ירושלים
!

M e g g i

New member
ירושלים../images/Emo47.gif!

היום כאשר ראיתי את חלוקת סרטי הזהב תהיתי לעצמי מה אתם חושבים.. אז שאלון קצר
[מותר לענות תשובות מתומצתות
] האם אתם חושבים שצריך לחלק את ירושליים באופן רשמי? למה הינכם חושבים כך? האם אתם חושבים שחלוקת ירושלים צריכה להתבצע אך ורק כתמורה, או שצריך לחלקה בכל מקרה? ועכשיו שאלה עבור מי שלא מעוניין בחלוקה, האם לדעתך מצבה של ירושלים צריך להשאר כמו שהוא היום? [מבחינת אוכלוסיה וחלוקה]
הנה כתבה על סקר שנערך בקרב יהודי ארה"ב, מה אתם אומרים? http://www.inn.co.il/News/News.aspx/169620

תשובה אחת פשוטה לכל השאלות

אסור לחלק את ירושלים בשום פנים ואופן וביכלל אסור להחזיר שטחים ,זאת הארץ שלנו,המדינה שלנו וככה היא תשאר .

StrengthHonor

New member
הכי חשוב זה לא לתת את מה שיש מהר הבית

עד הרובע היהודי. על השאר נתן תג מחיר של 20:1

JustRain

New member
ומאין הגעת לכך?

ההצדקה היחידה לטענה על הארץ שלנו היא ש"הארץ הובטחה לאברהם אבינו". זה טיפשי. אין לכך הוכחות, ומנגד, יש הוכחות לכך שהערבים היו כאן. אני חושבת שעובדות בשטח בעלות כוח גדול הרבה יותר מהבטחה קדומה. אני לא אומרת שנלך למקום אחר, אני אומרת שקיבינמט, זה לא כל כך קשה לחלוק בפיסת אדמה! ברור שצריך לחלוק את ירושלים! הצדדים ימשיכו להיאבק, כל אחד משוכנע שבידיו הצדקות לחזקה על הארץ... הדרך היחידה לצאת מהבְּרוך הזה היא לחלוק.

StrengthHonor

New member
השטות הזאת נטחנה פה כבר אלף פעם

היו פה יהודים ונוצרים 700 שנה לפני שמוחמד עישן את הפטריות שלו במערה דרך כל האימפריות ששלטו במקום , חוץ מזה לערבים כבר יש את ירדן. הערבים שבאו מפה הם לא ילידים מקומים אלא צאצאים של תמנים וערבים מחצי האי ערב שהשתקעו במקום אחרי כיבושי האיסלאם בעזרת המעמד שלהיות ערבי תחת מדינה מוסלמית נתנה להם אותו דבר קרה במצריים וכל המקומות שיש בהם ערבים. חוץ מזה אין סיבה לתת לטרוריסטים מתנות חינם. זה לא שאנחנו מתחלקים במשהו , אנחנו נותנים משהו ולא מקבלים כלום , במקרה הרע מקבלים מלחמה במקרה הטוב אנחנו סתם יוצאים מפגרים

StrengthHonor

New member
וההגיון שלכם כנראה נגמר בטענה הזאת

מהאבות הרוחניים שלכם במחנה שלום שהציעו לבטל את ההתיישבות היהודים ולהחיות כדהימיז במדינה ערבית עוד במנדט עד עכשיו זה מה שאתם חוזרים עליו פעם אחר פעם כמו תקליט שבור והסיבה היחידה שזה עדיין לא נחמק היא בגלל שמדובר בטענות של שתי שורות שכל היפי מעשן בראס יכול לקלוט , או כל בןאדם שרואה חדשות ועוברות מולו שתי שורות על איזה משהו שקרה בישראל בדרך כלל עוד מחזה מבית היוצר של PALLYWOOD לינק: http://en.wikipedia.org/wiki/Pallywood בכל אופן אולי תמציאו שקר חדש לתקוע את ישראל עמוק יותר בחרא האינטלקטואלים הפלצנים שבינכם אוהבים להשתמש באנלוגיה ל"דלימת האסיר" אולי כדאי שתורידו אותה לעם?

