ירושלים אני בא

• פותח הנושא uggi
  • פורסם בתאריך

rannosha

New member
מזל טוב לכל המתקבלים!! ../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

איזה כיף לכם להתקבל כל כך מוקדם:) המצב שלי עדיין בטיפול..!! אם כבר יש תוצאות לחלק מהאנשים פה, אז מתי תהיינה תשובות חד-משמעיות לכולם?

leviatam

New member
אצלי ללא שינוי

עוד מישהו קיבל שינוי לקבלה באתר??? המירקמ שלי היה ב 21.6 - מה אתם אומרים להתייאש כבר?

מסטולון

New member
מזל טוב.

המרק"ם שלי רק בספטמבר. למרות שאני עתודאי ונראה לי שאני אוותר כי התקבלתי לאב"ג.

God help us

New member
הלוואי אם כולם חושבים כמוך:))

ואז מפנים מקום לאלה שנמצאים בסוף הרישמה..

God help us

New member
שיטת העברית בהזמנות...

הם מתחילים להזמין בהתחלה את המועמדים שנמצאים בראש הרשימה. שהסכם שלהם לאחר שקלול את הסכם שלפני מרק"ם עם ציון מרק"ם הוא הגבוה.. את אלה יוזמנו קודם... והיא בוחרת במאה הראשונים ללא שום התיחסות אם עברת את החתך או לא. כלומר אתה חייב להיות בין המאה כדי להתקבל.... אני מאחלת לכולם בהצלחה... ומחר הכל יהיה ברור וגלוי לכול המועמדים.. בהצלחה....

danc18

New member
../images/Emo45.gif

ול-God, לא הבנתי- יזומנו לאן? ובאיזה 100 מדובר? או איזה חתך?

God help us

New member
../images/Emo6.gifאה אופס נפלו לי כמה טעיות

התכוונתי יקבלו החלטה קודם:) הם לא יוזמנו לאף מקום:)) יש עוד הזמנות.. כלומר את המאה הראשונים שהסכם שלהם הוא הגבוה לאחר שיקלול הציון של מרק"ם.. הם יזכו ללמוד רפואה בהדסה....

danc18

New member
הבנתי../images/Emo13.gif

אגב, לא ממש רלוונטי לשרשור הזה ספציפית- אבל מישהו יכול להסביר לי מה הסיכוי שהצבא לא יאפשר לי בסופו של דבר ללמוד בב"ש? (אני עתודאי-ז"א מועמד). אני שוקל לא להתמיין לאונ' האחרות פשוט, ורוצה לדעת את ההשלכות של זה מעכשיו..

epsilon1

New member
אם התקבלת לרפואה

לא משנה איפה אז הצבא ייאשר לך. אבל, מכיוון שאני לא צה"ל אז אני לא יודע בוודאות, אבל זה 99.9 %

danc18

New member
וואלה?

אז מה כל ההצהרות המלחיצות שלהם "עד שאנחנו לא מאשרים בסוף ספטמבר, אתה לא מתחיל ללמוד". זאת אומרת שההצהרה הזו רק רשמית, כן? ואגב, יש משמעות ממשית לסדר העדיפויות שלי ברישום לעתודה? (לא יודע אם זה המקום התאים לשאול, אבל בכל זאת, מנסיונכם/ידיעתכם..)

למעלה