ישויות

חבובונצ'יק...

למה אתה תוקף? אמרתי רק שהשאלה שלך לא מנוסחת בצורה טובה. תתעסק בעניינים שלך??
נראה לי שאתה צריך לשתות קצת מים קרים! עכשיו ככה: הראית פה מספר מס' מאפיינים קיצוניים- ברוטליים שלא כדאי לך לגשת לתקשור עמם בצורה לא "מסודרת" שכזו: א)פרדוקסים: (אני מצטט)- "אני גם רואה כמוך את העיניין הזה של חושך ואור. מאמין שהחושך הוא לא דבר רע, להפך הוא יכול להיות מדהים :) ובאמת לא מה שחיובי הוא באמת חיובי, זה מאוד נכון וחשוב להבין את זה עם כל הזיבלוי נייו אייג שמסביב חחחח :)" ואז רשמת משהו שהרס את כל "ההבנה" שלך
: "מה הצעד הראשון שכדאי לעשות כדי להיכנס לעולם הזה?" - וזה כבר מתקשר לסעיף ב שלהלן. ב) כ-ל-ל-י-ו-ת: עולם?? על איזה עולם אתה מדבר? על העולם שלנו ? על זה שמעבר? על העולם שבתוך העולם שלנו? על האפיסטמולוגיה שבתוך האונטולוגיה שבתוך האפיסטמולוגיה של האונטולוגיה? תגדיר עולם. ברצון אמיתי ללמוד תקשור ללא שאלות נקודתיות המוסקות מן הבינה האנושית לא ניתן לקפוץ "תודעות" ובטח שלא "עולמות" (ראה: עולם התקשור
). תבניות- סטיגמות- קיצוניות -תוויות - מסגרות : כל אלה המכנה המשותף שלהם זה כלליות. תקשור אמור להיות דבר נקי וממוקד שזה בדיוק הפוך מכל זה. ג)תוקפנות(וגם קצת אגו כנראה)- על מה אתה תוקף בדיוק? שאמרתי שהשאלה שלך לא מנוסחת בצורה טובה? אם אתה לא יודע לקבל ביקורת או דעה או כל דבר אחר על מה שאתה כותב אז איך אתה רוצה להבין את "היוריסטיקות" של עולם התקשור?
תקשור זה לדעת לקבל, להקשיב, להפנים, לשפר,להתקדם,להיות פחות ביקורתי, לדעת לקבל משוב וכו' אבל שיהיה ב-ה-צ-ל-ח-ה !

UniverSon

New member
וואו אתה ממש מקרה אבוד במיוחד בהבנת הנקרא

כי לא ביקשתי ממך עזרה ואתה נותן לי עזרה O_O להפך עוד אמרתי לך להתעסק בעניינים שלך...... לא מצליח להבין אותך. וגם לא צריך.

אני לא יודע לאיפה אתה חושב שהגעת?

אבל פה זה פורום. אני חושב שצריך להוסיף את סעיפים ד ו- ה. ד) חוצפנות יתר: תנסה להבין את עצמך קודם לפני שאתה מנסה להבין אחרים. על איזה עניינים את מדבר? אתה מזכיר לי שודד בנק . ה) נטיה לטוטליריות/דיקטטורה : אתה נמצא בתוך פורום. בפורום משתפים ככה זה עובד! אה ועוד משהו: עזרה אי אפשר לתת לעזור למי שלא רוצה לעזור לעצמו.
הנה: http://he.wikipedia.org/wiki/פורום_(אינטרנט) אם העולם שלך הוא כזה
אז אני חושב שאנחנו צריכים לשים
מפניך.

UniverSon

New member
יש לך בעיות תקשורת או מה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מותר לי לכעוס ולהגיד לך שאני לא אוהב את התגובות שלך ומה אני לא אוהב בהן. ומותר לך להמשיך להתנהג כמו קרציה ולא להקשיב לי ולנסות לעזור בכוח! אבל תאכלס לא יצא לך מזה כלום, אתה רק יוצא מגוחך.........

UniverSon

New member
וגם זה בסדר גמור

שאני אגיד לך להתרחק ממני ולעבור להתעסק בענייינים שלך אם אתה ממשיך להגיב לי זה רק אומר שאתה רוצה ריב. אבל אני לא הולך להמשיך איתך בשיחה הזאת. אתה לא מבין מה זה גבולות אם לא הבנת מכאן לא תבין גם בהמשך. מאחל לך שיהיה לך יום כפי שמגיע לך בידיוק.

