ירון לונדון - זקנתו מביישת את בחרותו

LAYLA S

New member
תבין אתה מותק

שיש מלא אנשים שחושבים כמוני, אתה פשוט לא מכיר אותם, כי אתה לא מכיר את עמך. אני בכלל לא קיצונית, אני אמיתית, אני אומרת את האמת וזהו. אתה מתעקש לסלף את האמת הזאת ולהפוך אותה למשהו שהיא לא, זה הופך אותך לשקרן, אבל לא לקיצוני. זה דבר חריג וחדשני לממסד שלך, ולא לעם, כי בדור הזה יותר ויותר יהודים-ערבים מאסו בתוכנית הממסדית - "סתימת הפיות פן יבולע לכם" והם מתחילים לזקוף את ראשם לעומת הוריהם הפחדנים. זה דבר חדש ומסוכן לממסד, שהיום כבר לא יכול לאיים על אף אחד באיומים סמויים מעל ומתחת לפני השטח, כמו שעשה לדורות הקודמים.

respecta1

New member
כנראה אף אחד לא מכיר את העם הזה שאת

מדברת עליו
סלטעון אוהב לתמוך בלאומנים כמוהו, גם אם הם באים ממקומות אחרים ללאומנות הזו שימי לב איך הוא אף פעם לא יגיב לך לנושא אלא רק "יעזור" לך בעזרת תקיפת הבן אדם השני לוויכוח.. כך שהוא לא יצטרך לתמוך ישירות בטיעונים המצחיקים שלך כמו זה שלך כאילו יש יותר מ200 איש במקרה הטוב שחושבים כמוך בחלק מין הנושאים (אם בקונצפירציה הציונית - אשכנזית כמו סלטעון או אם ב"יהודי ערבי" כמו כנראה צבי יחזקלי לפי דבריכם)

LAYLA S

New member
זה נחמד שאתה צוחק

אבל אני במקומך הייתי עצובה. פעם אחרי פעם אני מוכיחה לך שאני ויתר יהודי ערב לא "תופעות שוליות", ובכל פעם אתה מתעקש שזה לא נכון. חלאס להתנהג כמו רובוט, תצא קצת החוצה מהבית ותראה איפה אתה חי! חוץ מזה, אני לא מצליחה להבין מה איכפת לך שיהודי ערב מכנים את עצמם "יהודים ערבים". מה הבעיה פה בכלל? אתה פוחד ריספקטה?

respecta1

New member
לא ממש

ואולי הבנתי מה עומד מאחוריך, אמרת שזה נחמד שאני צוחק, אולי בעצם את כותבת את זה בשביל להצחיק את חברי הפורומים השונים, כבוד על המיזם
בניגוד אליך אני רואה מה קורה ברחוב, ועד היום לא הכרתי מישהו שמגדיר עצמו "יהודי ערבי"
וזה בעיר מזרחית ברובה הגדול. וזה לא ממש משנה אין לי מה להוכיח כי זה דיי ברור אפילו לאנשים פה בפורום גם אלה שיותר דומים לך בשאר הנושאים שזה מיעוט קטנטן ולהגיד שהוא שולי זה להעצים אותו כי הוא בקושי קיים.

LAYLA S

New member
אה עכשיו אני זאת שלא מכירה את העם?../images/Emo6.gif

תנסה לזכור כמה פעמים מישהו אמר לך שהוא יהודי ערבי (בעיר ה"מזרחית" שלך...) וביטלת אותו במחי יד כ"תופעה שולית".... אולי אתה לא כל כך מכיר את העניין כי הוא שייך לרחשי ליבם של ההמונים בעם שקולם לא נשמע ככה שלא תקרא על זה בעיתונים או תשמע בכלי התקשורת... אבל האטימות... האטימות... מכה קשה

respecta1

New member
לא פעם אחת..

אה אז עכשיו זה בלב של האנשים פשוט הם לא אומרים את זה?
פשש...

LAYLA S

New member
זה תמיד היה בלב של האנשים

והם תמיד לא אמרו את זה כי הם פחדו מצער ביותר שאתה לא מכיר את העם (יעני את זה שלא חי במדינת תל אביב ומחוזות העושר המשגשג והמדושן) שוב, זה לא טוב להיות אטום לסביבה שלך (כשאני אומרת סביבה, אני לא מתכוונת רק בין נתניה לגדרה...) אבל לא נורא... אנחנו רגילים לאנשים כמוך, קטן עלינו

respecta1

New member
תל אביב ../images/Emo6.gif, לא יעזור לך..

