ירידות

מיטללל

New member
ירידות

לפני מספר ימים יצאתי עם איזה ידיד חדש היינו מספר שעות יחדיו ולא יצא לנו ללכת לשירותים וכאלה במהלך נסיעה בחזור, הוא פתאום עצר את הרכב (!) כי הוא היה חייב להתפנות והשתין(!) בצד הכביש(!) אני לא יכולה שלא לתפוס את המעשה הזה כברברי+ ומבחיל++ בעיקר בגלל שדקות ספורות, הוא הקפיץ אותי שניה לחברה שלי, שהביאה לי משהו, זאת אומרת-הוא יכל לבקש להיכנס לבייתה לשניה. כלומר, זה לא שהוא היה בשטח במשך ימים ולא היו לו ברירות(!) הכי נורא שהבעתי את חוסר שביעות רציני מהקטע, הוא אמר שהוא היה חייב, כי קצת ברח(!) לו. מאז מקרה זה, אין לי חשק לדבר איתו כאילו - איכסה. מי המוזר ? מה הדבר הכי מוזר שהוריד לכם סתם ממישהו

הטרן אוף

הטרן אוף המוזר שהוריד אותי ממישהי היה כשהיה היאבקות בטלויזיה (אז זה עוד היה WCW), והיא אמרה שזה למפגרים וזה לא אמיתי... מפגרת בעצמה, אני אראה כמה שבא לי!!!!!! והטרן אופים האמיתיים הכי נוראיים זה בחורות בלי רשיון ובתולות... יום טוב :)

טרן אוף...

באמת בנות שלא יודעות להעריך איכות אמיתית- רוקי(1,2,3,4 אבל לא 5), רמבו(1,2,3). אם בת תגיד על סטלון משהו רע אני מסוגל להשתגע ברגע... ועכשיו קצת יותר ברצינות(אבל אני באמת חולה על רוקי ורמבו): טמטמום- לא מסוגל לדבר בכלל עם אף בן אדם שהשיחה לא זורמת איתו כי הוא פשוט טמבל. בנות עם יותר מדי "בנות"- הכינוי למשחקים/קטעים של בנות. באותה נימה אני אוסיף גם את שלושת הבנות שאני חייב להיות איתם מתישהו פעם אחת: דתיה, ג'ינג'ית ואחת עם ראסטות.

../images/Emo6.gif

אני מת על האנשים שאומרים לאחרים ש"זה לא אמיתי" כאילו לא ידעת את זה בעצמך. זה מה שמוריד לך את זה מהן? בתולות ובנות בלי רשיון?

danielo18

New member
ללא ספק...

מישהי שהתעניינתי בה תקעה מולי גרעפץ אדיר ומריח ועוד צחקה מזה. רצוי וראוי לציין שמאז אני לא מסוגל לחשוב עליה באופן כזה..

ChilD SouL

New member
לדעתי את קצת מגזימה.

בתור אחת שידועה שתמיד עוצרת רכבים [בין אם זה אוטובוסים\מוניות וכו'] בשביל להשתין - אני יכולה להבין אותו. אולם אני לא עושה את זה בחוץ באמצע הכביש אלא בתחנת דלק כי בכל זאת אני בחורה וזה קצת יותר קשה, אבל עדיין - כשיש פיפי נורא קשה להתאפק לפעמים - קורה, לא עשה שום דבר רע לדעתי. מוריד לי בעיקר כאלה שיורקים כל דקה\חמש דקות\רבע שעה - זה ממש יכול להוריד לי אם הכרתי בנאדם ותוך כדי שיחה הוא מתחיל לירוק, פשוט בעעעעע.

Cobe Anan

New member
ואם הוא אסטמתי?

אני לא אוהב את זה, אבל כשהאוויר לא נקי, אני יורק כמו ראסאסיה המאנייק.. זה לא בשביל הכיף, למרות שבאמת כיף לי לנשום- זה בגלל שממש לא כיף לי לא לנשום. דונט שיפוטיישן סתם!

ChilD SouL

New member
יש כאלה אבל שסתם יורקים כל שניה

כאילו הם הצאצאים של הגמל - זה פשוט דוחה.

Cobe Anan

New member
למה?

