ירושלים אני בא שלום לכולם, במידע האישי שלי בירושלים השתנה לקבלה, הכצעקתה? גם אצלכם?
U uggi New member 11/7/06 #1 ירושלים אני בא שלום לכולם, במידע האישי שלי בירושלים השתנה לקבלה, הכצעקתה? גם אצלכם?
G God help us New member 11/7/06 #2 מזל טוב מתי זה השתנה? מתי היה המרק"ם שלך?,והאם לאחרים השתנה משהו? אצלי עדיין לא..
T Tinks New member 11/7/06 #3 גם אצלי יש שינוי ואפילו חיובי! המרק"ם שלי היה ב-20.6 והשינוי בסטטוס כנראה היה ממש לא מזמן כי בדקתי היום בצהריים בפעם האחרונה... בהצלחה לכווווולם!
גם אצלי יש שינוי ואפילו חיובי! המרק"ם שלי היה ב-20.6 והשינוי בסטטוס כנראה היה ממש לא מזמן כי בדקתי היום בצהריים בפעם האחרונה... בהצלחה לכווווולם!
י יעלד12 New member 12/7/06 #45 מזל טוב!!!!!!!!!!!!! אין, אין עלייך! שיהיה רק בכיף. ושלא תעזי ללמוד בעיר הקודש! תל אביב- הנה את באה!! יעל.
מזל טוב!!!!!!!!!!!!! אין, אין עלייך! שיהיה רק בכיף. ושלא תעזי ללמוד בעיר הקודש! תל אביב- הנה את באה!! יעל.
G God help us New member 11/7/06 #9 מה זה אומר? מי שמצבו בטיפול יש דחייה בסופו של דבר כלומר את החלטות הקבלה פרסמו כבר?
H hedva84 New member 11/7/06 #10 יכול להיות שאנחנו בהמתנה ויכול להיות שגם עוד לא עידכנו אצלנו (אני עדיין אופטימית) יש מישהו שרשום לו משהו אחר? (דחייה, המתנה...)
יכול להיות שאנחנו בהמתנה ויכול להיות שגם עוד לא עידכנו אצלנו (אני עדיין אופטימית) יש מישהו שרשום לו משהו אחר? (דחייה, המתנה...)