יצא 111!!!

S.Riddle

New member
*מתפוררת לחתיכות קטנטנות*../images/Emo58.gif

אוי, אישין.
...זה שאני שונאת את הפילרים כבר אמרתי, כן? ... אז בסדר. *הולכת לטאטא את עצמה מהריצפה*

S.Riddle

New member
ובנוגע לפריוויו-../images/Emo58.gif

הִיוֹרִי! יאיי! *מקפצת בשלוש לפנות בוקר עד שהשכן מלמטה יעלה לירות בה* הקטע של איבַּה והסגנים האחרים וזה שיאצ'ירו קראה להם JIMI'z (=פשוטים\סתם) היה פשוט גאוני. :x

Hinamori

New member
../images/Emo58.gif

אישיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!111111 33333333333333333333333333333333> היה הרבה יותר טוב במנגה... היו צריכים לעשות לרירין וכל אלה את מה שעושים לפיון עכשיו במנגה. [למה נראה לי שיעיפו אותה באנימה? י-י] ראיתי את הפרק עם ליאת והיא כולה כזה "O_O; מה הולך כאן..." XDDD

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif אני אמרתי ממזמן

שיש מצב טוב שרירין תחליף את פיון באנימה '-' ועדיין אף אחד לא הביא לי טיעון טוב ללמה להשאיר אותה חוץ מאשר "אבל היא חמודה ;<"

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אבל רירין לא אומרת פיון!! >:

YOUR ARM WILL GO~~ PYON~~~ [שכחתי ממנה לגמרי עד עכשיו ם_ם;;;]

Goggle Girl

New member
התכוונתי לזה שאם אפילו קוראי

מנגה יכולים לשכוח ממנה, אז היא לא חשובה כל כך שאי אפשר להחליף אותה

Tiger Eye16

New member
כי היא אמרה בעצמה שהיא לא יכולה להח

להחליף גופים!! שהיא יכולה לעבור רק מהגוף שלה לבובה!!! בגלל זה היא התעצבנה על איציגו כשהיא נפלה לתוך הציפור הזאתי!!!!!! זת תהיה וואחד סתירה אם היא פתאום כן תוכל לעבור לגוף של רוקיה...

Goggle Girl

New member
ניראה לי היא יותר התכוונה

שהיא לא יכולה לעבור _בעצמה_ בין גופים. לכן אחר כך כשאיצ'יגו הציע שהם יעזרו אחד לשני כולם נכנסו לשוק שהם לא הבינו את זה קודם, ואחרי זה היא פשוט התרגלה לגוף הציפור שלה.

Tiger Eye16

New member
לא לא!! היא התכוונה שהיא לא יכולה

בכלל לעבור גופים! כלומר שני הגופים האלו הם האפשריות היחידות שלה.. (אחרת למה היא חטפה קריזה על איצ'יגו?.. זה היה כשהיא "נפלה" לתוך הציפור) אני כרגע לא זוכרת את מס' הפרק אז אני אגיד לך את זה מחר כי אני צריכה לצאת.. >__>

unex

New member
למיטב זכרוני

(ויש סיכוי לא רע בכלל שאני טועה) לא היה להם הרבה זמן לבחור להם גוף של בובות (בבוקר שאחרי הם היו צריכים כבר ללכת לאנשהו לא?) ורירין הבינה שלאיצ'יגו (ולשאר האנשים) לא אכפת כל כך באיזה גוף היא נמצאת ולא יעביר אותה (וכמו שנאמר היא לא יכולה להעביר את עצמה) חוץ מזה אני מניח שהסיבה שמאז היא לא החליפה לגוף (למרות שהיא יכלה בעזרת אנשים אחרים) זה כי היא התרגלה אליו (ואולי גם כי זה הגוף שאיצ'יגו "בחר" בשבילה
)

Goggle Girl

New member
3> איצ'ירירין שליטע

סתם היה לי צורך עז לומר זאת (כי באמת הוא מראה כלפי יותר חיבה מאשר שהוא מראה לרוקיה, אוריהימה ויוזו ביחד [קארין אבל עדיין בליגה משל עצמה])

fay valentine

New member
שמתי לב לעוד כמה דברים מעניינים

בין שיעול לשיעול, כשצפיתי בפרק שוב, שמתי לב לעוד כמה דברים מעניינים.
החרב של איששין, או לפחות הידית שלה, נראית בדיוק אותו דבר כמו החרב הראשונה של איצ'יגו, לפני שהוא מצא את זאנגטס. בקרב של איצ'יגו נגד רנג'י בעולם שלנו, מראים מקרוב את הידית של החרב הישנה של איצ'יגו. לקצה קשורים שניחבלים דקים בצבע סגלגל, ועל מגן היד יש פיתוחים כאלה, יפים, כמו גלים. ובפרק הזה, 111, יש תקריב על החרב של איששין, וזה אותו דבר, שני חבלים דקים בצבע סגלגל ופיתוחים על מגן היד. אני לא יודעת אם ככה זה עם כל חרב שהיא לא בצורה של שיקאי, אבל זה דבר מעניין. בנוסף, השם קורוסאקי , כמו שתיארתי מקודם, יכול להיות "חוד שחור" או "קצה שחור". ועכשיו שאני מסתכלת על איששין, זה די מצחיק כי התספורת שלו היא מן שפיץ קדימה, והשיער שלו שחור.

למעלה