אני גר באילת, אין יותר רחוק מהמרכז מזה. אני מכיר את העם, דווקא את זה שלא גר במדינת תל אביב ( וגם את זה שגר במדינת תל אביב) אטום לסביבה שלי, אני מקשיב טוב מאוד לסביבה שלי בניגוד אליך שסותמת אוזניים ואומרת כולם חושבים כמוני בלב

LAYLA S

New member
יפה שאתה מסובב את הבעיות שלך אלי

מה קשורה אילת מה? אתה משווה את אילת, שהיא עיר תיירותית שרחוקה מכל מקום בישראל, ליישובים המוכים בפריפריה? את רחשי ליבו של מי אתה מכיר שם? של התיירים או של תושבי המדינה שיוצאים לנפוש ולא בא להם לבכות בחופשה שלהם (בהנחה שהם יכולים באמת לצאת לאחת כזאת)? הרי אם אתה חי באילת אתה לא יכול לאפשר לעצמך להסתובב מדי יום בערים ומושבים כמו הקריות, אופקים, רמלה או נתיבות... העולם שלך מצטמצם לעיר אחת וזהו (עם גיחות קצרות למדינת תל אביב...) ואם עברת לתל אביב מאילת אז ההנחה שלי בדבר היכרותך רק את המדינה הזאת היא נכונה. נראה לי שיש פה יותר מבן אדם אחד שיגיד שמי שסותם אוזניים ואומר בלב "כולם חושבים כמוני", זה אתה...

respecta1

New member
גם אם תלכי לפורום

העולם הפוך יהיו יותר אנשים שיגידו לך שהעולם הפוך, אז מה? וכל מה שאמרת על אילת דיי שטויות.. לא כי העיר עשירה וכל אחד פה רוטשילד.. לא, רוב האנשים מתפרנסים מתיירות דבר שממש לא קל להתפרנס ממנו.. יש פה מספיק אנשים קשיי יום ומספיק "מזרחיים סובלים" ואף איש לא מגדיר עצמו יהודי ערבי, לא פה ולא בשאר העולם, מה לעשות, אלברט ממי דיבר על לפני 30 שנה ועל צרפת לא פה (הוא זה שהמציא את המושג "יהודי - ערבי") ובוא נגיד ככה לפי הכרות הרי אין ממש איך לדעת על כל הארץ, למרות שאין בכלל דיבור על זה וזה נשמע כמו בדיחה..אבל עזבי את זה, אין גם כמובן סקרים על זה כי זה נושא מצחיק, אבל יש סקרים על הגדרה עצמית שזה הכי קרוב לנושא.. (אם לפי מוצא או ישראלי) וכמובן שרוב מוחץ מהאנשים בכלל ומהמזרחים בפרט הגדירו את עצמו ישראלים לפני המוצא, זה כמו שאמרתי זה לא בדיוק על הנושא (כי זה נושא שפחות משולי) אבל זה הכי קרוב שיש.

respecta1

New member
ואגב את מדברת על צעירים.....

אבל בדיוק אצל הצעירים יותר הנושא הזה נעלם.. מוצא זה לא יותר מנושא לבדיחות

LAYLA S

New member
תמשיך לחיות בנדמה לי

ובשורה התחתונה - יותר ויותר בני ערב היהודים מפסיקים לפחד מהממסד הציוני ומתחילים להגיד את האמת. מסרב להאמין? בעיה שלך

respecta1

New member
צר לי לבשר לך את הבשורות הנוראיות

(למרות שאני בטוח שהיו רבים כאלה שבישרו זאת לפני) מי שחי ב"נדמה לי" זו את, ואך ורק את..

LAYLA S

New member
כן... ככה ריספקטה...

תמשיך להאמין לעצמך אולי בסוף זה יעבוד...

מה מסוכן בזה בדיוק?

ודרך אגב, מי שחושב שרעיונותיו "מסוכנים" (אני אגב לא מסכים בכלל..), שלא יתפלא שאחרים השותפים למחשבתו זו מכנים אותו "קיצוני"

LAYLA S

New member
אני לא חושבת שזה מסוכן

אני חושבת שזה מבורך - פלורליזם ורב תרבותיות תמיד מבורכים. הבעיה היא שהממסד הציוני-אשכנזי מת מפחד שמישהו יקח לו פה את הבכורה, לכן זה מסוכן בשבילו שאנשים פה מפסיקים לכנות את עצמם "ציונים", מתנערים ממעללי הציונות לאורך השנים, ובמקום זה מכנים את עצמם בשם הנכון "יהודים ערבים", יעני מתקרבים יותר לערבים באשר הם ( ה"אוייב" ), ומתרחקים ממה שהכי מסמל את היהדות האשכנזית (ככה לפי דעתו..) המילה הזאת, "קיצוני", לא באה לי טוב בעין בקשר אלי, כי לא אני היא הקיצונית, אלא אנשים כמו ריספקטה, ובגלל שהוא לא יודע את זה, צריך להסביר לו את העניין, לכן בא כל ההסבר המפורט...

את קיצונית קסימי

כי את לא חושבת כמו ריספקטה. וכי את בעד שיוויון בין עדות ובין עמים. וכי את לא מאמינה לכל הבולשיט שהאכילו אותך. רוצה שיחשבו שאת מתונה, תתחילי להיות קצת לאומנית

LAYLA S

New member
אי ואבוי לי

אם הממסד הציוני יחשוב שאני מתונה זה אומר שהפכתי לרובוט דל מוח לא זה בסדר... אני אשאר נורמלית ואתן לציונים להיות קיצוניים\שקרנים\מאוסים, שרק יבחרו....

למעלה