ירושלים
!

tixi

New member
אם זה היה מביא לנו שקט,

הייתי מוכנה. אבל אני מאוד סקפטית.

princes15

New member
גם אם זה היה מביא לנו שקט.

אני לעמותך מאמינה בארץ ישראל השלמה, לא משנה מה יהיה.

tixi

New member
ואני מאמינה בארץ ישראל השקטה.

איש איש באמונתו, you know. אבל זה לא משנה, התוצאה אותה תוצאה - לא לחלק את י-ם.

StrengthHonor

New member
ואני מאמין...

בצדק שלום ודובי אכפת לי (הם קיימים על טירה בעננים והם יורים לייזר מהבטן)

M e g g i

New member
ובמחשבה אחת צלולה הבנתי ששקט זה לא

יביא.. ובכלל כרגע מסירת שטחים לא תביא שקט. יש לנקוט במס` פעולות לפני שנוכל להציע חילופי(!) שטחים..

נתניה!

אני חושב, מענין כמה מרוויח הזכיין על הסרטים, עוד מעט הוא באמת יוכל לקנות צמידי זהב לאשתו... אני גם חייב לחשוב על מפעל לייצור סרטים... אם רק היית אומרת מקצה העולם הייתי מלקט לך זהב מין הים.. זה לא שאלה שצריך, זה שאני יותר חייבים... למה אנחנו צריכים את אבו דיס וכו? על הציר הקדוש ניתן עוד להתווכח... מענין מה יחשבו האמריקאים אם יעשו כאן סקר אם צריך לחלק את וושינגטון... חחח

ISRO444

New member
בשופ אופן

בשום אופן לא נחלק את ירושלים אם כן זאת בושה לעם הישראלי!

StrengthHonor

New member
על איזה שאלום אתה מדאאברר??

אתה תלך לאבו דיס לאכול שמה חומוס ישימו לך שמה מחטים קיבינימט למה כי אתה יהוד השלום הזה רחוק כמו שאני עכשיו אדבר על ננוטכנולוגיה מכוניות מעופפות וסייבורגים

אם ישמו לי מחטים

אפרסם בעיתונות , ולא יהיו תהיה להם פרנסה, אפנה למשרד הבריאות, אגיש תביעות לבית המשפט העליון הפלסטינאי.. בלי דמגוגיה יורי.

StrengthHonor

New member
ממ

טוב אם אתה רוצה להשפט בבית משפט של ממשלת החמאס על מה שעושים האזרחים\חיילים שלהם אז סבבה תמיד אפשר היה לסמוך על מדינה אחרת שתגן עליך מאזרחיה שלה ותעניש אותם , במיוחד אם אתה יהודי והמדינה האחרת היא של לאומנים ערבים בהשראת המופתי הירושלמי זכרונו לכוסעמק.

M e g g i

New member
כרגע נראה ששלום יהיה רק כשאנחנו כבר

לא נהיה כאן.. תדמיין לך שני אנשים, כאשר שנאתו של הראשון לשני בוערת ויוקדת כמו לבה. והשני רק סובל מתחבולותיו של הראשון כלפיו. הראשון מבקש מן השני שיתן לו את ידו תמורת הפסקת הריב והשלום. האדם השני אכן נותן את ידו ואז, האדם הראשון מבקש גם את רגלו. והוא מקבל. אך, שיא השיאים מגיע כאשר הוא דורש את ליבו. ירושלים היא הלב שלנו. אין לנו קיום בארץ ישראל בלעדיה. ולא כי אנו לא רוצים אלא כי מהר מאד נגווע למוות. בייחוד כשאנו משדרים לשונאינו שעל מנת לפייסם אנו מוכנים לתת אף את נשמתינו. וכך בעוד שנים ספורות ``היינו פה``...

למעלה