ירושלים אני בא

• פותח הנושא uggi
  • פורסם בתאריך

morancho1

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

טוב,אז למרות שכולנו יודעים שאת לומדת השנה בב"ש בע"ה, אין כמו קבלה גם לירושלים כדי להרגיש הכי טוב עם המסלול מולו את ניצבת עכשיו. וכולנו יודעים שאת פשוט ראוייה לזה:)

dorin276

New member
אין ספק

ש"התעשרתי" בצרות כאלה רק לאחרונה... בשנה שעברה הייתי שמחה מאוד לראות חצי "צרה" כזו. בכל אופן גם אתה, לעניות דעתי, צפוי לקבל הודעות קבלה ממס' רב של אוניברסיטאות...

God help us

New member
כהראה היום השתנה לך..

רק כעת ראיתי את ההודעה שלך מעלה שעדיין היית בטיפול אמש.. מתי זה השתנה? באיזה שעה?

in god we trust

New member
עדכון סטטוס!!!

השתנה אצלי ל ק ב ל ה ! ! ! לפי דעתי זה קרה בשעה האחרונה כי בדקתי באיזור 1600 לא ראיתי ציון למרקמ- בתח יגיע בדואר. מור 120 ממוצע 11 פסיכו 750 מי שעדיין מחכה- תמשיכו להיות חזקים כי אין יאוש בעולם כלל!!! (ואמרתי את זה גם כשלא התקבלתי שנה שעברה....)

hedva84

New member
וואו, מזל"ט לך ולדורין

אני עדיין "בטיפול" (עוד מעט אני באמת אצטרך טיפול), תגיד, מה זאת אומרת מור 120? הציונים הם בין 150 ל-250 לא?

in god we trust

New member
צריך לחשוב

הלב כרגע נוטה לי-ם, צריך לחשוב על זה ואם גם הראש יגיד י-ם אז זה מה שיקרה.... את באר-שבעית לא?! למה את רוצה ב"ש?

dorin276

New member
כן

הנגב בכלל ובאר שבע בפרט הם הבית בשבילי. למרות שיש לי חיבה מיוחדת גם לירושלים. אבל סדר העדיפויות שלי בעת ההרשמה היה ברור ובאר-שבע בראשו.

rannosha

New member
המון מזל טוב!! ../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

ושיהיה כמובן בהצלחה בהמשך דרכך

morancho1

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

יש לי הרגשה שתלך בסופו של דבר לי-ם..שמחת הרבה יותר מהקבלה לי-ם מכל סכם/קבלה אחרת (או לפחות זה נראה ככה בהודעה בפורום).

dafnaaaa

New member
גם אני!

גם אצלי השתנה הסטטוס באינטרנט לקבלה ותגידו? אפשר לסמוך על זה? אפשר כבר לספר לכל העולם? ( עדיין קשה לי להאמין.... אבל יכול להיות שגם אני אהיה ד"ר....)

rannosha

New member
מזל טוב!! ../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

בחייך התקבלת..תהיי שמחה..צאי לחגוג..תעשי מה שבא לך!! וכל טוב בהמשך

למעלה