אני לא שולטת בדמיון שלי .. אדם אשם בזה, האם הסתכלת עליו לאחרונה ?
N nini18 New member 25/9/09 #15 "עוד חיוך אחד כזה ואני פשוט עוזב הכל וקופץ עליך וכן לא אכפת לי שלא סיימת את בואי מדלי ולא אכפת לי שאני צריך לנגן בשביל קריס אח"כ אני פשוט (לא) עומד בזה יותר ...... ואם חשבת שאני צוחק.... אז אני לא!!!!!!!!!!"
"עוד חיוך אחד כזה ואני פשוט עוזב הכל וקופץ עליך וכן לא אכפת לי שלא סיימת את בואי מדלי ולא אכפת לי שאני צריך לנגן בשביל קריס אח"כ אני פשוט (לא) עומד בזה יותר ...... ואם חשבת שאני צוחק.... אז אני לא!!!!!!!!!!"
N nini18 New member 25/9/09 #16 גם אני רוצה לתפוס......./images/Emo178.gif ללטף, לשמור, החיית מחמד הכי טובה EVER.
N nini18 New member 26/9/09 #17 ../images/Emo23.gifבכיף......אתה בא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
מ מירבי ת New member 26/9/09 #28 ..ורק שתדעו שאנחנו לא לבד חצי עולם מתעסק בסדרה הזאת ובסרטון הזה ואם זה אדם או לא.... חחח , רק מלשים את הצל שלו ומישהו שאולי דומה לו כולם נטרפים. מדהים כמה השפעה יש לו.
..ורק שתדעו שאנחנו לא לבד חצי עולם מתעסק בסדרה הזאת ובסרטון הזה ואם זה אדם או לא.... חחח , רק מלשים את הצל שלו ומישהו שאולי דומה לו כולם נטרפים. מדהים כמה השפעה יש לו.
M MISHMISH56 New member 26/9/09 #56 שלחתי את הסירטון בבוקר אנשים שראו את הסדרה ממש התפלצו....זה בטוח אדם ,ההליכה שלו השיער שלו....ממממממממממממממ
שלחתי את הסירטון בבוקר אנשים שראו את הסדרה ממש התפלצו....זה בטוח אדם ,ההליכה שלו השיער שלו....ממממממממממממממ
M mayarel New member 26/9/09 #32 לא חומד אין לי. אני מזהה את התלבושת היא מרוק WEEK כשהוא שר BORN TO BE WILD אם זה עוזר.
M mayarel New member 26/9/09 #38 אהה נכון את רואה אין לי בגלל דם במוח!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
N nini18 New member 26/9/09 #42 חחחחח זה בסדר ככה אני אוהבת את הבנות שלי הדם צריך לזרום למקומות אחרים חחחח
M mayarel New member 26/9/09 #46 מצטערת לי.. לא ניסיתי לפתות אותך.. (מצטערת זה דרש...... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)
N nini18 New member 26/9/09 #48 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מבאס חחחחחחחחחחחחחחח אבל הרגת אותי חחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מבאס חחחחחחחחחחחחחחח אבל הרגת אותי חחחחחחחחחחח