ירושלים
!

antreprize

New member
...

1. מובארכ נמצא באחים המוסלמים? ממשלת מצרים אומרת לאזרחים איזה ספרים לקנות? 2. איפה אתה חי? אין דבר כזה רק ימין ורק שמאל, יש קשת רחבה של דעות שמתחילה במרכז ונגמרת בימין/שמאל קיצוני, כל עוד אני לא הזדהתי אם קבוצה כלשהי אין סיבה שתפנה אלי ברבים.

M e g g i

New member
כידוע לי ממשלת מצרים לא לוקחת חלק פעיל בהסתה

אך היא לא מתביישת להיות פסיבית לגמרי, לא לשלול או לאכוף, את ההסתה שמתבצעת. ובכך, היא מעודד הסתה.

antreprize

New member
אוקיי, וד"א, גם ישראל מעודדת הסתה,

לא באופן פעיל, אבל היא גם לא מתביישת להיות פסיבית לגמרי, לא לשלול ולא לאכוף את ההסתה שמתבצעת, ובכך היא מעודדת אותה.

M e g g i

New member
איזו הסתה? אפילו בעיתונים [שנחשבים ככאלה אשר

נוטים שמאלה] לא מצויינת הטענה הזו.. אז על מה בדיוק אתה מתבסס?

antreprize

New member
אני מתבסס על עשרות הפעמים

שבהם ראיתי כאן בתפוז הסתה לרצח של בוגדים ושל ערבים ועל אפס הפעמים שבהם שמעתי שמשטרת ישראל עצרה את אותם מסיתים.

M e g g i

New member
ההבדל הוא שכאן במידה ויש הסתה היא מתבצעת

ע"י קיצוניים בודדים. ושם ההסתה הרבה יותר נרחבת!

antreprize

New member
אז מה?

אם אדם מוסת לרצח ע"י יחיד ורוצח, את חושבת שהשופט ישחרר אותו בגלל שההסתה לא נרחבת?

StrengthHonor

New member
שבדימפולומטיה הבינלאומית

הם עדיין נגדינו , הם קרובים יותר חמאס מאיתנו. זה כבר הכי פתוח וגלוי שיכול להיות

antreprize

New member
וממשלת ישראל קרובה יותר לכ"ך ממצרים,

זה אומר שיש מדיניות של לא לעצור מסיתים לרצח ערבים ובוגדים?

StrengthHonor

New member
אתה עדיין מתעקש על הבערות

1. לא אנחנו תקפנו אותם 3 פעמים 2. לא אנחנו לא , במצריים יש הרבה אניםש ששונאים את ישראל ובישראל אין הרבה אנשים ששונאים את מצריים מרות שלא הייתי מתנגד לעשות ניסוי גרעיני באגם נאצר אישית , אבל זה רק אני וזה רק חומר למשחקי מחשב.

antreprize

New member
על איזה בערות אתה מדבר?

1.מי תקף ראשון 56 ו67? 2. בישראל יש הרבה אנשים ששונאים ערבים, מצרים הם ערבים.

StrengthHonor

New member
אהם

1. מצריים בשתי המקרים , לא אנחנו עשינו מצור ימי על אוניות ישראליות שמפליגות דרומה מאלת או תעלת סואץ סילקנו את כוחות האו"ם ושלחנו כוחות מסיני , אתה היית מעדיף שנייה מלקקי תחת כמוך ולא נעשה כלום כדי להיות צודקים ועם מספר אבידות כמו ביום כיפור של 73? וגם ב56 לא אנחנו שחררו פאדיונים. למרות שגם לא ממש אנחנו תקפנו אותם אלא בריטניה וצרפת ביקשו מאיתנו בגלל שהקוולוניות שלהם לשעבר לא מתנהגות יפה ( מוסלמים מה לעשות ) 2. לא היית אמור ללמוד פרופורציה בגיל 3? המצרים שונאים יהודים בגלל לאומנות פאן ערבית פונדמנטליזם מוסלמי ואנטישמות אנחנו "שונאים" ערבים כי הם במקרה זורקים עלינו טילים עשו לנו פוגרומים במשך הכל הפאקינג היסטוריה התנועה הלאומית שלהם מקושרת לנאצים , הם מתבכיינים לאו"ם , ומנהלים מאפיה פרוטקשן בדרום ת"א יפו והנגב. אלוהים אדירים בגלל אנשים כמוך לקח לנו כמעט אלפיים שנה להמציא מחדש גרסת לייט של הדמוקרטיה והנה אתם כבר דופקים אותה. קיבינימט. אתה ודע מה עשו באתונה לאנשים כמוך בתור הזהב שלה? "אנחנו צריכים לתת את כל השטח שלנו לספרטנים ולשחרר את כל העבדים" הצבעה נדחית 4367 מול 7645 איש אנחנו צריכים לתלות את מי שהציע את הרעיון הקודם "מתקבלת" 5435 מול 6565

עזוב אופיר

יש כאן כמה ימנים שאוהבים להפחיד.. פאניקה חמורה מהחזרת שטחים יש להם הם כל כך חכמים שהם יודעים לדבר על נמלים ומיקרו אורגניזמים אך שחכו את החוק מספר אחת והוא חוק הדמוגרפיה, כי הריי מזה משנה מתי מוחמד או משה עישנו סמים זה משנה שמוחמד נמצא היום במזרח ירושלים ומשה נמצא היום ברחביה ובתלפיות ובמאה שערים. צריך להחליף שטחים, וליצור שתי מדינות לאום כמה שיותר הומוגניות..

StrengthHonor

New member
מי אמר שאני לא בעד חילופי שטחים?

אבל קודם כל אני מציע לך לדבר עם המאוזן שלך המתון אם הוא מסכים לזה , ואם הערבים הלאומנים הפלשתינאים שכ"כ נאמנים לישראל שאינם רוצים שהגבול לא יכלול אותם בתוכה וגם תקח מפה של ישראל עם יו"ש ותצבע לי בפוטושופ בכחול את השטח שיהיה של ישראל ובירוק את השטח של הערבים , אם הגבול יהיה קצר יותר מקטע של החוף הנרווגי אני מסכים!

StrengthHonor

New member
הימין אומר לא לעשות

כשלא עושים כלום סימן שאין סכנה , השמאל אוהב להלל את הכניעה אנחנו לא.

antreprize

New member
השמאל אוהב להלל את החיים, בניגוד לימין שמתעקש

להלל את המוות והמלחמה גם כשהוא לא חייב.

StrengthHonor

New member
שגיאה , נמצאו הכשלונות הלוגיים האלה:

http://en.wikipedia.org/wiki/Reductio_ad_Hitlerum http://en.wikipedia.org/wiki/Poisoning_the_well http://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem Please Unplug the male genital from your oral port, thank you.

למעלה