יצירת זוגיות מתאימה ובריאה

תמיר1671

New member

שאלתם את עצמכם למה אתם לא מצליחים ליצור לעצמכם כל כך הרבה זמן את הזוגיות המתאימה לכם שאתם באמת חולמים עליה שנים?? זוגיות שבאמת מתאימה ובריאה עבורכם ? זוגיות אמיתית,מלאה ומספקת שמכילה אהבה אמיתית חופש,חברות,תשוקה,הכלה,אמון,תקשורת טובה ,כיף,נושאי עניין ותחביבים משותפים,נתינה וקבלה ,רצון להיות ביחד ולא לברוח .. הסיבה היא אחת--אתם ורק אתם!! אתם כמו מגנט! נסיבות החיים שלכם מושפעות ישירות מעולמכם הפנימי! מסרים שקיבלתם בעבר מהוריכם ומסביבתכם הקרובה ,מודל הזוגיות של הוריכם ,מערכות יחסים קודמות,פגיעות וכו' יצרו בכם חסמים מחלישים ומגבילים כמו : אמונות מחלישות לגבי עצמכם בכלל ולגבי זוגיות בפרט, פחדים ,דימוי וביטחון עצמי נמוך,קורבנות, סגירות רגשית,קושי להרגיש ולהביע רגשות, חוסר אמון, קושי ביצירת תקשורת ואינטימיות וכו'.

שוש אור

New member

אוקיי, יופי. נדמה שכולנו ידענו את זה. השאלה היא: מה אתה מציע כדי לתקן את כל ה"ליקויים" שציינת על מנת ליצור זוגיות מתאימה ובריאה

תמיר1671

New member
תשובה לשוש ולשאר החברים היקרים

שלום לכל אחד ואחת מהמגיבים.. חשוב לי להבהיר שמה שכתבתי בה מרצון נקי ומאהבה לתת חומר לדיון ולמחשבה בנושא הזוגיות כדי לעזור ולתרום מניסיוני למי שזה רלוונטי עבורו. יכול להיות שאני לא מחדש לכם כלום ואתם מודעים להכל...אבל לפעמים נדרשת דרך נכונה כדי להצליח ליישם את מה שיודעים ...אחרת לא הייתם מגולשי הפורום הזה אני מניח.. אני מודע לזה שלא נעים לקבל לפעמים שיקופים של "האמת" כי זה מעורר רגשות לא נעימים אבל לפעמים רק משם מתחילים לעשות שינויים מהותיים ולצאת" מאזור הנוחות /התקיעות. הסיפוק הכי גדול שלי הוא לעזור לכמה שיותר אנשים להעצים את חייהם לחיים מלאי סיפוק,אהבה,אושר,שפע ,בריאות כי הכל מתחיל מ"שלום פנימי" וזאת הסיבה שבחרתי במקצוע האימון זאת הדרך שלי שבאה מנסיון אישי אמיתי שלי ושל מתאמנים שעבדתי איתם .לא קל לפעמים לעשות את הדרך לבד וצריך לא פעם תמיכה ועזרה של מישהו מקצועי,נקי ואובייקטיבי ולא חבר טוב.. ולרצות לקחת אחריות (בלי להאשים אף אחד..)ולהבין שרק לקיחת אחריות ללא תלות במשהו/מישהו חיצוני יכולה להביא לתוצאות.. דרך האימון נותנת כלים לריפוי, מיקוד, התבוננות וזיהוי של ערכי ורצון הנשמה (המנועים שלנו שבהם אנו במיטבנו) ,העוצמות ,החוזקות, שיכולים לאפשר להיות בזוגיות מתאימה ,מיטבית והאידיאלית אם יבואו בה לידי ביטוי.. ועל פיהם אפשר לדעת מה הבן/בת זוג שיכולים להתאים /לא להתאים לנו.. ובנוסף לשחרר חסמים באמצעות כלים טיפוליים מגוונים כמו דמיון מודרך ואחרים לשינוי "הסרטים שיש לנו בתודעה " שחלקם בלא מודע אבל מנהלים אותנו מעברנו (כפי שרשמתי..) ולאפשר פתח לזוגיות מתאימה ובריאה.. אתם כמובן לא חייבים להסכים וזה בסדר אבל אני מזמין אתכם לשאול ולברר לפני שאתם מסיקים מסקנות ושופטים .יכולים להתגלות שם דברים מפתיעים ולא צפויים.. לכל המפקפקים באמינותי אני נמצא בזוגיות אמיתית! ונפלאה כבר שנתיים למרות שהסטטוס בפרופיל שלי היה "גרוש" -מבחינתי אני "גרוש בזוגיות " לא שמתי לב בפתיחת הפרופיל שיש סטטוס"במערכת יחסים" אז אני ממש לא "סנדלר שהולך יחף...":) מזמין אתכם לשתף ולשאול שאלות ואשמח לענות מאחל לכם בהצלחה מכל הלב תמיר

