ישראלים מסריחים~!!

ori_t

New member
ישראלים מסריחים~!!

היום אני פותח עיתון בבוקר רגוע של יום חופש (מעריב עמוד 22 ) וכל הורידים שלי בראש מתנפחים מרוב עצבים!!!!!!! -נערים ישראלים ששברו מעלית וציוד נוסף על ספינת תענוגות ונכלאו ע"י מפקד הספינה בחדרים -בתי המלון באילת שכבר לא רוצים לקבל חברה ישראלים -חבורה של מטומטמים ישראלים שזרקו אופנוע לבריכה במלון אנתיאה וחירבנו בחדר לאחר הצ'ק אאוט -ישראלים ששרפו דלת במלון מאוס לאחר ששפכו עליה אלכוהול -ישראלים שיכורים נתפסו על קטנוע וניסו להשמיד אותו לאחר מכן ... נשבר הזין מהילדים המטומטמים האלה ומההתנהגות המגעילה הזאת .... אפשר להנות בלי להרוס ... בלי ונדליזם מיותר וברבריות כל פעם שתנסו להכנס לקאסטל ולא תבינו למה לא מכניסים אתכם תדעו למה ... כי יש בתוכנו חרא של אנשים שדואגים לחזק את השם המחורבן שגם ככה יש לנו בכל חור .... בחייאת !! בואו נעשה כיף בלי שטויות .... (נוסע ביום ראשון הקרוב ...)

OPM123

New member
אנשים זונות!!

איכס גועל נפש.. אני ב1.8 במאוס, מקווה שלא יזכרו את זה שם =\ איזה אנשים מגעילם לא להאמין..

kupid101

New member
המזל שלי

שאני נוסע ללורנצ'ו ולא לאנטאה בכל אופן אני מתלבט אם הייתי במצב שאני רואה ילדים ישראלים עושים את זה בחו"ל אז 1. להעיר להם בצורה יפה 2. לפרק אותם מכות פיצוצים לא נורמאליים עד שירגעו (כמו שהייתי עושה להם בארץ) 3. לתת להם לשבור את הראש לבד ולהבין שהם ילדים קטנים ולא מחונכים כנראה שאני אצטרך לראות את המצב כדי לדעת איך להתמודד איתו אבל סביר להניח שפה ושם לא תזיק להם איזה כאפה לפנים חברה אני רוצה להזכיר לכם פרסומת שמשודרת המון בגלגל"צ "הפנים שלנו בחו"ל מייצגים את ישראל, אתה שם בחו"ל אתה השגריר שלנו. תייצג אותנו בכבוד" ובמילים אחרות אנחנו מייצגים את המדינה מה שאנחנו מראים להם זה מה שהם מבינים נראה להם שאנחנו מתונים ומתנהגים יפה והם יעריכו את הישראלים כי כל אחד.. צריך לייצג את המדינה שלו בכבוד. חברה מי מכם שהולך לשבור מלונות ולגנוב ברזים או לעשות כלב על האש בלובי של המלון תזהרו קצת כי אם תראו מישהו ישראלי ענק מאחורייכם. תתחילו לברוח XD אני יפרק לכם את הצורה במכות.

RANCOCOCO

New member
חראות

נמאס מכל הילדים האלה שהולכים בשביל לעשות ואדליזם אתם מציירים אותנו בצורה מגעילה ואח"כ מתפלאים שלא רוצים אותנו נהנתם?ביליתם?תחזרו הביתה בשקט.....זה שהיה כיף לא אומר שברגע האחרון צריך להרוס את המקום

sloogy

New member
ציור זה הכל - שימו לב לונדליזם החדש!

יש עכשיו דברים יותר קטלניים מסתם גראפיטי בחו"ל יש כבר גראפיטי אלקטרוני הפרצוף שלכם יצפוצץ שתראו את זה! (בקישור) זה משבית לגמריי את החשמל במרחב!

coaxcable

New member
לפני 3-4 שנים טסתי לחו"ל

ראיתי עם חבריי שישראלים הורסים, היה מצחיק אבל לאט לאט הבנו שוואלה, הם עושים שטויות בחו"ל ובגללם, לא רצו להכניס אותנו, למזלנו, היינו אז מעל גיל 25 והם רק בני 18-22. אותם זרקו מכל מקום ואותנו לא, בכל זאת, ידעמו כיצד לנתב התנהגות חיובית!

