אני חושב, מענין כמה מרוויח הזכיין על הסרטים, עוד מעט הוא באמת יוכל לקנות צמידי זהב לאשתו... אני גם חייב לחשוב על מפעל לייצור סרטים... אם רק היית אומרת מקצה העולם הייתי מלקט לך זהב מין הים.. זה לא שאלה שצריך, זה שאני יותר חייבים... למה אנחנו צריכים את אבו דיס וכו? על הציר הקדוש ניתן עוד להתווכח... מענין מה יחשבו האמריקאים אם יעשו כאן סקר אם צריך לחלק את וושינגטון... חחח
אתה תלך לאבו דיס לאכול שמה חומוס ישימו לך שמה מחטים קיבינימט למה כי אתה יהוד השלום הזה רחוק כמו שאני עכשיו אדבר על ננוטכנולוגיה מכוניות מעופפות וסייבורגים
טוב אם אתה רוצה להשפט בבית משפט של ממשלת החמאס על מה שעושים האזרחים\חיילים שלהם אז סבבה תמיד אפשר היה לסמוך על מדינה אחרת שתגן עליך מאזרחיה שלה ותעניש אותם , במיוחד אם אתה יהודי והמדינה האחרת היא של לאומנים ערבים בהשראת המופתי הירושלמי זכרונו לכוסעמק.
לא נהיה כאן.. תדמיין לך שני אנשים, כאשר שנאתו של הראשון לשני בוערת ויוקדת כמו לבה. והשני רק סובל מתחבולותיו של הראשון כלפיו. הראשון מבקש מן השני שיתן לו את ידו תמורת הפסקת הריב והשלום. האדם השני אכן נותן את ידו ואז, האדם הראשון מבקש גם את רגלו. והוא מקבל. אך, שיא השיאים מגיע כאשר הוא דורש את ליבו. ירושלים היא הלב שלנו. אין לנו קיום בארץ ישראל בלעדיה. ולא כי אנו לא רוצים אלא כי מהר מאד נגווע למוות. בייחוד כשאנו משדרים לשונאינו שעל מנת לפייסם אנו מוכנים לתת אף את נשמתינו. וכך בעוד שנים ספורות ``היינו פה``...