StrengthHonor

מצטער הקישורים שלך לויקיפדיה לא כל כך רלוינטים פה כי זה פורום של דובריי עברית שים לב אתה חוזר על כך גם בסבלימניליים וגם בקשר לפליי הוד הזה, אני מבקש קישורים לשפת האם עברית.. ואם כבר מדבירם במקום לשלוח לי קישור מטומטם של ויקיפדיה על מסירם סבלימיניליים באנגלית פשוט תסביר בכמה משפטים פשוטים מזה מסר סבלימינליי וזהו!! אני לא צריך הרצאה!!

StrengthHonor

New member
אתה יליד 1990 מה ששם אותך בי"ב או י"א

ואתה לא יכול לקרוא מויקיפדיה האנגלית??

אל תתחקם

אני יודע אנגלית, אבל אני מצפה שגם תגוון עם עברית.. ושלא תתפלסף, ביקשתי ממך משהו פשוט שתסביר בכמה משפטים לידע כללי שלי מזה מסר סבלימנלי, ואתה מביא לי הרצאה על זה?!

StrengthHonor

New member
ויקיפדיה העברית קטנה ואין שמה ערכים שיש באנגל

ואני לא מבין מה זה קשור עכשיו , הבאתי לך לינק למאמר שהיה זמין , פשוט תקרא את השורה הראשונה כי זה מאמר אינציקלופדי והוא מתחיל מלמעלה ויורד לפרטים וזהו , מה הבעייה?

antreprize

New member
ומשה לא עישן פטריות?

גם היהודים לא גרו כאן כל הזמן, הרוב המוחלט לשהם הגיע מחו"ל, בתקופת העלייה הראושנה גרו כאן כמה אלפים בודדים של יהודים.

StrengthHonor

New member
לא , כי הן לא צומחות בדרום סיני.

אני מניח שהיה שמה משהו חזק בשביל להקים עם משבטי עבדים , למרות שהגרסה שלכם היא שכל זה לא קרה ומשה היא דמות בדיונית. לא שאני מבין בזה , אתם אלה עם הסקסמים. אם אתה רוצה אתה יכול לעוף מחו"ל לא בא לי לחיות בעוני ופחד בגלל החברים הפנאטיים שלך וההצגות שלהם לחדשות. מה שמעניין אותכם : אינטרסים אירופאים שמעניינים אותם אינטרסים סעודיים שמעניינים אותם אינטרסים איסלאמיים מה שמעניין אותנו זה האינטרס הלאומי הישראלי , גם אם זה "הדרגה הגבוהה ביותר של קפיטליזם" כמו שאחד מכם אמר. עובדה אתם לא מייצגים שום דעה חילונית מול דתית ואתם נתפסים בזה כאילו זה ענף שצומך מהצוק שאתם נופלים ממנו כי כבר אין שום בסיס הגיוני שמאפשר לכם לעמוד עליו חוץ מה"כל מי שבעד ישראל ולא בעד הלטה 242 של האו"ם וכל האחרות הוא פנאטי דתי גזעני כמו החמאס" זה לא נכון אין לזה שום בסיס אמפרי וזה מורה רק על העובדה הפשוטה מאוד: אין לכם שום דבר אחר פרט לסיסמות משלהבות ההמונים האלה , שהשפעתם דועכת יותר ויותר ככל שאנשים נעשים מחונכים יותר ולומדים היסטוריה וצינור המידע שלנו הוא רחב יותר מידיעות אחרונות המרצ וערוץ 1 בשחור לבן. אתם אלו שדבקים בדוגמות אל מול עובדות. אם רק היה לכם משהו אחד להאחז בו שהוא מוצק נסיון מהעבר משהו הייתם משתמשים בו הרבה יותר מ"אנחנו מתונים וכל מי שנגדינו דתי קיצוני" אף אחד כבר לא קונה את החרא הזה ╧──☺──╧

antreprize

New member
איפה כתבתי שכל היהודים צריכים לחזור לחו"ל?

