יצא 111!!!

Goggle Girl

New member
יצא 111!!! ../images/Emo58.gif

טוב, לא יודעת כמה אני אספיק לראות לפני שאני הולכת, אבל רציתי לפתוח לפחות את השרשור XD

JeeChan

New member
פרק טוב ^^ ../images/Emo58.gif

אבא של אישידה 3> יאיייי כמו שרציתי הם משלבים את רירין, קלאוד ונובה בעלילה, וכן מורחים קטעים קטנים בעלילה כדי לא להגיע ישר למנגה. אבא של איצ'יגו 3> סך הכול זה עוד בפרקי מנגה שאני עדיין אוהב ^^

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif../images/Emo58.gifאמג

אבא של אישידה...MEH~ אבא של איצ'יגו *_* עשו אותו כ"כ מגניב, והוא גם בדרגת קפטיין[דבר שלא שמתי לב אליו ^^;] כ"כ מגניב, כ"כ יפה *_* כ"כ ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה היה פרק מפגש האבות הכי מגניב שיש[היה עוד אחד?Oס]

c881

New member
לא בדרגת קפטיין

ברמה של קפטיין. דרגת קפטיין, כוללת פיקוד על קבוצה. למרות שבקצב הזה תהיה לו קבוצה משלו.

Hinamori

New member
../images/Emo58.gifהמ...

אני חושבת שזה דיי ברור שהוא היה בדרגת קפטן פעם. כאילו, לא צריך לחשוב יותר מדיי בשביל להגיע למסקנה הזאת, אפילו יש לו גלימה. וזה מסתדר עם הקטע שלאיצ'יגו יש רייאטסו של אצילים.

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif כמות הרייאטסו של איצ'יגו

יותר מאשר שהיא מושפעת מזה שאבא שלו היה קפטן, מושפעת יותר מזה שאבא שלו היה בעל רייאטסו בכלל. בני אצולה חזקים כל כך כי הם תוצאה של זיווג בין שתי נשמות, כלומר גם ככה רמת הרייאטסו גבוהה יותר מאשר אצל בני אדם חיים כי הם nothing but Reiatsu (גם אם זה לא מספיק להיות מנקה שירותים בפלוגה 4 נגיד). כמות הרייאטסו של איששין בוודאי ובוודאי משפיעה אבל הגראנד פישר בעצמו אמר שהכוח של איצ'יגו מושפע מזה שאבא שלו היה שיניגאמי בכלל ולכן הוא "טהור דם" כביכול, לא בגלל שאבא שלו היה מפלצת כמוהו

Tiger Eye16

New member
אבל את מסכימה שזה מוסיף???

וספויילר לפרק 59 (קאיין) תוסיפי גם את זה שכניראה הוא גילגול נשמות של קאיין שקאיין בעצמו היה סגן ואם היה רוצה היה יכול להיות בקלות קפטן.. ואת העובדה שהוא בן של שיניגאמי ואת העובדה שאבא שלו בכלל מפלצת.. ויצא לנו שילוב קטלני ^^

Goggle Girl

New member
אני את זה אומרת../images/Emo58.gif 111

ממזמן כבר זה חלק מהביסוס שלי בכלל ללמה איצ'יגו וקאיין גלגול נשמות אחד של השני לפני שיודעים שהכוח של איצ'יגו בא מאיששין. אם משלבים את העובדה שנכון לעכשיו לפחות מאסאקי _ניראת_ אנושית ולכן מבטלת כביכול חלק מהרייאטסו שאיצ'יגו קיבל מאיששין בהיותה בת אדם פשוטה, אז אפשר להסביר את זה עדיין שהרייאטסו שנשמר אצלו מגלגולו הקודם בתור סגן קפטן גאון מבית אצולה איזן את זה חזרה.

fay valentine

New member
אבל אז באותה מידה ../images/Emo58.gif 83

אפשר להגיד שהוא גלגול של החבר הצעיר של קוגה (באונטו) , כי הם נראו בדיוק אותו דבר והייתה להם כמעט אותה אישיות. קוגה רשמית ראה באיצ'יגו גלגול של החבר ההוא שלו ובגלל זה הוא הסתייג מלהרוג אותו.

