יצירת זוגיות מתאימה ובריאה

Sודית

New member
הלשנת עלי להנהלת פורים?

אגב....כבר אמרתי שאני לא מתפלאה יותר (כמעט) משום דבר

הימון78

New member
הוא לא מגיב כי זה גוזל לו זמן יקר.

הוא בא רק לצורך פירסום עצמי. אני אישית לא מתיחס עליו.

אפי 7

New member
אני חברה בפורום נוסף ובזמנו נכנסה

מישהי ובסוף התגובה שלה כתבה שהיא מלמדת משהו בתחום האומנותי. זה נחמד ללמוד משהו יצירתי. אך היא נכנסה אך ורק לפרסם את עצמה ולרכוש תלמידים. מנהלת הפורום מחקה אותה. נכנסה עוד מישהי שמעצבת בגדים לגיל המתקדם ומידות גדולות - גם בסוף תגובתה הייתה כתובת החנות שלה - נמחקה. אם לאדם כלשהו ישנו הובי - הוא קונה חמרים בכסף רב - רוצה להוציא את הוצאותיו - ומנסה למכור בקטן בפורום בו הוא חבר - לאחר שממש נעשה חבר והתחבר לאנשים - נחמד. אם תמיר היה נכנס - משתתף - לא שם את ההודעה על הקורסים שלו - ולאחר זמן מה מוסיף אותה - לא היו תגובות לא נעימות כלפיו. ערב נעים אפי

שוש אור

New member
קצת פרופורציות

אז הוא מאמן אישי. SO WHAT?? הוא לא הסתיר את זה. זה כתוב שחור על גבי מסך באופן הכי ברור. והוא בא כדי לפרסם את עצמו לצבור לעצמו קהל מטופלים. SO WHAT? הוא הכריח מישהו מאיתנו לבוא לקליניקה שלו?? הוא העלה סוגיה מענינת ובמקום להתייחס לסוגיה, הפכנו את העיסוק שלו לאישיו. אני מניחה שאם היינו עונים לו ענינית, הוא היה נשאר. ואם היה נשאר, ייתכן מאד שהיינו מפיקים תועלת מעיסוקו. אז בסיכומו של דבר- שכרנו יצא בהפסדנו. ותחשבו על זה!

Sודית

New member
את צודקת בחלק מדברייך שוש....אבל.....

לפי ההוראות של הנהלת תפוז עלי למחוק הודעות כאלה. אדם שנכנס לפורום מסויים (במיוחד ככותב חדש) ומשאיר הודעה שהיא בעצם הובלה ישירה לפירסום שלו - צריכה להימחק. נכון - הנושא היה מעניין מאוד והיה מעניין להמשיך ולדון בו. (זו אחת הסיבות שלא מחקתי) "אני מניחה שאם היינו עונים לו ענינית, הוא היה נשאר" אם היה בכוונתו באמת לדון בנושא או להשאר הוא היה מביא את ההודעה בשעה נורמאלית של היום, כאשר רוב החברים כובתים ולא אחרי חצות. היו גם תגובות ענייניות אבל לגביהן הוא רשם תגובה אחת ובה הגיב לכולם. את אותה התגובה הוא הכניס לפורם בערך 10 פעמים (כמובן שמחקתי). להגיב לכל אחד ששאל או אמר משוה באותן מילים - זה לא דיון בעיני. ועוד סיבה למחיקה - הוא מפזר את ההודעה הזו בהרבה פורומים אחרים. בכל פורום הוא קצת משנה את ההודעה שתתאים יותר לאותו הפורום.