נמאס!!חרא של אנשים!!!1 מה שמצחיק זה...

מה שמצחיק זה שאותם אלה שעושים את הדברים האלה הם אלה שמתלוננים על התדמית של הישראלי המכוער בחו"ל...... נמאס!!!!!!!!

young131

New member
קקות של ילדים...י ל ד י ם

אבל גם יש ישראלים נחמדים..אבל רק על החארות אנחנו שומעים..

ccccccccc

New member
..

האנשים האלה שאתם מדברים עליהם זה האחים ומשפחה שלכם וגם בחו"ל יש ונדליזם.. הקטע שהתרבות בישראל זה לנצל את מה ששילמו עליו, שילמנו ננצל עד הסוף, ניקח הרבה אוכל, נלכלך את החדר.. כי שילמנו קיצור התרבות דפוקה לא הילדים... הרי מישהו לימד אותם לא?

obbb

New member
זה לא התרבות!

זה לא "תרבות ישראלית" המעשים האלה. זה סוג של חינוך רע בתוספת השפעה חיצונית שלילית. אי אפשר לקרוא לזה תרבות...

obbb

New member
מחזק

זה למה אני מצדיק מקומות כמו הקאסל וכל מקום אחר שעושה סלקציה לישראלים... עם התנהגות כזאת, למה שמישהו ירצה לשרת או שנהיה במלון / בר / מועדון שלו?

ori_t

New member
ענישה

אני אומר שכמו שכשעוברים על חוקי התנועה שוללים את הרשיון לתקופות מסויימות לשלול לישראלים את הדרכון לכמה שנים טובות .... להשאיר את החרא בבית ....

וואלה אחינו אתה צודק

אני איתך מילה במילה אני אמור לטוס ב-5.8 עוד לא סגרנו ואני כבר משכנע את חבר שלי לטוס לשם כבר חודש ימיםםםםם היום הוא מתקשר אליי ומוסר לי תידיעה שפורסמה במעריב ירד לו כל החשקקקקקקקקקקקקק ולא בא לו להתקל באנטישמיותתתתתתתת מי עושה את זה - ילדים שחושבים את עצמםםםםםםםםם לגנסטריםםםםםםםםם ילדים מסריחים !!! זאת המילההההה

YugiBoy

New member
נו הם לא אשמים../images/Emo70.gif

כשיש בעיה כל כך גדולה, אי אפשר לפתור אותה מהסוף אלה מההתחלה. אתה לא יכול להגיד לילד שמה שעובר לו בראש זה "כוס אומו מה איכפת לי... אפשר לעשות צחוקים ולדפוק אותם... אז איזו סיבה יש לי לא לעשות זאת?" צריך ללכת אל השורש! ההורים שלהם. כן כן, אותם אנשים, שלא טרחו לחנך את הילדים, שהם בעצמם מתנהגים ככה, שלא לימדו את הילדים שלהם כבוד לרכוש של עצמם ושל אחרים, כבוד לאנשים זרים וכבוד לאנשים מבוגרים, שלא לימדו אותם להתנהג כמו בני אדם. אני מודע לזה שבנאדם יכול לרכוש תכונה כזאת גם אם הוא היה בסדר, ורק ההשפעה החברתית... אבל עם חינוך נכון, ההתנהגות הייתה מציקה לו במידה מסוימת... הוא לא היה מעיז... קחו לדוגמא, פעם. פעם החינוך היה קשוח הרבה יותר והדוק יותר, והתוצאות היו שהמקרים האלו לא היו קורים פשוט. עכשיו, כל ההורים שנהיו חכמים בלילה וחושבים שזו הדרך הטובה לחנך ילד, שהיא בעצם, לא לחנך אותו, זה רק פוגע בו. משמעת לא מזיקה לילד, היא נותנת לו ביטחון. ואני יכול לחפור על זה עוד המון.. אבל עזבו.

eranzzzz

New member
כל אחד שנפס על חם אסור יציאה מהארץ ל 3 שנים+

תשלום עבור ניקוי הליכלוך .

eranzzzz

New member
צריך להיות אתר שמציג תמונות של המלכלכים ...

בלי בושה וללא צנזורה פשוט לחשוף אותם בארץ ובעולם וע"י כך להזהיר את אזורי התירות מפניהם .

למעלה