אני לא מתכוון לבזבז עליך זמן

לא העברות צרות ומזדמנות ולא העברות רחבות וארוכות. אכן , יש לי בעיות תקשורת עם אנשים קיצוניים או שמא ילדים קטנים. ממש חבל שאחד כמוך נמצא פה לקלקל את הפורום. ולמי שעוד בספק אני מציע את הדבר הפשוט הבא: להסתכל על סדר ההודעות שלי באשכול הזה ולהסתכל על סדר ההודעות של "ברוך" לצורך העניין באשכול הזה ולהסיק מסקנות. ילד רע/אדם קטן --- תתקדם OR תעלם.

snoopytush

New member
זה כמו שתקפת אותי כשענית לך

רק שאז לא התחלתי לכתוב לך על זה מונולגים :p

neophile

New member
תתחיל לפתח לעצמך חבר דמיוני

ופה זה באמת בחירה שלך אם הוא יהיה מהאור או מהחושך ,זה כבר תלוי בערכים שלך . תתייחס אליו בתור "מלאך שומר" שנמצא ליידך תמיד וושתמיד מתבונן בפעולות שלך וככה מדי פעם תתחבר לפרספקטיבה שלו , תסתכל על עצמך מבחוץ ברוח של "ואהבת לרעך כמוך", ככה שבכל דבר שאתה עושה ובייחוד כשזה עם אנשים אחרים - תתחבר יותר לרגשות שלך , תנסה להרגיש איך אתה היית מרגיש בתגובה למה שאתה עושה בעצמך לאדם השני - תנסה להתבונן על הסיטואציות שאתה מוצא את עצמך בהן בתור גורם שלישי בלי להיות בהזדהות עם האני האמיתי שלך כביכול .

חני 61

New member
יש ישיות חושך לצערנו למרות שמספרם הצטמצם

ולא כולם רוצים בטובת האדם ישנם ישיות אור וחושך .. שאתה כמתקשר לא מנקה את הצינור שלך מוריד את האגו עד כמה שאפשר .. אתה נמצא בפחדים חרדות במתח ולא נמצא באהבה אתה כמתקשר תקלוט ותהיה ברטט זהה עים אותם ישיות ועל האמור כנאמר דומה מושך דומה .. לכן לא כדי להיות מתקשר שאתה נמצא ברטט שלילי .. ואל כן נאמר לא כדי ולא מתאים לכול אחד להיות מתקשר אם לא ניקה עצמו פרדי נאור מתקשר ידוע אז בזמנו אמר לי התקשור הוא כמו תחנה מרכזית למשל בתל אביב כול אחד נמצ אעל גל אחר ישנם הרבה גלים .....הרבה ערוצים לתקשור לחיוב או שלילה ..

מישהו יכול לתת הסבר על 7 המדורים בייקום

ארץ, אדמה, גיא, נשיה, ציה, ארקא , תבל . ובנוסף האם הם באמת קיימים?

מדליקון

קראתי פעם על הרקיע השביעי, ברקיע הזה טוענים שנמצאים הנשמות הטהורות, וזה ההסבר למושג הארצי "אני ברקיע השביעי",

האמת היא שזה מגיע מהפוראנות ההינדיות

משם כנראה התגלגל ומשם מצא את דרכו למיסטיקה היהודית. גם התלמוד ובטח הפוראנות עתיקים מהקבלה במאות אם לא יותר, אגב מהיהדות המונח עבר גם לאיסלם, הוא מופיע בתיקשורים כמו הרבה מונחים הינדים מחוץ להקשר האמיתי שלהם ובלי העומק הרוחני של התרבות ההודית

neophile

New member
אתה יכול להביא לינק ? נשמע מעניין

ולא שאני לא מאמין לך אבל אני רוצה לקרוא על זה .

melancholy man

New member
על הפוראנות? על התלמוד?

ההיסטוריה של המיסטיקה היהודית וההשפעות ההודיות עליה (והאירניות גם במקרה הזה), על המימדים השונים של הקיום בפוראנות? האמת יש לי כמה ספרים שאני יכול להמליץ עליהם בכל אחד מהתחומים, לינקים אני מניח שאפשר למצוא, אבל אלו דברים שצריך ללמוד לא משהו שטקסט אינרנטי קצת מספיק לו, בכל מקרה, לגבי האיזכור עצמו בפוראנות והיותם קודמות לתלמוד, אפשר למצוא אפילו בערך Seven Heavens בויקיפדיה, כך גילתי עכשיו

מחתרת האם זה אתה?

אני רואה שעד עכשיו היה לך ידע מאוד מעניין שלא חלקת, למדת פילוסופיה או משהו דומה? בכל אופן אהבתי.

למעלה