ישויות

snoopytush

New member
זקוה=זקוקה לברים=לחברים

ותודה על ההסברים אני יודעת שאני שואלת הרבה שאלות ;)

זה טוב לשאול הרבה שאלות - זה בריא

snoopytush

New member
זה מצחיק אותי

שאנשים חושבים שאני מבינה יותר מהם במשהו רק בגלל שאני מדברת עליו הרבה... אני לא יודעת יותר ממך. אני פשוט מתבטאת הרבה :p המומחים זה מי שכבר מתעסק בזה רמז לא אני!

איך את כל הזמן מגיעה למסקנה מוטעת..

שאנשים חושבים שאת מבינה יותר מהם וכו'. איפה רשמתי את זה?

neophile

New member
היא לא חלק ממך

, את חלק ממנה , את החלק שלה בך את צריכה לקנות . אבל את בהחלט מתקרבת להבנה הנכונה לדעתי
אני אומר חברים דמיוניים מפני שמה שאת חושבת עליו כשאת מתקשרת - אלו המחשבות שלך האם באמת יש שם משהו מעבר את לא יכולה לדעת , אצלי העצמי הרב ממדי התעורר כשדיברתי עם החבר הדמיוני שלי ואז חשבתי לעצמי , רגע , אני מדבר עם חבר דמיוני , אבל לא הרגשתי בושה או כל דבר כזה , אלה דווקא התעוררה בי חמלה מאוד גדולה כלפי עצמי , חמלה בשונה מרחמים עצמיים וזה גם לווה בהבנה מאוד גדולה , איזה רגע של "אהההה" . לפעמים קשה להבדיל בין חמלה שנובעת מחיבור לעצמי הרב ממדי ובין רחמים עצמיים שהם מכאנים לחלוטין מפני שהחלק המכאני בנו כל הזמן מנסה לשחזר רגעים שכאלה ואחרים של רחמים ( בייחוד אם אנחנו מתעניינים בנושא הרוחני וזה חשוב לנו מבחינה אישית) אבל מה שהוא משחזר בפועל זה רק את הרובד השטחי המכאני וזה בהחלט עלול להפוך להרגל ( בהתאם לסוג האישיות) מה שאני אומר זה שכל עוד את מודעת לכך שאת מתקשרת עם חברים דמיוניים , או עם העצמי הרב ממדי אז זה פרודקטיבי ומועיל אבל לדמיין שאת מתקשרת עם "מדריכים" ו "יישויות" זה לא מועיל בכלל ואני יכול להבטיח לך שאם את אכן תתרכזי בתקשורת עם העצמי הרב ממדי אז את גם תוכלי לתקשר עם יישויות באמת ולא עם חברים דמיוניים , גם עם חיות .

hamamin

New member
זהו עצם העניין ,לדעתי.

מיכוון שהתרגלנו למניפולציה הדתית---שהנשמה זו עפיפה של גוף רוחני,מתנה "מאלוהים" [כמו שנאמר "ויפח נשמה באפם...] כדאי ומהר לחסל את השקר הזה---- לתרגל ולהתרגל ולהפריש את ההרגל המגונה שהנשמה היא ---שם בשמיים ובחוץ. לתרגל בכח [אם חפצי חיים אתם] שאנחנו היא הנשמה והגוף הוא הבט פילאי שלה וה"אני העליון " הוא הבט מודע אחד גבוה יותר שלה ואנחנו הבטים רב מימדיים של עצמו ואנחנו חופשיים ולא תלויים וניצחיים לא במורה,ולא ברב ולא בגורו ולא באלוהים. ואנחנו היא נשמה\הנשמה\האלוהים לתרגל את הבחוץ של הכלא המניפולטיבי. את החירות שלנו לחיות להיות האושר והאהבה להיות אנחנו.

snoopytush

New member
טוב המוח שלי חזר לתפקד חלקית

עכשיו הבנתי יותר את התשובה שלך ( פחות עייפות יותר נוירונים פעיליםXX), בכל אופן מה שלא הבנתי זה שבפסקה האחרונה אתה טוען שדיברת עם ישויות וחשבתי שכל הקטע שלך זה לתקשר עם עצמך ולא עם המסביב. ואיך הגעת לחיות פתאום?

החבר הדמיוני שלך....

