ירושלים אני בא

• פותח הנושא uggi
  • פורסם בתאריך

rannosha

New member
האמת היא..

שאני לא יכולה לחיות עם הייאוש. תמיד צריך להיות אופטימיים ותמיד צריך להסתכל קדימה. ואחרי כל משבר או בעיה צריך לשאול:מה הלאה? אני חושבת שהקול הזה נמצא בתוך כל אחד מאתנו, צריך רק לתת לו להשתחרר קצת, להאמין בעצמנו ולפעול הלכה למעשה ובלי להסתכל אחורה. ודווקא בפורום הזה יכולים לראות לא מעט אנשים שהתמידו ודבקו בחלום עד שהגשימו אותו..ומאוד כיף לראות את התוצאות המשמחות כל כך פה בפורום
אז כל הכבוד לאלו שהתקבלו ואל ייאוש לכל הממתינים
יהיה טוב!! ומורן, את פשוט מקסימה! מגיע לך להתקבל איפה שאת רוצה
ושיהיה רק בהצלחה
ותודה על המחמאה, ועל ה nickname החדש

morancho1

New member
יש לך אחלה גישה

וזה בדיוק מה שצריך.. שלא תחשבי שזה קל לקבל דחייה..הייתי שם שנה שעברה. ולקח לי חודש להתאפס על עצמי מחדש ולאסוף כוחות ל"קרב" שוב.. לא קל להיות כל כך אופטימי כשהחיים עוברים ואתה רואה שנה "מתבזבזת"...אבל מצד שני השנה הזאת הייתה ממש כייפית והספקתי לעשות מלא דברים ובסוף כן התקבלתי! אז הגישה הפרקטית שלא מוותרת על הרצון האמיתי שלך בסוף לוקחת. ותתפלאי כמה מהאנשים שהתקבלו השנה, נדחו שנה שעברה..וזה לא שבר אותם.. אם המאבק לרפואה לימד אותי משהו זה שיש הרבה דרכים לקבל את מה שאתה רוצה, וכולן עוברות דרך כוח רצון..

in god we trust

New member
יפ אמרת!

כמי שעבר גם כן דחיה קורעת לב בשנה שעברה וכעת הפך כבר די עשיר (ומי יודע-זה עוד לא נגמר - אבל למי כבר אכפת???) אני רוצה להצטרף ולומר שאופטימיות רבה בשילוב עם אמונה בדרך וכח רצון הם מתכון בטוח להצלחה. כי יש בעולם שני סוגים של אנשים- כאלה שהחיים מעצבים אותם וכאלה שמעצבים את החיים! זה רק עניין של בחירה (לאו דוקא קלה...) לאיזו קבוצה להצטרף... אז למי שעדיין לא קיבל תשובה חיובית :המשיכו להיות אופטימיים כי באמת יש עדיין סיכוי! (ושבמקרה הצורך תדעו להתאושש לאסוף את השברים ולהמשיך בדרך!) בהצלחה.

morancho1

New member
אלינורי מזל טוב חמודה ../images/Emo13.gif

יפה מאוד.. אני מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם בלימודי הרפואה!!

dorin276

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

בהצלחה! אז את הולכת על ירושלים או ממתינה לתשובות נוספות?

E L E A N O R

New member
מורן ודורין-תודה רבה!!

תודה על האיחולים..מקווה שתעשו חיל בלימודי הרפואה שלכן.מגיע לכן!! אני עדיין לא סגורה על מה אני אלך...מקווה לקבל תשובה חיובית גם מתל אביב אבל בתכל'ס זה כבר לא כל כך משנה.מצידי ללמוד רפואה בטהרן או בבורה בורה. בהצלחה בהמשך, אלינור

dorin276

New member
ומה איתך? ../images/Emo13.gif

אני מחכה להודעת קבלה גם ממך בפורום...

NikeMan86

New member
תודה,בהצלחה גם לך../images/Emo8.gif

הסטטוס אצלי בעברית עדיין ב"טיפול", ובטכניון(המקום שאני מעדיף) יש סיכוי טוב..נחכה ונראה:) אגב, איך ההרגשה להיות עם שתי קבלות? ראיתי שאת מעדיפה ללמוד בב"ש אז אני מאחל לך כל הצלחה בהמשך הדרך:)

יוסי n

New member
שנה א' בעברית הולכת ומתמלאת...

מזל טוב לכל המתקבלים. נתראה שם. ובהצלחה לכל הממתינים.

יוסי n

New member
עדיין לא. אבל לדברי מלכה...

זה קורה מחר, אז נקווה לטוב. בהצלחה.

NoOoLa

New member
מזללל טווווווווב../images/Emo49.gif

באמת מגיע לכם חבריה כל הכבוד ומקווה לכם הצלחה בהמשך.. אזה כיף להתקבל לירושלייייייייייייייים , אויי אלוהים גם אני רוצה
אני מאחלת גם לנו אנחנו הממתינים והממתינות הקבלה בירושליים....... בעזרת השם...

NikoMD

New member
דרישות סף

ברצוני לדעת האם בירושלים קיימת הדרישה להשלמת היחידות בפיסיקה/כימיה/מתמטיקה או תחום כל שהוא אחר. עשיתי 5 יחידות פיסיקה, 5 מתמטיקה אך כימיה לא, ודרישה ל 3 יחידות כימיה קיימת באת"א. האם דרישה כזאת קיימת גם באוניברסיטה העברית בירושלים?

in god we trust

New member
מזל טוב

למי שכבר התקבל. ולמי שעדיין לא- שמרו על אופטימיות והרבה נחישות!

למעלה