יצירת זוגיות מתאימה ובריאה

שוש אור

New member
אבל למה לכתוב 10 פעמים את אותה תגובה?

התשובה שלך ארוכה ומנומקת ויש בה הסבר מפורט לגבי התהליך שיש לעבור. אם אצמצם למשפט אחד: לעתים אנו זקוקים לפנס שיאיר נקודה חשוכה בחיינו ובכך יסייע לנו לעזור לעצמנו. אוקיי. מקובל. עכשיו, כל אחד יחליט מה הוא עושה עם המידע הזה ועם העצה הזו. ואני רק לא יכולה להבין מדוע הגבת לכל אחד מהחברים כאן את אותה תגובה??
אם רצית להגיב לכל אחד מאיתנו באופן אישי, הייתי מצפה שתגיב עניינית לכל שאלה/ הודעה ולא כמו הודעה מוקלטת שחוזרת על עצמה. אבל אולי זו רק אני ...

תמיר1671

New member
תשובה

היי שוש רשמתי תגובה אחת שכללה תשובות לכולם לכל השאלות/תגובות על מנת שכולם יראו את התמונה הכוללת ... הסיבה שהתגובה מופיעה יותר מפעם אחת היא טכנית כי היה קושי בשמירת וקליטת ההודעה בפורום ושמרתי אותה כמה פעמים... בסוף היא נקלטה הרבה פעמים.. (בעיית תקשורת:) מאחל לך יום מהנה וחמים מלא קירבה בלב :) תמיר

תמיר

אותי לא הצלחת לשכנע עדין שזאת לא פרסומת אישית שאתה מתכוון גם שיצא לך רק רווח נקי מכל השרשור הזה, אולי את האחרים הצלחת בכל מקרה שתהיי לך הצלחה בזוגיות, בעבודה וכו'.........

אפי 7

New member
בוהוריים טובים - אני לא מבינה על מה כל

המהומה עם מה שתמיר הביא. הוא הביא. נכון זו פרסומת. פרסומת אסורה בפורומים איך שנראית הפרסומת - מיידעים את מנהלת הפורום והיא מוחקת אותה. לתת לתמיר לצאת זכאי מחמת הספק - אולי לא ידע שהוא מכניס בדלת האחורית פרסומת ולא קרה לנו מאומה ולא נפגענו מדבריו. תמיר - דע לך שבכל פורום שתיכנס עם פרסומת למקצועך - תימחק. אם אתה רוצה להיות חבר הפורום - לכתוב, להגיב - להתיידד עם האנשים, לייעץ להם, ולבסוף לומר שזה הוא מקצועך ויתכן ומישהו יתעניין ויבוא אליך ללמוד. המשך יום נעים אפי

Sודית

New member
צודקת בהחלט אפי

אם הייתי רואה את הודעתו בזמן הייתי מוחקת. כשראיתי את ההודעה היו לה כבר דיי הרבה תגובות, כי למעשה הנושא לכשעצמו הוא מעניין, ולכן כבר לא מחקתי.

גוגל7

New member
לא נאה למחוק מה שלא מוצא חן בענייך. כל עוד

לא פוגעים אישית במישהוא אני לא חושב שזה שיטה למחוק מה שלא מוצא חן בענייך. כי סך הכל כל אחד מביע את דעתו ועמדתו . ותמיד יהיה מישהוא שדבר זה או אחר לא מוצא חן בעיניו. זו הדמוקרטיה. לא??? לכן הייתי אומר שתשקלי את מעשיך באם את עושה זאת. שוב

Sודית

New member
גוגול ההודעה הזו הגיעה לכאן במטרה אחת בלבד

והיא - פרסום של הכותב....ראה חתימתו בסוף ההודעה. הודעות כאלה אסורות ועלינו למחוק אותן, זה החוק במערכת תפוז. אני לא חושבת שהוא נכנס כדי להתחבר לפורום, המטרה היחידה שלו היא כנראה הפירסום.

גוגל7

New member
אם הייתי רושם בסוף חתימתי נניח

דר ינקלה מומחה לניתוחים כלשהם היית אומרת שאני עושה פרסום לעצמי?

