקסואליות נהיתה מקובלת יותר. ולסיכום: תהליך הקבלה לא כלל רק את ההומוסקסואליות כתופעה אלא כחלק מתהליך של פיתיחות הולכת וגודלת של החברה לנושאים כמו מיניות, תאווה לרצח וכו´
באעבה, שרה

sarah

New member
מה שמוביל לשאלה

לאן זה עוד יתקדם ויגיע?
השערות מישהו? בראעבה, שרה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif סי יא אין יום חמישי...

עד אז.. בהה ביי.. אל תמוטטו את המימשל בזמן שאני לא יהי כאן..

לירונדה

New member
תחרות כוסון הכי גאים שיש!!!

רואים הכי גאים שיש?! כאילו דהההה!!!! יש לכם את הכוסון האהוב עליכם בסדרה? כאילו ברור!!! אז יאללה! בואו להצביע ולהשפיע! תחרות כוסון הכי גאים שיש! רק עכשיו! בפורום דיסכוסונים! התחרות בעיצומה וכבר יש לנו תיקו במקום הראשון! ואתם כאן כדי לשנות את זה!

LeeCooper69

New member
כאילו לא......

בריאן היה שווה אם הוא לא היה בן שלושים...
ג´סטין היה שווה אם הוא היה נראה בן 21 ולא בן 12.... (שישמין קצת).
אם מייקל היה יותר אינטיליגנט, פחות אינפנטיל וקצת יותר רזה...
הרופא ההוא מהעונה הראשונה, חבר של מייקל. היה יכול להיות שווה!!!! רק שהוא זקן....
חבר של ג´סטין מהעונה הנוכחית (הכנר), חמוד. זהו..... רק שהיה לו טעם בבגדים. ובשיער. שכחתי מישהו??? ולא, אמט מכוער במלוא מובן המילה... כנ"ל חבר שלו שמכוער אפילו יותר ואני לא טורח זכור את השם שלו.

LeeCooper69

New member
מי שתוהה למה סופגניות.....

אז זה כי מישהו חתיך נחשב ל"שווה עוגייה"... בחנוכה אומרים "שווה סופגניה"... ביום רגיל זה "את כל ה175 קלוריות". בחנוכה זה "את כל ה700 קלוריות". חוצמזה, שאמרו פעם על בריאן (הלא שווה) מווסטלייף שהוא סופגנייתי. אז שידרגתי את זה.

לירונדה

New member
מתוקים!!!

כל זה! לא פה! אליי לתיבה האישית בהייד פארק!!! ואז זה ייחשב! אתם צריכים להשפיע! יש תיקו במקום הראשון ובמקום השלישי!

לי יש לך טעם של שוק!

בריאן שווה בלי קשר לגיל
רנדי בכלל בן 25 ולא בן 21 ולהשמין??? ראית פעם ת´בטן שלו?!
על מייקל אני לא מתווכחת, אפעם לא אהבתי אותו
הרופא(דיויד)פשוט זקן ומכוער
הכנר(אית´ן)די מכוער, אבל יש לו קול סקסי
אמט לא כזה מכוער, טד...Nevermind

LeeCooper69

New member
יא כונפית!!!!

יא אכולה בלועה סתומה חסרת טעם... בגלל שיש לי קריטריונים גבוהים אז יש לי טעם של שוק?!!? את ממש זונה!!!!! אגב, קניתי חולצה אחת בשוק של אופקים ומכנס שבע שמיניות בשוק בת"א. זהו!!!!! וגם אותו אני לא לובש.... יאללה... בה ביי...

למעלה