Goggle Girl

New member
אז זהו ../images/Emo58.gif 83

שאם איצ'יגו באמת היה גלגול נשמות של קיין, אז איצ'יגו בעצמו היה באונטו. ואני אגיד משהו שחייבים להגיד אותו ושכואב לי להגיד אותו, אבל זה היה בפילרים. על דמויות פילרים. עם כמה שאני אוהבת מה שעשו עם הדמויות הרגילות בפילרים, יש להתעלם ממה שהלך עם דמויות הפילרים. הדמיון העיקרי בין איצ'יגו וקיין חזותית מתחיל ונגמר באיכות הציור בפרק ההוא >_>

fay valentine

New member
הם כן. קצת.

ואכן זו הייתה בעיה של האנימציה שם. זו רק אני או שבזמן האחרון, הרמה של הציורים באנימה פשוט הולכת ומתדרדרת. בפרק 111 יש קטע שהראש של איצ'יגו לגמרי מתעוות. הוא נעשה כמו ברבי כשמועכים לה את הראש.

Goggle Girl

New member
לזה שמתי לב בעיקר בחלק הראשון של

110 כשהם היו בבית ספר והתעללו מילולית בקייגו. ב111 בחלק הראשון זה היה קצת ככה, אבל אז בחלק השני והמעניין יותר פתאום קון נהיה בישי בצורה מכאיבה אפילו כיאה למה שהלך בחצי הפרק ההוא בינתיים הם חזרו לסגנונות ציור של הסאגה הראשונה עם נגיעות קלות של פרק 54 או משהו כשצריך, אבל בהתחשב בזה שזה לא רק התקופת מעבר חזרה לעלילת המנגה מהפילרים אלא גם ההתחלה של אותה הסאגה (ועדיין תיראו מה הולך שמה @@;;; אני נותנת להם 20 פרקים מקסימום בלי מריחות ושילוב אינטנסיבי של קלוד רירין ונובה לפני שצריך עוד סאגת פילרים שלמה, 30 עם מריחות ורירין קלוד ונובה)

fay valentine

New member
אני רוצה לעשות מריחות לנובה..

למרוח אותו בשוקולד או בסירופ מייפל.... |שיעול-שיעול-שיעול-שיעול|

Goggle Girl

New member
כי הקצפת שמורה לתות הראשי? ;}~

(מוזר שאת אומרת מייפל כשאני משחקת מייפל סטורי >>)

fay valentine

New member
גם...

וגם בגלל שסירופ מייפל פשוט יותר התאים לנובה. אולי כי הוא עם שיער אדום... ואז... זה כמו דובדבנים על פנקייק. *מחזיקה את הבטן* דיבורים על אוכל... לא עושים טוב...

Tiger Eye16

New member
בשביל עשר פרקים?????

בשביל עשר פרקים הסידרה נהרסת?!?!?!??!? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Goggle Girl

New member
_לך_ אני צריכה להגיד

שאם זה מה שאת מרגישה לא לראות את האנימה? לך? @_@ בינתיים אני נהנית, ומה לעשות שכן לא משנה כמו טובים הפילרים מרגע שהם קיימים באנימה חייבים מינימום של סלחנות כלפי מה שעושים איתם. וזה 10 פרקים שהם עוד איכשהו בתוך הסאגה ומורחים קצת קצת קצת במקום עוד 100 פרקים פילרים אחר כך. הם מנסים לפרק את זה ולטפטף את הפילרים, מאמץ שמה לעשות חיוני. הם לא יפסיקו לשדר את הסדרה והם לא יתעלמו מהפילרים אפילו מבחינת לשמור את זה לפלאשבקים לשמה בלבד. מה לעשות שזה הכרחי ואם מרגישים שזה הורס... מה לעשות. כואב אבל זה המצב

למעלה