פרסום או הודעה רגילה
סודית, על פניו אולי מדובר בפירסום אבל הוא עשה זאת בצורה לא בוטה. הוא לא בא וכתב: [למשל] שמי תמיר, מאמן אישי ואני מזמין אותך לבוא ולהתאמן אצלי על מנת להפיג את בדידותך [או כל סגנון אחר] לפרטים אנא פנה ..... וכו' וכו' וכו' אם היה עושה כן, הרי שבהחלט מדובר בפירסום וראוי היה למחוק, ואני מניחה שלכך גם מכוונת תפוז, שכן כל פרסום שלא מכניס לה רווחים אין מקומו בין שורות פורומיה. אבל לא כך הוא. ה"פרסום" היחידי הוא בחתימתו וזה לגיטימי. באותה מידה יכולתי גם אני לחתום, למשל, "מסייעת בכתיבת קורות חיים" או "עזרה בהגשת כתבי תביעה" ולהשאיר מס' טלפון. ולא היה מדובר בפרסום, לא כזה שתפוז מחייבת את מחיקת ההודעה. באשר להתפזרות התגובה היחידה שלו, הוא ענה על כך ואני נוטה להאמין לו. [תפוז מפשלת לעיתים בשחרור תגובות ואח"כ מכפילה ומשלשת אותן, כך שייתכן שדבריו נכונים, ולו מחמת הספק]. באשר לפיזור ההודעה בעוד פורומים - לא מענין אותי. הודעות רבות מתפרסמות בכמה פורומים שנוגעים לנושא. אין בלעדיות להודעה בפורום מסוים וזו היתממות או קטנוניות לחשוב שכן. לסיכום: [וזו דעתי בלבד] בפעם הבאה שמישהו נכנס לפורום ומעלה נושא לדיון, גם אם נדמה לנו שמדובר בפירסום/ פרסומת, בוא ניתן לו הזדמנות. הרי אין לנו מה להפסיד. לא?