יצא 111!!!

Tiger Eye16

New member
חחח אני סתם קוטרית לפעמים...

סתם נו.. תני לי להתאבל על קיומם.. (אתמול הצלחתי לראות 111 בצורה רגועה XD) וזהו.. כבר אמרתי שאין לי בעיה שישלבו אותם כל עוד הם לא ישנו את -העלילה באופן מהותי- ואהה כל עוד הם לא יהרסו ת'סצנה שאני מחכה לה באופן נואש... (אבל בהתחשב בתנאים של איפה שהסצנה קורת הם לא יוכלו להגיע לשם.. אז אני רגועה XD) -נחשי על מה אני מדברת ^^

fay valentine

New member
ד"א - אם יש לך קאפ של זה...

@.@ אני ממש אשמח... לא הצלחתי לתפוס את זה בעצמי. זה היה כואב לגמרי לראות את קון פתאום בישי, ועוד הורס לאיצ'יגו את הגוף... אבל זה לפחות היה פיצוי על כל שאר הקטעים עם איצ'יגו בפרק. על כל הפעמים שהם עשו את הראש שלו מעוות ולא פרופורציונאלי.

fay valentine

New member
*-* סוגעע!!! את אפילו תפסת אותו

כשהוא קורץ!! אני מניחה שזה פשוט האינסטינקטים הפאנסלאטיים שלך שהצליחו לתפוס את הקאפ. אבל פאנסלאטיים טובים. כמו שהחתימה אומרת - "רק לצד כוחות האור" XDDDDDD

Goggle Girl

New member
נו באמת, את כבר לא מכירה אותי?

אני על קטעים כאלה עוברת חמישים אלף פעם עם האינסטינקטים המחודדים שלי ותופסת אותם בפאוז בדיוק באלפית שנייה שבה הכתוביות נעלמות מעליהם לפני שמחליפים תמונה '-' שאני לא אתפוס את התמונה הזאת? >.>

fay valentine

New member
>_> טוב שאת לא בפוקימון..

אני חושבת שאם את היית קיימת בעולם של פוקימון. אנשים היו פשוט עוזבים את המשחק כי היית תופסת להם את כל הפוקימונים. חתיכת... תופסת בישוננים שכמותך...

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif ראיתי את זה בבוקר

ורק עכשיו הספקתי לראות את הפריוויו והשיניגאמיז קאפ XD איששין כל כך שולט.
הייתי מבקשת שיעשה לי תותים אבל היי, הוא כבר עשה אחד XD @@ הוא גם הוליד תיאוריית קנוניה. מאמר בקרוב. ריוקן 3> לא חשבתי שאני אוהב אותו עד כדי כך אבל זה פשוט בא על תשתית ענפה של שנאת אישידה... אז אני לא יכולה שלא XD איצ'יגו המסכן >: "אני... שיניגאמי!" תתכחש, תתכחש... עוד מעט ניראה מה אתה באמת שווה D< אחלה פרק בקיצור, יותר אבל מבחינת מה שהוצג מאשר איך.

Tiger Eye16

New member
רק אני כעסתי ועצמתי את העיינים

כשהראו את רירין נובה וקלוד??? וכשהראו את הפלאשבקים מהפילרים?????? דווקאאאאאאא בזה הם היו צריכים לשלב את זה?!!!????!! כל כך אהבתי את איך שזה נעשה במנגה.. למה???? למה?? למה הם עשו את זה?! (ואני עוד חשבתי שהפרק הזה יהיה בטופ ליסט אצלי.. =\) || /\ מאוכזבת....

Goggle Girl

New member
למען האמת גם אני XD

אבל ברצינות עכשיו, הם מילאו בצורה מושלמת את הפרק. לא קראתי עדיין את המקבילה במנגה אבל ממה שהבנתי לא החסירו חלקים ממה שהיה ואפילו הוסיפו בכמה מקומות, והם מילאו בצורה מושלמת את הרגעים בין לבין. הם הוסיפו עוד קצת לבדיוק כמה איששין כלי, שמו עוד רגע של ביסוס מערכת יחסים בין רירין וקון שלפי דעתי תהיה קריטית להמשך עתידי של העלילה, ובכלל מרחו עוד קצת את הקרב בלי לפגוע באף אחד. באמת, מה עוד היו יכולים לשים בפרק הזה? תוציאי אותם והפרק קצר מדי, מצד שני חלל הזמן שהם מופיעים בו קצר מכדי לשים פרטים עלילתיים אחרים. היית מרוצה יותר אם סתם היו מורחים את הקטעי עלילה?

Tiger Eye16

New member
זה יישמע בכייני וקטנוני..