שוש אור

New member
פרסום או הודעה רגילה

סודית, על פניו אולי מדובר בפירסום אבל הוא עשה זאת בצורה לא בוטה. הוא לא בא וכתב: [למשל] שמי תמיר, מאמן אישי ואני מזמין אותך לבוא ולהתאמן אצלי על מנת להפיג את בדידותך [או כל סגנון אחר] לפרטים אנא פנה ..... וכו' וכו' וכו' אם היה עושה כן, הרי שבהחלט מדובר בפירסום וראוי היה למחוק, ואני מניחה שלכך גם מכוונת תפוז, שכן כל פרסום שלא מכניס לה רווחים אין מקומו בין שורות פורומיה. אבל לא כך הוא. ה"פרסום" היחידי הוא בחתימתו וזה לגיטימי. באותה מידה יכולתי גם אני לחתום, למשל, "מסייעת בכתיבת קורות חיים" או "עזרה בהגשת כתבי תביעה" ולהשאיר מס' טלפון. ולא היה מדובר בפרסום, לא כזה שתפוז מחייבת את מחיקת ההודעה. באשר להתפזרות התגובה היחידה שלו, הוא ענה על כך ואני נוטה להאמין לו. [תפוז מפשלת לעיתים בשחרור תגובות ואח"כ מכפילה ומשלשת אותן, כך שייתכן שדבריו נכונים, ולו מחמת הספק]. באשר לפיזור ההודעה בעוד פורומים - לא מענין אותי. הודעות רבות מתפרסמות בכמה פורומים שנוגעים לנושא. אין בלעדיות להודעה בפורום מסוים וזו היתממות או קטנוניות לחשוב שכן. לסיכום: [וזו דעתי בלבד] בפעם הבאה שמישהו נכנס לפורום ומעלה נושא לדיון, גם אם נדמה לנו שמדובר בפירסום/ פרסומת, בוא ניתן לו הזדמנות. הרי אין לנו מה להפסיד. לא?

Sודית

New member
אני בהחלט בעד לדסקס נושא שעולה לדיון

וכמו שראית הרי לא מחקתי את ההודעה. על אף שמבחינת תפוז הייתי צריכה למחוק אותה. רק חבל לי שהוא נעלם - וזה בטוח לא בגלל תגובותנו אליו - במקום להמשיך ולדון איתנו את הנושא שהוא בעצמו העלה. כנראה שאת היתר הוא מעדיף לעשות אישית ולא על גבי הפורום. מה שמוכיח לנו שהוא ניכנס רק כדי לפרסם את עצמו. אגב, אני אפילו שלחתי לו למסור ושאלתי למה הוא לא ממשיך את הדיון הזה. מעניין אם הוא יגיב או שאולי עוד יחזור לכאן ???

תמיר1671

New member
אשמח להמשיך את הדיון בנושא ...

שלום לכולם חזרתי ... אשמח להמשיך את הדיון ולפתח את מה שכתבתי בנושא הזוגיות שקרוב ללבכם כמובן בצורה עניינית ומכובדת... זאת הייתה הכוונה המקורית שלי. כמובן שציינתי שאני מאמן אישי על מנת שתדעו שאני בא ממקום וניסיון מקצועי ואישי בלי שום כוונה לפרסם את עצמי אלא באמת להביע את דעתי,לשתף מניסיוני ,לענות על שאלות שיתעוררו ולהגיב... והכל ברוח טובה ובאהבה ערב נעים וחמים לכולם
תמיר

נ.ב: הדברים שלך כאן, נשמעים קצת אחרת מכל אותם

ציטוטים ומשפטים שכתבת בראשית הפוסט. צורת הכתיבה הבלתי אישית, בעלת טון פרסומי/שיווקי (לטעמי), היא שגרמה להרמת גבה, להתנגדות לזלזול. זה אפילו לא היה לזרוק לנו בפרצוף את מה שאיננו יודעים. זה היה לזרוק גיבוב של מילים מתוך איזו פורום/סמינר/סדנא למערכות יחסים וכו... אין לי מושג איך יגיבו עכשיו, אך יש לי הרגשה שאם היית מתחיל את הדרך בצורה הזו, (כי סוף מעשה במחשבה תחילה), ייתכן שהיו מגיבים אחרת.

למעלה