אני לא הייתי מפריעה לקראדם במקומך BB יכול להיות מסוכן..
N nini18 New member 26/9/09 #39 לא מפחדת, אני אוהבת את הגברים שלי קשוחים... במיוחד בתחום מסוים........
N nini18 New member 26/9/09 #44 חח שם הם צריכים להיות קשיחים אין אסור לי לפגוש את אדם, נראה לי שאני אפגוש אותו אוטומטית אני תופסת את ליטל, אני לא אוכל לשלוט בזה. לא רוצה כלא
חח שם הם צריכים להיות קשיחים אין אסור לי לפגוש את אדם, נראה לי שאני אפגוש אותו אוטומטית אני תופסת את ליטל, אני לא אוכל לשלוט בזה. לא רוצה כלא
N nini18 New member 26/9/09 #58 חחחחח למבטים בטוח חח לתפיסות אני לא בטוחה חחחח ושאלה משהו לא בסדר איתי שאפילו ככה הוא מדליק אותי??? ואני רוצה לעשות לו דברים מלוכלכים......
חחחחח למבטים בטוח חח לתפיסות אני לא בטוחה חחחח ושאלה משהו לא בסדר איתי שאפילו ככה הוא מדליק אותי??? ואני רוצה לעשות לו דברים מלוכלכים......
N nini18 New member 26/9/09 #68 חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif:-.D../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
R Rider on a storm New member 25/9/09 #14 וואוויוויווה כל כך יפה לו כובעים!../images/Emo99.gif חחחחח הרגת אותי עם הכותרות לתמונות
N nini18 New member 26/9/09 #70 את יכולה לאהוב את הפרצופים, כל עוד את זוכרת שלאיזור שמדובר עליו בתמונה, אסור לך אפילו להסתכל שלא לדבר על להתקרב..
את יכולה לאהוב את הפרצופים, כל עוד את זוכרת שלאיזור שמדובר עליו בתמונה, אסור לך אפילו להסתכל שלא לדבר על להתקרב..
N nini18 New member 26/9/09 #82 ../images/Emo190.gif קראתי מה שרשמת למטה. את הסקרנות הזאת שלך תשמרי לגיל 18
M mokasosex New member 26/9/09 #88 את עם הדמיון שפועל שעות נוספות הכל שם נשאל בתמימות לחלוטין *חח ממש* וכאילו שאותך זה לא מסקרןןןןןןןן לחלוטין, !
את עם הדמיון שפועל שעות נוספות הכל שם נשאל בתמימות לחלוטין *חח ממש* וכאילו שאותך זה לא מסקרןןןןןןןן לחלוטין, !