מזמן לא היתה כאן

איזו פרסומת מזמן לא היה כאן משהו שהציע שירותו האדיב לסייע לנו לשנות את מי שאנחנו את מה שאנחנו ובתמורה כן בתמורה כמה להרוויח????

שוש אור

New member
ה LIKE נלחץ בטעות

שכן, אני לא חושבת שיש כאן ניסיון לפרסום סמוי. האיש הוא מאמן, זה רשום בחתימה שלו וכל אחד רשאי לעשות עם המידע הזה מה שהוא רוצה. אממה? אני מצפה ממנו לתת עצות ולא רק אבחנות, ובלי שום קשר לתחום התמחותו ומקצועו. גם אני יודעת "לאבחן", גם את, כמעט כל אחד מאיתנו, בעצם, מ'תוקף' ניסיונו בחיים. אבל תשובות/ פתרונות - זו כבר אופרה אחרת. אז אני אמתין בסבלנות, אולי הוא עוד ישוב ...

Ron W

New member
מעבר לכך שיש באנר בצד לפרסום

זו קצת התנשאות וזלזול באינטליגנציה של בני 50+ הסתה נגד הוריהם והסביבה שלהם כגורם אשם בהתנהגותם. כאילו לגורמים הגשמיים וקורות החיים בכלל אין חלק בגורל. עדיף שנתייחס למסרים מכאן ועכשיו מהסביבה האמיתית שלנו מאשר לנסות לחיות או לתקן את מה שהיה, מה שלא ניתן כמובן. אגב הצגת הזוגיות המושלמת כאידיאל היא בעיה של הכותב הנ"ל צריך לעדכן אותו שגם לבד טוב ונחמד ולא להיצמד לנורמות שקיבל במסרים בעברו

שוש אור

New member
אני חושבת שקצת מוגזם לטעון להסתה

האיש כתב באופן כללי וגורף, לא לבני ה 50 ומעלה בלבד. ההערה לכשעצמה, מה לעשות, יש בה לא מעט מהאמת. שכן מהלך חיינו מושפע ממה שחווינו בצעירותנו, ממה שראינו כמודל. ואת המשא הזה אנו לוקחים איתנו להווה ... גם לענין הצגת הזוגיות כאידיאל - ברור שזה שלו, והוא רוצה לקדם את הרעיון, וזה בסדר. אבל אנחנו כבר מספיק גדולים להחליט לנו מה טוב ומה אידיאלי, לא?

Ron W

New member
זאת כן הסתה למרות שהיא אולי מקובלת

כשמסברים את אוזנך ועוד ע"י מי שמתיימר כבעל מקצוע (בר סמכות של מי ?) שלא זוכים לכלל ביקורת או תרעומת - כי הוא בעל המקצוע ואת המטופל. האם אנחנו כל כך מבודדים ולא חווינו בצעירותינו יותר ממה שראינו בד אמותינו הרי מגיל 13 אדם הוא בוגר ואחראי לחייו וכאן עוד מחפשים את הגורם ... נו באמת אותי זה קצת מקומם. מעניין איך לומדים את המקצוע הזה אם לא ע"י הסתה גם כן ? אולי כאן המקום לתקן גם את אנשי המקצוע ולעשות להם חינוך מחדש.