למה שתחיה בעוני אם ניתן לפלסטינים את מזרח ירושלים? יש שם מכרה זהב סודי? האינטרסים היחידים שמעניינים אותי הם שלי(בתוך אלו נכללים גם האינטרסים של המדינה), אינטרסים של אחרים מעניינים אותי מעט מאוד, אם בכלל. מי זה "אותכם" ו"אותנו"? לא , כי הן לא צומחות בדרום סיני.ו StrengthHonor ו 18:23 | 18/12/07 אני מניח שהיה שמה משהו חזק בשביל להקים עם משבטי עבדים , למרות שהגרסה שלכם היא שכל זה לא קרה ומשה היא דמות בדיונית. לא שאני מבין בזה , אתם אלה עם הסקסמים. אם אתה רוצה אתה יכול לעוף מחו"ל לא בא לי לחיות בעוני ופחד בגלל החברים הפנאטיים שלך וההצגות שלהם לחדשות. מה שמעניין אותכם : אינטרסים אירופאים שמעניינים אותם אינטרסים סעודיים שמעניינים אותם אינטרסים איסלאמיים מה שמעניין אותנו זה האינטרס הלאומי הישראלי , גם אם זה "הדרגה הגבוהה ביותר של קפיטליזם" כמו שאחד מכם אמר. "עובדה אתם לא מייצגים שום דעה חילונית מול דתית ואתם נתפסים בזה כאילו זה ענף שצומך מהצוק שאתם נופלים ממנו כי כבר אין שום בסיס הגיוני שמאפשר לכם לעמוד עליו חוץ מה"כל מי שבעד ישראל ולא בעד הלטה 242 של האו"ם וכל האחרות הוא פנאטי דתי גזעני כמו החמאס" זה לא נכון אין לזה שום בסיס אמפרי וזה מורה רק על העובדה הפשוטה מאוד:" אתה מתבקש להשתמש בפקק של מיכל הטיפקס כשאתה מסיים להשתמש בו.

StrengthHonor

New member
תגובה

למה שתחיה בעוני אם ניתן לפלסטינים את מזרח ירושלים? יש שם מכרה זהב סודי? האינטרסים היחידים שמעניינים אותי הם שלי(בתוך אלו נכללים גם האינטרסים של המדינה), אינטרסים של אחרים מעניינים אותי מעט מאוד, אם בכלל. מי זה "אותכם" ו"אותנו"? כי אולי אז כל החרא יפגע במאוורר והמצב יהיה כזה שכולם יהגרו מפה ? לא נראה לי שתהייה הרבה צמיחה והשקעה כשילדים פלסטינים מתחרים מי יצליח להרשם בספרי ההיסטוריה כשהקסאם שלו פוגע במטוס ציוני ממריא בנתב"ג זה לא שהחלומות שלכם של לסגת ומכל ישראל ולפרק את צהל כדי לתת את הכסף לכל מגזרי המגיע לי כהפלייה מתקנת וחרא סוציאליסטי אחר עבדו איי פעם , סליחה אבל מכמה *עוד*הרפתקאות שלום נחזור עם ידיים ריקות בגללכם?? בקשר לאינטרסים שלך , כמושכתבתי בתגובה אחרת איך אצל ספראורגניזמים דבר כזה "שלך" ה"אינטרסים שלכם" זה האינטרסים שאתה משרת זה לא אומר שאתה אמור להבין את זה ללא מחשבה עצמאית , ואם הייתה לך כזו או שהיית לא נמצא בישראל או שהיית בעד לא לסבך את ישראל בשטויות דיי קשה לדבר עם קולטיביסטים זה כמו לגמול נמלה מללכת אחרי שובל הפרומונים , צריך לדבר אל כל הסופראורגניזם. ואתה מתבקש... :-{==8

antreprize

New member
אתה באמת חושב שיתנו לפלסטינים

את מזרח ירושלים במהלך חד צדדי? איך קסאם יפגע במטוס? "זה לא שהחלומות שלכם של לסגת ומכל ישראל ולפרק את צהל כדי לתת את הכסף לכל מגזרי המגיע לי כהפלייה מתקנת וחרא סוציאליסטי אחר עבדו איי פעם , סליחה אבל מכמה *עוד*הרפתקאות שלום נחזור עם ידיים ריקות בגללכם??" על מה אתה מדבר? מי זה "שלכם" ו"בגללכם"? יש לי פיצול אישיות? ומה זה החלום שאתה מדבר עליו? למה שאני לא אהיה בישראל? טוב לי מאוד כאן ואיך זה קשור לאינטרסים שלי? באיזה שטויות אני מסבך את ישראל? אתה מדבר על השלום? כמה אזרחים וחיילים ישראלים הרגו מדינות שנמצאות בשלום איתנו? "דיי קשה לדבר עם קולטיביסטים זה כמו לגמול נמלה מללכת אחרי שובל הפרומונים , צריך לדבר אל כל הסופראורגניזם." מה אתה מנסה להגיד? תדבר ברור.