זה כל זה? האני הגבוה----הנשמה---המדריך הרוחני----פיות----מלאכים---- וכו'

neophile

New member
בתור התחלה כן

כשאתה מתייחס אל התקשור ככה בהתחלה הוא יהיה מעוגן גם רגשית ולא יהיה רק שיכלי , כלומר שתשמע מה שאתה רוצה לשמוע ...

snoopytush

New member
אגב לגבי התלותיות שדיברנו ידיד שלי

בדיוק כתב לי על זה : "התאהבות זה כמו סמים קשים לברוח מהמציאות, אם את באמת רוצה לאהוב מישהו, את חייבת להיות מחוברת למציאות ולבעיות שלך ולדעת מי את כדי שתהייה סובלניית יותר גם כלפיו.. את חייבת ללמוד איך לרפא ולאהוב את עצמך כדי שתוכלי להעניק את זה לאחר, ולא תמשכי מישהו שהוא בדיוק כמוך, מישהו שזקוק לאהבה ורוצה שיאהבו אותו.. כי זאת לא אהבת אמת." טוב זהו זה הלכתי

snoopytush

New member
עוד משהו

אני לא חושבת שתקשור זה שרלטנות. טיב התקשור תלוי במתקשר ובעוד גורמים אבל לא זה לב העיניין. אני חושבת אבל שהתקשור יכול להפריע לחיפוש האישי. אפשר להתייעץ מידי פעם ואני לא רואה בכך כל רע אבל אנשים צריכים לצעוד גם בנתיב שלהם לבד וכמו שאמרת להתחבר לנשמה שלהם אם על ידי תקשור עצמי או ידע שהם רוכשים או הרפתקאות שהם עוברים ( יש לי ידיד שהקטע שלו זה להיות מחובר לאלוהים ולאהבה אבל לא במובן הדתי והוא מרגיש שככה הוא מתחבר לנשמה והוא עובר הרבה הרפתקאות בגלל זה והחיים שלו דינאמיים ומשתנים ואני קצת מקנאה בו ), בכל אופן כמו שינוקא אמר אי אפשר לעשות את השיעורי הבית במקום האנשים ויהיו דברים שהם יאלצו בסופו של דבר לעבור כדי להשתנות ולהתפתח. אז בנקודה הזו אני מסכימה. אבל מבחינתי מקצוע של מתקשר זה לגיטימי כל עוד לוקחים את העזרה שלו בעירבון מוגבל כפי שציינתי

שאלה: מה ההבדל בין האני הגבוה לנשמה שלי?

ואם אני רוצה לתקשר אחד מהם או את שניהם (בהנחה שזה אותו דבר) איך אני עושה את זה בקצרה? כי את המדריך שלי כבר תקשרתי...

snoopytush

New member
אני חושבת לפי מה שהבנתי שהאני הגבוה

זה חלק מהנשמה. שהנשמה מורכבת מהרבה חלקים וזה החלק היחסית גבוה. אבל עדיף שתשאל את האנשים פה הם המומחים...

אני זוכר שלמדתי פעם סוציולוגיה

בעבר המאוד רחוק כחלק מהשלמת הבגרויות למדתי על האני העליון , תיאוריית האני במראה של זיגמונד פרויד. נשמע מה יש לאחרים להגיד וגם לשתף איך אני מתקשר את האני הגבוה, הנשמה? ואם קיים עוד משהו. נ.ב: נראה לי שלאשכול הזה יש פוטנציאל להיות ארוך במיוחד
דרוש פוקוס.

snoopytush

New member
אני פורשת מהדיון כי לא ישנתי בלילה תודה על

התשובות היה מעניין ביותר. רק שחר לא הבנתי כל כך את התגובה האחרונה או חשבתי שהבנתי ואז הגעתי למסקנה שלא הבנתי לעומק. לילה טוב לכל מי שהולך לישון כמוני ובוקר אור למי שקם.

UniverSon

New member
תודה רבה

אהבתי את התגובות שלך, שמח שהגבת. אני גם רואה כמוך את העיניין הזה של חושך ואור. מאמין שהחושך הוא לא דבר רע, להפך הוא יכול להיות מדהים :) ובאמת לא מה שחיובי הוא באמת חיובי, זה מאוד נכון וחשוב להבין את זה עם כל הזיבלוי נייו אייג שמסביב חחחח :) מה הצעד הראשון שכדאי לעשות כדי להיכנס לעולם הזה?

היתי אומר...

שהשאלה הזאת לא מנוסחת בצורה טובה: "מה הצעד הראשון שכדאי לעשות כדי להיכנס לעולם הזה?" (תנסה להיות יותר ספציפי בשאלות)

UniverSon

New member
תתעסק בעניינים שלך טוב?

אל תגיד לי איך להתנסח ככה אני מתנסח וזה מה שנכון לי ולמקום שאני נמצא בו. יענו לי בהתאם לכוונה של השאלה שלי.......

למעלה