ירון לונדון - זקנתו מביישת את בחרותו

headsmacker

New member
יפה אמרת

סתם אהבל טלויזיוני, שמת לעוד קצת רייטינג...בשביל מה לתת לו את התשומת לב ?

respecta1

New member
../images/Emo31.gif שמאלני או מפוקח יש לשני הזקנים האלה

חוש הומור נחמד ושנון והתוכנית הכי נחמדה בערוץ 10.

LAYLA S

New member
מה כל כך שנון?

שניהם זעופי פנים בעלי אותה מנטליות (אותה מנטליות שיש לכל יתר המראיינים והמרואיינים בטלויזיה... חוץ מצבי יחזקלי שהתפלק להם) ממש פלורליזם בהתגלמותו...

respecta1

New member
בעלי אותה מנטליות משעשעת.

צבי יחזקלי באמת כתב טוב, והוא רק מטיב עם התוכנית הטובה כבר ככה שלהם.

LAYLA S

New member
לא יודעת מה אתה רוצה

לטעמי אם יחזקלי לא שם התוכנית לא קיימת!
סוף סוך מישהו משלנו

respecta1

New member
לא כי אין יותר כתבים מזרחיים ../images/Emo6.gif

התוכנית טובה. וצבי יחזקל בהחלט מוסיף לה.

LAYLA S

New member
צבי יחזקלי הוא לא "מזרחי"

הוא יהודי-ערבי אמרתי משלנו, לא?

LAYLA S

New member
שום ספק

הוא אמר את זה בשידור למורת רוחם של צמד החבובות לונדון וקירשנבאום שניסו למחות על דבריו ללא הועיל

respecta1

New member
עדיין מטיל ספק בכוונתו ובעדותך.....

מה שבטוח הוא לא קיצוני כמוך, והסיקורים שלו כמובן מזווית ישראלית אך אוביקטיבית וטובה.

LAYLA S

New member
../images/Emo6.gif מטיל ספק בכוונתו?

ברור... יהודי-ערבי לא יודע למה הוא מתכוון בדבריו... חבל שאתה לא יכול לשאול אותו בעצמך אבל אתה צודק - קשה להבין איך מתחת לאף של הממסד הצליח להסתנן יהודי-ערבי לכלי התקשורת באין מפריע הם חייבים לעשות בדק בית דחוף, כדי שדברים כאלו לא יחזרו על עצמם בסוף עוד הציונים יגלו שיש פה המוני יהודים-ערבים שאינם מתביישים בעצמם וזה לא טוב לרייטינג של המדינה....

respecta1

New member
מטיל ספק במה הוא התכוון ומה הוא אמר

במדויק, סורי לא רואה אותך כעדה הכי אמינה..

למה, אתה עד יותר אמין ממנה?

שוב פעם האמת האובייקטיבית נמצאת אצלך והאחרים "משוחדים" נדב? אם באמת מעניינים אותך הדברים שאמר יחזקאלי אז הנה ההקשר: בתכנית ההיא הוא דיבר על כמה יפה קיבלו אותו הפלסטינים כשנסע לשטחים לעשות איזושהי כתבה. ואז לונדון או קירשנבאום אמרו לו- טוב אתה נראה ממש כמו אחד מהם... והתשובה שלו היתה "נכון, אני יהודי ערבי".

מוחמד5

New member
אכן קרה עמית

הוא גם מתגאה כל הזמן באהבתו לתרבות הערבית,לשירה הערבית, בזמנו היה מביא את חברתו לבילויים ליליים בראמללה.

תערף שו מיחזן פי אל2וסּ'ה האי אבו רא2י?

אנּו האדא אללי בכאיפהן אקתר שי. אנּו ואחד יהודי ביעתרף זאתו קמאן ערבי. באעתבארהן הווי כטיר מתל אנפג'אר, עלאשאן אלטרי2ה אללי ביעארּף זאתו פיהא, אלהא אל2ווי אנהא תקאסּר אלחדוד בין אלשעבין.

מוחמד5

New member
בס כתאר ילי ביחקו אינהין ערב יהוד

אינתא בתעראף אני בשוף כתיר יהוד אנא,מין ג'מיע אל טואיף ,וכתאר מנהין ביחקו בסורה ואדחה, מוש בס 2ודמי אלא כמאן אודאם אסלחאבי אל יהוד,אינהין ערב ויהוד. אל ח2י2ה סעבי כתיר

respecta1

New member
אני לא מספר פה על דברים ששמעתי

אני כותב על פי כתבות ועל פי ראיות שמגבות אותי, אף אחד לא עד אמין.. וכל מה שאתה רוצה שאני יוכיח בקשה ספר להכל אני יביא ראיות כתבות ומקורות מידע אמינים שמגבים אותי. אמר את זה בגיחוך? בחיוך? בכל מקרה, יופי לו שמגדיר עצמו ככה, בכל מקרה מה שבטוח הוא לא קיצוני במידתה של קסימורוני, וכל עוד הוא לא קיצוני כמוהה, אז בכיף שיהיה לו ואישית גם לא ממש יעניין אותי.. שיגדיר את עצמו איך שבא לו.. אגב קסימורני.. זה לא קצת סותר את התיאוריה שלך על הקונצפירציה הציונית אשכנזית?

LAYLA S

New member
לא

איך זה סותר בדיוק? הוא לא אמר את זה בגיחוך, הוא היה רציני, עד כמה שקשה לך ןלחבריך לעכל אנחנו לא דור ביישן, אנחנו גאים בעצמנו ובמורשת שלנו, וכן, בגלל זה אנחנו מסתדרים יותר טוב עם כל ערבי, כי אנחנו בני אותה תרבות. אני לא עדה של שום דבר ושל אף אחד, אם היית מתעניין קצת בעולם וקורא עיתונים, היית כבר מכיר את העניין הזה ומבין על מה מדובר... לא רק שזה קרה בתוכנית הטלויזיה שאתה מפרגן לה, אלא גם עשו מזה מטעמים בעיתון, כי זה דבר חריג וחדשני לממסד שלך. עוד לא הצלחתי להבין מה כל כך קיצוני בדעותיי ולמה אני היא הקיצונית ולא אתה

respecta1

New member
את קיצונית.

קודם כל את קיצונית כי את בין מיעוט מצומצם של כמה מאות בודדים במקרה הטוב שחושבים עצמם ל"יהודים ערבים" (
) זה לא דבר חריג וחדשני רק לממסד שלי, זה דבר חריג וחדשני בכלל, תביני כפרה אין כמעט אנשים שחושבים כך.

למעלה