חבובונצ'יק...
למה אתה תוקף? אמרתי רק שהשאלה שלך לא מנוסחת בצורה טובה. תתעסק בעניינים שלך??
נראה לי שאתה צריך לשתות קצת מים קרים! עכשיו ככה: הראית פה מספר מס' מאפיינים קיצוניים- ברוטליים שלא כדאי לך לגשת לתקשור עמם בצורה לא "מסודרת" שכזו: א)פרדוקסים: (אני מצטט)- "אני גם רואה כמוך את העיניין הזה של חושך ואור. מאמין שהחושך הוא לא דבר רע, להפך הוא יכול להיות מדהים ובאמת לא מה שחיובי הוא באמת חיובי, זה מאוד נכון וחשוב להבין את זה עם כל הזיבלוי נייו אייג שמסביב חחחח " ואז רשמת משהו שהרס את כל "ההבנה" שלך
: "מה הצעד הראשון שכדאי לעשות כדי להיכנס לעולם הזה?" - וזה כבר מתקשר לסעיף ב שלהלן. ב) כ-ל-ל-י-ו-ת: עולם?? על איזה עולם אתה מדבר? על העולם שלנו ? על זה שמעבר? על העולם שבתוך העולם שלנו? על האפיסטמולוגיה שבתוך האונטולוגיה שבתוך האפיסטמולוגיה של האונטולוגיה? תגדיר עולם. ברצון אמיתי ללמוד תקשור ללא שאלות נקודתיות המוסקות מן הבינה האנושית לא ניתן לקפוץ "תודעות" ובטח שלא "עולמות" (ראה: עולם התקשור
). תבניות- סטיגמות- קיצוניות -תוויות - מסגרות : כל אלה המכנה המשותף שלהם זה כלליות. תקשור אמור להיות דבר נקי וממוקד שזה בדיוק הפוך מכל זה. ג)תוקפנות(וגם קצת אגו כנראה)- על מה אתה תוקף בדיוק? שאמרתי שהשאלה שלך לא מנוסחת בצורה טובה? אם אתה לא יודע לקבל ביקורת או דעה או כל דבר אחר על מה שאתה כותב אז איך אתה רוצה להבין את "היוריסטיקות" של עולם התקשור?
תקשור זה לדעת לקבל, להקשיב, להפנים, לשפר,להתקדם,להיות פחות ביקורתי, לדעת לקבל משוב וכו' אבל שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה !
למה אתה תוקף? אמרתי רק שהשאלה שלך לא מנוסחת בצורה טובה. תתעסק בעניינים שלך??