שוש אור

New member
אימון אישי

מי? קורס אימון מיועד לאנשים שרוצים לפתח את עצמם ולחולל מהפך בחייהם, וכן לאנשים אשר מעוניינים להפוך את האימון למקצוע. המועמדים יעברו תהליך מיון הכולל ריאיון אישי ושאלונים. מה? לעומדים בדרישות הקורס תינתן תעודה מטעם מערך לימודי החוץ של האוניברסיטה הפתוחה. לא חייבים להסכים לדעה, אבל הודעות כמו שלך, דוקא בהן אני מוצאת נימה לא מבוטלת של הסתה. חבל

אפי 7

New member
בוקר נפלא - היום בכל נושא צצים קואוצ'רים

ומפציצים הודעותיהם על כושרם לאמן בתחום זה או אחר. ישנם אנשים בעלי חוסר בטחון וחסרי בטחון להחלטות בחייהם והם נתלים בכל חבל הצלה הנזרק אליהם והיכול לשנות את תכונותיהם (אופיים ברור שלא). מעניין שבגיל המתקדם - לא רק הקואוצ'רים מציעים את עזרתם גם כל הסובבים אותנו והנכון הוא שיש להם ניסיון חיים (שלהם בלבד) וחושבים שכל העצות שלהם לחבריהם הן העצות הנכונות והטובות ולעתים משתחלת עצת אחיתופל מחמת קנאה. לדעתי, אכן אפשרי לללמוד במקום מוכר וידוע שאנשים רואים תוצאות מוכחות בשטח שאכן זה עזר - אך גם פה כל אדם מגיב אחרת לקורסים או הרצאות כאלה. המאמן הטוב ביותר הוא האדם עצמו - המושיב את עצמו מולו משוחח עם הפנימיות העמוקה ביותר, מעלה לשטח את בעיותיו ופותר אותן לפי האמת שלו. וזה עוזר - לפחות לי - בדוק. בהודעה הבאה אספר לכם על מהפך משמעותי בחיי. יום נעים אפי

Sודית

New member
יפה כתבת אפי

רק שלצערנו לא כולם מגיבים לבעיות בחיים באותה צורה. יש אנשים שאין בכוחם בכלל להתמודד עם בעיות מסויימות ועבורם הפתרון הטוב ביותר הוא מאמן אישי או סדנאת עזרה. לא בכדי יש היום כל כך הרבה סדנאות שבהחלט עוזרות לאנשים.

כל הכבוד על ההסבר. באמת.

בלעדייך היינו הולכים לאיבוד. תודה שגילית לנו את היבשת העשירית בגלובוס.

Sודית

New member
היי תמיר וברוך הבא אלינו

לי דווקא יש שאלה אחרת..... נגיד שאני בסדר, אני אחלה, אין לי את כל הבעיות שספרת בהודעתך, אולי רק חלק (כי אין אדם מושלם שאין בו את אחת הבעיות שציינת או כמה מהן)
עכשיו התגברתי על בעיותי - לא על כולן כמובן - והנה אני פנויה להכיר גבר. התמזל מזלי ואני גם מכירה גבר מעניין, שלכאורה מתקתק לטעמי. ואז אני מגלה שיש בו כמה מהבעיות שציינת (שישי בעצם בכולנו)...... איך אני מתמודדת עם זה? יש מרשם, פאטנט משו? ועוד שאלה - מסתבר שגם אתה לא נמצא בזוגיות - אז למה זה? אם אתה בעצמך כבר יודע מה צריך לעשות? אז מה זה לא מצליח?
סודית בשאלות ובהמתנה לתשובות.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
שאלת את עצמך איך אתה בתור מי שלא הצליח

בחיי הזוגיות שלו (כך לפחות על פי הסטטוס בכרטיס שלך) מוצא את עזות המצח להתיימר לייעץ לאחרים בנושא בו אתה עצמך נכשלת ? קודם כל נסה את כל התאוריות בגרוש שמרחת לעייל על עצמך ואחרי שתצליח ותביא על כך קבלות תוכל להציע לשווק אותן לאחרים. אגב פרסומת מסחרית בפורומים אסורה על פי תקנון תפוז אלא אם כן היא מתפרסמת בתאום עם מח' הפרסום של תפוז ובתשלום.