Sודית

New member
גוגל....יש כאן כמה כותבים

שבחתימה שלהם ישנה כתובת (לינק) לבלוג שלהם או כתובת דומה כמו שהביא תמיר ואתה צודק, זו לא סיבה למחיקה.....אבל תמיר לא כותב כאן ולדעתי גם לא מתכוון לכתוב כאן והכניסה שלו היתה במטרה אחת - פרסום - וכמו שכבר ציינתי זה אסור לפי חוקי הנהלת תפוז......זה הכל.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
עיין בסעיף 6 בלינק המצורף

יש פה את כל מה שרצית לשאול והתביישת לדעת. מנהל פורום לא רשאי למחוק הודעות כאלה אלא חייב למחוק אותן.

גוגל7

New member
טעית כמדומני אפי7

אם הייתי רופא או מכונאי והייתי מייעץ משהוא שהוא מידיע מקצועית וזה היה עוזר לך ברכב משהוא או בבריאות האם היית אומרת שאני עושה פרסום לעצמי?? הבן אדם כתב אמר כולם פה מבוגרים מי שזה מעניין אותו טוב ומי שלא אז לא אבל להטיח האשמות ולזרוק מילים אני לא חושב שזה במקום. אגב אני לא מכיר את האדם ואין לי שום קשר אליו

גוגל7

New member
יפה אמרת וכתבת. כולם מומחים לזוגיות פה

אבל שכחו שהם פרד. וזה אומר.......דרשני

ונניח שהוא רצה

לפרסם את עצמו עדיין הוא כתב דברים שיכולים להיות חומר למחשבה לכל אחד. מעבר להסתכלות על מה האיש רצה לפרסם ומעבר לציניות נסו להתסכל על הדברים מנקודת מבט אחרת. סבלנות וסובלנות לא הרגו אף אחד.

Sודית

New member
זו היתה עוד סיבה שלא מחקתי

כי הוא באמת כתב דברים מעניינים, על אף הפרסום. העניין הוא שאנשים כאלה לא נכנסים (בדרך כלל) כדי לשתף איתנו פעולה - ראי תגובותיו - שאלו אותו דברים והוא לא ממש ענה עליהם. הייתי שמחה אילו היה ממשיך לדסקס איתנו את הנושא......

סודית

יתכן והוא בחר לא להמשיך לענות בגלל התגובות שחלקן היה מאוד ציני ולעיתים אפילו פוגעני עדיין הנושא שהוא הביא נוגע לחלק מאיתנו ויכול היה לשמש מנוף לדיון מענין. חייבת להגיד שלעיתים חוסר התגובה שלי לפוסטים מסוימים זה בגלל החוסר תגובה של חלק מהכותבים פה למה שנכתב. לנהל דיון מבחינתי משמע לענות ולהגיב ולא רק להשמיע.

Sודית

New member
הוא שאמרתי - הנושא לכשעצמו היה מאוד מעניין

הפריע לי שהוא הגיב באותה הודעה לכל מי ששאל.....זו לא דרך לדון בנושא. (חמש הודעות שלו מחקתי כי הוא פשוט העתיק את אותה תגובה לכולם.) והכי חשוב, שימחת, זו הוראה של תפוז - למחוק הודעות שמטרתן פירסום. בקשר להעלאת נושאים לדיון - את צודקת - ישנם מקרים שמי מהכותבים מעלה נושא מסויים לדיון ולא זוכה לתגובה - וזה חבל נורא.... אבל אם כל אחד ייעלב כאן בגלל שלא הגיבו לו ואז גם הוא לא יגיב לפוסט אחר...... לאן נגיע? אני מציעה לכולנו להשתדל להתייחס ליתר הכותבים כמו שהיינו רוצים שיתייחסו אלינו. אני מאמינה שעם הזמן נתחבר יותר אחד לשני ונדע להתייחס לאחרים בהתאם.....

TJ

New member
דעי לך שאני הלשנתי עליך להנהלת הפורים

ואל תתפלאי אם כל השרשור הזה [כולל הדעתי המוצלחת] ימחק וירד לתהומות. או אולי הוא יעלה על המוקד יחד עם יאן הוס.

למעלה