צאצאים של לאמה... אבל קחי בחשבון שאנשים לא הולכים עם שלט ``אני סובל מאסתמה/ ברונכיטיס/ דלקת ריאות/ סיסטיק פיברוזיס/ אחר: __________`` על המצח. באמת מגעיל אותי שאנשים יורקים שאריות ניקוטין וזפת שאירגנו להם 3 קופסאות ליום, בלי קשר לגועל שמעוררות בי 3 הקופסאות האלה לכשעצמן, אבל מה לעשות, את לא יכולה לדעת, וכמו שאומרים על גזים- שעדיף אי נעימות בחברה על פני אי נעימות בבטן, אני מבטיח לך שאני מעדיף אי נעימות בחברה על פני חנק.

Dark Muse

New member
קצת בנאלי

אבל טימטום מוריד לי מאנשים בטירוף... את אגב מגזימה קצת... היתה לי ידידה שהיתה עושה את זה בגן ציבורי שאני מסתיר אותה בערך ^_^. היה משעשע דווקא.

Shining Dark

New member
נסחפת... ברברי? מבחיל?

כולה הבן אדם היה צריך להשתין.. מה קרה? ;) דווקא אני רואה את זה כסקסי וגברי.. בכל זאת רק הם מסוגלים בעמידה ולהוריד את המכנס רק טיפונת בשביל לעשות את זה חח

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif המוזרים..

בתולים
יורקים כל דקה, זה באמת נורא.
דברנים (יותר מדי, כמובן)
פתוחים מהר מדי (מספרים את סיפור חייהם כבר בהתחלה, המסתורין נעלם, ועל מה נשאר לדבר אח"כ? העניין מתפייד..)
אנשים שצוחקים מהעובדה שמידי פעם אני מדברת במילים גבוהות (כן כן, קרה לי)
אנשים שתמיד נמצאים בתחרות תמידית (אני יודע יותר! לי יותר גרוע! אני יותר!), מה הרעיון?.. יש עוד, אבל אין לי כוח לחשוב

L y c a n

New member
לא יודע, אבל..

פגשתי הרבה יותר נשים שמדברים הרבה.. היום למשל הייתה לי משמרת עם אחת כזו, חדשה פה.. ואני כאילו, השעה חמש בבוקר והיא לא שותקת

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif צודק,

יותר מדי נשים לא יודעות מתי הזמן לסתום.

pain is MY love

New member
באמת לא צריך להיסחף

פיפי זה משהו טבעי ואם הוא יכול להרשות לעצמו לעשות את זה בצד של הכביש אז הוא הרוויח. זה ממש לא מבחיל וברברי. אבל אם זה מה שמוריד לך אז אין לי מה להתווכח איתך כי זו זכותך המלאה מה שמוריד לי מאוד זה גברים שלא יודעים לדבר! שיש להם שפה דלה ו/או שגיאות כתיב (מה שהכי מוריד בהודעות אס אם אס), שמדברים כמו ערסים ונשמעים כמו אינפנטילים! אני אפילו לא אגיד שטימטום מוריד לי כי אני לא מחפשת את גאון הדור אבל לפחות שיוכל לדבר כמו בן אדם ולא יגיד משפטים כמו "אני הולך הבית" או "יש פה שני צלחות" וכיוצא בזה..

ChilD SouL

New member
כ"כ נכון השגיאות כתיב../images/Emo45.gif

שללתי בחור פוטנציאלי בגלל שגיאות כתיב בהודעות או סתם בדיבור במחשב וחוסר ביטוי של האות א' בזמן עתיד בזמן שיחה - זה פשוט כזה TURN OFF.

השם ישמור על מה אתן מסתכלות

אז הבן אדם דיסלקט ורושם לא נכון טוב כל אחד והטורן אוף שלו הטורן אוף הכי חזק אצלי זה רכלניות כאלה שכשאין על מה לדבר מתחילות לספר לך ההוא עשה לי ככה וזה עשה ככה והוא אמר משהו להיא זהה מגעיל בעיניי או בחורה שתלכלך על האקס שלה ועוד משהו חזק זה חוסר כבוד להורים כי בעיניי בחורה שלא מכבדת את הורייה אין מצב שתכבד אותי וזו בחורה שאין לה כבוד לעצמה מבחינתי ההורים הם כמו אלוהים הם אנשים שכל החיים נתנו לי הכל וגדלו אותי אני לא מבין איך אנשים לא רואים את זה

למעלה