Sודית

New member
אין לו זמן לשאול את עצמו

הוא צריך ת'זמן כדי להזביר לאחרים
אותי בכל זאת מעניין אם יש לו תשובות......

תמיר1671

New member
תשובה מתמיר

שלום לכל אחד ואחת מהמגיבים.. חשוב לי להבהיר שמה שכתבתי בה מרצון נקי ומאהבה לתת חומר לדיון ולמחשבה בנושא הזוגיות כדי לעזור ולתרום מניסיוני למי שזה רלוונטי עבורו. יכול להיות שאני לא מחדש לכם כלום ואתם מודעים להכל...אבל לפעמים נדרשת דרך נכונה כדי להצליח ליישם את מה שיודעים ...אחרת לא הייתם מגולשי הפורום הזה אני מניח.. אני מודע לזה שלא נעים לקבל לפעמים שיקופים של "האמת" כי זה מעורר רגשות לא נעימים אבל לפעמים רק משם מתחילים לעשות שינויים מהותיים ולצאת" מאזור הנוחות /התקיעות. הסיפוק הכי גדול שלי הוא לעזור לכמה שיותר אנשים להעצים את חייהם לחיים מלאי סיפוק,אהבה,אושר,שפע ,בריאות כי הכל מתחיל מ"שלום פנימי" וזאת הסיבה שבחרתי במקצוע האימון זאת הדרך שלי שבאה מנסיון אישי אמיתי שלי ושל מתאמנים שעבדתי איתם .לא קל לפעמים לעשות את הדרך לבד וצריך לא פעם תמיכה ועזרה של מישהו מקצועי,נקי ואובייקטיבי ולא חבר טוב.. ולרצות לקחת אחריות (בלי להאשים אף אחד..)ולהבין שרק לקיחת אחריות ללא תלות במשהו/מישהו חיצוני יכולה להביא לתוצאות.. דרך האימון נותנת כלים לריפוי, מיקוד, התבוננות וזיהוי של ערכי ורצון הנשמה (המנועים שלנו שבהם אנו במיטבנו) ,העוצמות ,החוזקות, שיכולים לאפשר להיות בזוגיות מתאימה ,מיטבית והאידיאלית אם יבואו בה לידי ביטוי.. ועל פיהם אפשר לדעת מה הבן/בת זוג שיכולים להתאים /לא להתאים לנו.. ובנוסף לשחרר חסמים באמצעות כלים טיפוליים מגוונים כמו דמיון מודרך ואחרים לשינוי "הסרטים שיש לנו בתודעה " שחלקם בלא מודע אבל מנהלים אותנו מעברנו (כפי שרשמתי..) ולאפשר פתח לזוגיות מתאימה ובריאה.. אתם כמובן לא חייבים להסכים וזה בסדר אבל אני מזמין אתכם לשאול ולברר לפני שאתם מסיקים מסקנות ושופטים .יכולים להתגלות שם דברים מפתיעים ולא צפויים.. לכל המפקפקים באמינותי אני נמצא בזוגיות אמיתית! ונפלאה כבר שנתיים למרות שהסטטוס בפרופיל שלי היה "גרוש" -מבחינתי אני "גרוש בזוגיות " לא שמתי לב בפתיחת הפרופיל שיש סטטוס"במערכת יחסים" אז אני ממש לא "סנדלר שהולך יחף...":) מזמין אתכם לשתף ולשאול שאלות ואשמח לענות מאחל לכם בהצלחה מכל הלב תמיר

למעלה