ירידות

L y c a n

New member
זה לא נראה מטומטם

זה נראה מטומטם לדחות בחורים רק בגלל שטות כזו.. מי ישמע עיברית שפה כל כך יפה.. אז הוא אומר שני במקום שתי, מי ישמע, נפלו השמיים על הארץ.. ביזיון.

danielo18

New member
אחחח...נשים...

אם הן רוצות -תמיד הן תמצאנה סיבות למה לא.. תחשבו חיובי!!!

alomm

New member
יש אנשים שיש להם בעיה עם שם-מספר

והיא תפיסתית, כלומר לא תלויה בחינוך, השכלה או סביבה. אז זה משנה משהו?

חה חה חה

חינוך לקוי מה את אומרת זה הדבר הכי דבילי ששמעתי אין שום בעיה אם מישהו יגיד שני או שתי מה חינוך לקוי בזה זה שהוא לא היה בשיעור לשון יש כאן שפיטה מאוד דפוקה על אנשים לדחות בן אדם בגלל איך שהוא מדבר עם שגיאות או בלי שגיאות זה פשוט דבר דפוק אמרו חכמינו הפוסל במומו פוסל וזה מה שאפשר להגיד על האנשים האלו

TheVillageIdiot

New member
כן, זה חינוך לקוי.

לא כל בנאדם שכותב בשגיאות (או ללא שימוש בפיסוק, רמז רמז) הוא דיסלקט, לפעמים הוא בתור ילד פשוט לא הרים ספר. במיוחד אם הוא מדבר (שים לב, לא כותב, מדבר) בלי לדעת להשתמש בגוף ראשון עתיד וכולי. אם בן אדם לא יודע לדבר את שפת אמו, אז החינוך שלו לקוי.

מה אתה אומר

זו סיבה מספיק טובה לפסול אותו? דבר ראשון ודבר שני אתה לא יכול לדעת אם זה מדסלקציה או חינוך לקוי

TheVillageIdiot

New member
אני בחורה.

וכן, בשבילי זו סיבה נהדרת, כי אני נמשכת לאנשים אינטיליגנטיים. דבר שני, דיסלקציה זה בכתב. כשהוא מדבר ככה (לא כותב) באופן יומיומי ורגיל ולא סתם "מתבלבל" כמו שקורה לכולם, אז הוא לא דיסלקט, הוא עילג.

pain is MY love

New member
ושוב...

זה לא אומר שום דבר על האישיות שלו אבל זה מעצבן אותי וגרום לי לרצות אותו פחות! זכותי? יפה.

ואי יש הרבההה...

כבוד זה הא"ב בכל סוגיו , משהו לא במקום וזה אוטומטית מוריד לי... גם יש לי בעיה עם חרטטנים.. אני מזהה אותם מקילומטרים!!!! הדבר הכי מוזר שהוריד לי ממישהו- אמממממ... מישהו שיצאתי איתו סיפר לי שחברה שלו (כשיש כזאת) היא צריכה להיות כמו בת משפחה... יותר מדי אחת מהמשפחה אם לעזור לאמא שלו בבית וכל מיני כאלה.. ויש גם הרבה אחים בבית... הרגשתי באותו רגע שאני אהיה חייבת את זה ולא מתוך רצון שלי... זה הוריד לי לגמרי ממנו..

ריח לא טוב מהפה...

הממ לא יודע לא חושב על דברים אחרים.. אני לא פוסל בנות בגלל שטויות... בניגוד לחלק פה שיכול לפסול אותי אם אני יתבלבל עכשיו באיזה הקלדע...

czar

New member
את המוזרה, בהחלט

שכחת את תאוריית הצייד והמלקטת....ככה זה בטבע, גברברים מתייחסים לדברים שונה מנשים ונשים שופטות ולוקחות דברים לשיפוט קיצון. אני לא הייתי עולה לחברה שלך בעד כל הון שבעולם, ולא נראה לי מידי נוראי אלא אם הוא עמד במרכז כיכר רבין והשתין לכל עבר.

אקסיומה

New member
דברים שמורידים לי...

אנשים שאוהבים לקלל ולהשתמש בשפה גסה.
כאלה שיורקים כל שניה.
ערסים, אנשים עילגים שלא יודעים להרכיב משפטים ברורים או לא משתמשים בסימני פיסוק ונקודות. (בלי קשר לדיסלקט או לא...)
אנשים שלא מסוגלים לזוז מטר בלי החברים שלהם. (ובגדול, חוסר עצמאות).
טיזרים למיניהם. בדיוק הכרתי אחד כזה והוא די עולה לי על העצבים..!
כאלה שתוקעים גרפסים בקול כי זה נראה להם מגניב.
מעשנים ומסוממים למיניהם.
חוסר אסתטיקה, ובעיקר ציפורניים שמתחתן יש ליכלוך. (מזעזע בעיניי) ובטח יש עוד דברים ששכחתי...

L y c a n

New member
אוקיי, הנה שלי, אם כבר מדברים

יכול לחשוב על שתיים(או שניים? למי איכפת) כרגע! הראשון זה פצעים מוזרים מסביב לפה. ואני לא מדבר על חצ'קון מפוצץ. זה פשוט מחשיד.. המממממ והשני זה בחורות מעשנות.. פשוט בלתי אפשרי לנשק מישהי אחרי סיגריה.. ואל תתנו לי את התירוצים של המסטיקים, זו לא שיטה. כן, הלילה נגמר מוקדם מדי. זין.

ygili

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

איך אפשר להיות ליד בחורה (וגם בחור) עם ריח מהפה ?? ובכלל ריח לא נעים - ממש דוחה אותי.

אוקיייי

אלה שמתלהבים יותר מידי על ההתחלה- מבהיל שתקנים / דברנים קיצוניים חסרי טאקט- גרפסים, יריקות קללות צעקות וכיוצא בזה חוסר מודעות עצמית ברבריים, ביישנים (חסרי ביטחון) / רעשניים יותר מידי (צומי- אני פה.. כאלה ) מבריזנרים, שקרנים בוגדיים חרטטניים פוזאיסטים ודאווינרים שעוברים את גבול הטעם הטוב... קמצנים!!! בהזדמנות זו- מסכימה לגמרי עם צהוב שחור- מי שלא מכבד את מי שהוא חייב לכבד יגיע שלב שגם את הבנזוג לא יכבד!!! בדוק!! טיפשים!!! חוסר עצמאות אחד שמקשיב לכל מה שאני אומרת גם אם זה חסר הגיון! שפוטים למיניהם שאין להם דעה משל עצמם מרובעים עד פה הרשימה נראה לי שאמרתי הכל.. אה שכחתי משו שעירים.. זה קצת מגעיל... גם חלקים כמו אשה זה דיי דוחה (כן מראה חיצוני זה דבר שבא מבחירה אבל.. בכל זאת ) ומיטל... בהתחשב בנסיבות שהוא יכל להשתין כמה דק' לפני... זה באמת לדעתי מגעיל... למרות שהייתי פותרת את זה בהערה עוקצת... והוא היה מבין לבד והטעות הזו לא הייתה קוראת שוב... חח אני מקווה...

למעלה