אבל כן XD תראי את הפרק הקודם אהבתי ואין לי בעיה שישתפו אותם בעלילה (עד לגבול מסויים כן.. בלי לשנות דברים מרכזיים בעלילה). אבל פשוט את ה-פ-ר-ק ה-ס-פ-צ-י-פ-י הזה דימיינתי בדיוק כמו שבמנגה.. הוא היה פשוט כל כךךך שולט שם.. בגלל זה היו לי כל כך הרבה ציפיות אליו ופתאום שקרה משהו אחר ל-ג-מ-ר-י-י ממה שציפיתי.. זה היה נממ.. מעצבן.. =\

Goggle Girl

New member
לכן אני לא קוראת את המנגה D:

כאילו, בדיוק עכשיו תיארת בדיוק למה. כשאני באה מהאנימה למנגה, בייחוד אחרי פילרים, אני _יודעת_ שזה יהיה אחר. אין לי ציפיות ולכן האכזבה אם היא קיימת פחותה הרבה יותר. הפוך אבל זה קשה יותר בעיקר בגלל הקיבעון המחשבתי של "זו המנגה לכן זה המקור". אין מקור. קובו טיטה זורק ז** וכותב תסריטי אנימה שלא מתאימים לפרק מנגה XD

S.Riddle

New member
אבל את אומרת את כל זה בלי ../images/Emo58.gif

ביסוס על המנגה, אז מה בדיוק מכל הטענה שלך נכון ומה ממנה היא דעתך האישית, תחשבי על זה רגע? את הרי מבססת את זה ש"הם מילאו בצורה מושלמת את הרגעים בין לבין" שלדעתי ולדעת אחרים בכלל לא קיימים. תאמיני לי, בתור זאת שכן קראה את המנגה, שהיו מאה ואחד דברים להכניס שם במקום הקטעים של רירין והשאר, ועל חשבון זה *כן* הורידו קטעים אחרים שתסלחי לי מאוד, חשובים לעלילה הרבה יותר מכל מערכת יחסים זו-או-אחרת שעשויה להתפתח בין רירין וקון. אני לא מבינה למה להתמקד באלה שאין להם שום תפקיד בעלילה העתידית כשיש עשרות דמויות אחרות שיש עליהם מספיק במנגה כדי לבנות עוד ארק שלמה. אז לא, אני מבטיחה לך שאם זה היה מבוסס רק על המנגה, פלוס איזה אזכור קטן שרירין והשאר עדיין קיימים, היה יוצא פרק הרבה יותר מעניין והרבה, הרבה יותר רלוונטי לעלילה. אני כל כך לא נהנית מבליץ' כרגע כמו שחשבתי שאהנה, ורק בגלל זה. :\

Goggle Girl

New member
שמעי

אמרתי כבר מספיק פעמים את עמדתי בנושא, והיא כוללת בתוכה "לכן אני לא קוראת את המנגה קודם". אולי דעתי תשתנה כשאני אקרא את המנגה עוד כמה פרקים, אני לא יודעת (אודה לכל מי שיגיד לי מתי האנימה תסיים את הכרך במנגה שבו הם גם חוזרים מסול סוסאייטי וגם קורים אירועי הפרקים באנימה :X), אבל בינתיים אין לי בעיה עם זה. שוב, אני אומרת - ממה שאני רואה, בינתיים רוב הטענות שראיתי הן לא על זה שלא מכניסים דברים מהמנגה, אלא שכן מכניסים דברים מהפילרים. ועם זה, עד גבול מסויים, אין לי בעיה

Tiger Eye16

New member
הכוונה מתי הם חזור הבייתה מסו"ס אחר

אחרי הסאגה הראשונה??? הם חזרו ב183.. אבל אל תקראי עדיין.. (מנסה למנוע ממך את התחושות שלי עקב הפרק אתמול). חכי עוד שבועיים לפחות.. אבל אם את רוצה תקראי רק את החלקים שהופיעו בנתיים וזה 183-187

Goggle Girl

New member
זה מה שאני בדרך כלל עושה

כי להמשיך לקרוא מעבר די יפספס את המטרה >.>

Ikari Shinji

New member
את מדברת על זה כאילו שזה קל...

תראי מה עשו בנארוטו, למשל, בקרב של סאסקה VS נארוטו. (<==דוגמא בלבד) אי אפשר ליצור בטווח קצר של שבוע (אחת לשבוע יוצא פרק. פריוויו זה פריימים שעדיין לא שולבו ברצף של הפרק העתידי אבל ישולבו) או בטווח של שבועיים שבהם אנשים מבלים את ימיהם בבית במקום בעבודה, ליצור משהו ברמה שתספק את קוראי המאנגה. כי בהשוואה למאנגאקות שיושבים בסטודיו שלהם ימים על גבי ימים בלי לצאת עד שהם לא יוצאים עם פרק שיספק אותם (אני מדבר בתור יוצר מאנגה משלי, מאנגאקות הם אנשים מחורפנים בשכל כשזה נודע ליצירת מאנגה. ויצא לי לדבר עם שניים, אז אני יודע), לאנימטורים באנימות יש חיים יותר קשים, כי הם גם צריכים לקרוא את הפרקים המדוברים וגם לנסות להשלים חורים מסויימים שהם שמו לב וגם להפוך את כל זה לתנועה עם צבע וגם לצייר ברמה נורמלית וגם לנסות למלא פרק זמן של בין 20 ל-25 דקות כל שבוע. אני מדבר בתור אחד שיוצר מאנגה, ליצור פרק בשבוע זה קשה, וזה בכלל דומם. אני יודע היטב כמה זה קשה לעשות את העבודה המבורכת שהאנשים שם עושים כדי שלקוראי המאנגה יהיה על מה להתלונן או לערוך השוואות. כולם תמיד עושים את זה, אבל מתעלמים משני דברים חשובים: מאנגה זה לא אנימה!!! ותנועה וצבע זה דברים שונים לגמרי מפריימים בודדים!!! עכשיו בנימה ידידותית זו... ליל"ט

למעלה