StrengthHonor

New member
:\

1.צודק במציאות זה גם מילא לא יקרה בלי התערבות מחו"ל כי בחיים לא יהיה לזה רוב דמוקרטי , ברגע שיש התערבות מחול או לחץ על ישראל , נסיון להשפיע על תעמולת בחירות או התקשורת , זה נעשה חד צדדי. 2. כמה שנהרגו באינטיפאדה אחרי אוסלו זה דבר ראשון... וכל החברה המצרים שמימנו את זה , חוץ מזה מצריים תומכת בכל לחת על ישראל מצד הארגונים הערבים מה שנותן כוח לארגוני טרור בעקיפין, הם לא חברים שלנו , זה כמו המורים הכושלים שמענישים קורבן לבריונות על מנת שהוא לא ינסה להחזיר לחבורת הבריונים ( על אף שהאינדבידואלים בחבורה חלשים ממנו) בקיצור השלום היחיד שהיה שווה לעשות זה זה עם ירדן אם נתעלם מהעובדה שהיה צריך קודם כל לוותר למצריים ולעשות את אוסלו , כי אם זה כולל אז זה גם לא כדאי. 3.כי אתה תומך בגורמים בינלאומיים שרוצים לפגוע בישראל , אתה כמובן לא מודע לזה יש לך בראש מערכת אסוציאציות שהתקינו לך וזה כל מה שאתה צריך לדעת מאדוני המימים שלך. אני מדבר מאוד ברור. בכל אופן המסקנה נשארה אותו דבר , אם אין לשמאל מה לומר חוץ מזה שמי שמתנגד להם הוא פנאט דתי ומי שלא מוכן להיענות לדרישות של האו"ם עם הלובי של העולם השלישי ומדינות ערב הוא פנאט דתי אז הרי הטיעון הזה מהגדרתו הוא כשל לוגי http://en.wikipedia.org/wiki/Poisoning_the_well אז תמצאו משהו חדש אוקי??

antreprize

New member
...

1. למה שלא יהיה רוב בעד חלוקת ירושלים? 2. אוסלו היה הסכם שלום? אתה יכול להוכיח שמצרים נותנת כוח לארגוני הטרור מתוך כוונה לעשות זאת? 3. באיזה ארגונים בינ"ל אני תומך ואיפה כתבתי שאני תומך בהם? איזה מערכת אסוציאציות התקינו לי ומי התקין אותן? אולי בראש שלך אתה מדבר ברור, מה שכתבת הוא ערבובייה של תיאוריות קונספירציה. 4.מה זה "לשמאל"? השמאל, בדיוק כמו הימין, הוא לא גוש אחד, יש קיצוניים ויש מתונים. למה אתה מדבר ברבים? אני אחד.

StrengthHonor

New member
.

1. כי אין והמגמה בינתיים היא נגד , כבר מזמן עברו 15 שנות הזהב של השמאל הישראלי 2. תקרא חדשות פעם בחיים שלך טוב? 3.אתה לא תומך באף אחד באפן מודע , אתה משרת מטרות של ואת תשחק אותה אטום ( או שאתה באמת כזה?) אני לא מתכוון להכנס לוויכוח נקודתי שטחי כי לפי אקסיומת שלום>מלחמה וכיבוש אתה תנצח, וויכוח עם שמאלאן בשטחיות זה כמו לראות את מושא הכינוי שלך טס בעזרת מכניקה ניוטונית בלבד : לא עובד. 4.50% מהעבודה שמאלה.

antreprize

New member
...

2. אני קורא הרבה חדשות, עד עכשיו לא ראיתי הוכחה חד משמעית שמצרים מסייעת לארגוני הטרור(ישירות או בעקיפין) ואתה? 3. אני לא משחק אטום. מה זה שמאלאן? מה זה אומר "4.50 מהעבודה שמאלה"?

StrengthHonor

New member
ממ

1. התעלות? האחים המוסלמים ? הספרים רבי המכר במצריים? אני לא אומר שהממשלה שלהם אקטיבית פועלת נגדינו בגלוי היא רק לוקחת צד נגדינו בדיפלומטיה ומעלימה עין מהאזרחים שלה וארגונים בתוכה כאשר אותנו חינכו שיש אלום ואהבה "בין העמים" אחרי 79 2. אז אתה אטום כי אתה גם לא יכול לפרש באג בחלונות בכתיבה בעברית. נאכיל אותך בכפית סעיף ארבע : החצי הכי שמאלאני בעבודה ומה שמשמאלאם.

למעלה