ישראלים מסריחים~!!

בתור נערה אני יכולה להגידד .!

זה כזהה נכון הקטע של להרוס מלונות וכאלה אבל זה לא נכון זה תלוי בסביבה הנערים גרים בה חינוך הוהרים כי זה לא נכון ישראלים הם לא מסריחים וזה למה לוקחים אותנו ככה בעולם ותמידדד די כבר לזלזל בעצמנו .! נכון יש חרא בתוכנו אבל יש גם את הטוב ולא מגעיל להכליל ותמיד יש מקרים ולא חסרר בכלל למדינות אחרות נערים שמתנהגים כמו חיות ..!! למה באמריקה לא קורים כאלה דברים ??? (יש מקרים אף גרועים יותר ) ואני אישית בתור נערה בת 16 כשאני רואה נערים שמתנהגים כמו מפגרים אני מירה להם ושיתפוצצו ולמה נראה לכם זה יעזור עם נרביץ להם או נצעק ונעיר ? לאאאא .! כי זה בא מהשורש אני באתי מבית שכן גם אני נוסעת לאלית השנה ואין מצבבבבבב שאני ייסע עם ילדים שבכללל יחשבו על להפריע לאורחים בלילה .! אז לא חייב לומר "ישראלים מסריחים" זה זה לא נכון לא כולם כאלה .!

יש לזה פתרון פשוט.

החרמת דרכונים לאותם מתפרעים ע"י מדינת ישראל. זרקתם אופנוע לבריכה ? חירבנתם באמצע החדר ? שברתם מעלית ? אין בעייה. 15 שנה אין לכם דרכון. רוצים לערער ? אין בעייה. קנס של 20,000 שקל בשביל "לשחרר" את הדרכון, וגם זה לפחות 5 שנים ממועד ההחרמה. יעשו ככה לאחד, שניים, אף אחד לא יעז להתפרע בחו"ל.

YugiBoy

New member
ככה עשו לגבי תאונות הדרכים...

הגדילו את מחירי הדוחות ממש, כדי שאם בנאדם לא חושב על החיים של הילד שלו, שיחשוב לפחות על הכסף..

וואלה החרמתתתתתתת דרכונים זה רעיון חזקקק

אבל רעיון זה לא מספיק צריך ליישם אותו בשביל ליישם אותו צריך לפנות לחברי הכנסתתת עכשיו לך תדבר תשלח מכתב לח"כ ניראה מי בכלל יתייחס אליך אז חזרנו שוב מהתחלה לאותה בעייה אין עם מי לדבררררררררררררררר

EA 4real

New member
וואלה אם לא הייתי ישראלי הייתי שונא אותם

מה הנוער הישראלי חושב לעצמו שהוא מתנהג ככה בחו"ל?!?! גועל נפש איך שמפוצצים מסיבות, הולכים מכות ואני עוד לא מגיע לונדליזים של השחטת אופנועים ומלונות. בנאפה כבר הייתי.. השנה אני רוצה איוס אבל מה כבר אין כמעט דילים לשם לישראלים כי לא נותנים בתי מלון לישראלים וואלה בצדק. אם הנוער הישראלי ימשיך להתנהג ככה ולעשות בושות בקרוב גם את הכניסה לנאפה יאסרו על ישראלים ווואלה בצדק! תשפרו את ההתנהגות ברברים.. אתם פוגעים בעיקר במדינה שלכם!!!

YugiBoy

New member
וזה רק מה שקורה בחו"ל.. בארץ גם לא חסר!

אני יכול לספר לך מקרים שאתה לא תדע מה לעשות עם עצמך...

צודק

אני הייתי באמריקה בשדה תעפה של ניו יורק והיה שם נוער ישראלי וכמה רעש הם עשו ואז איזה דיילת אמריקאית שהייתה שם בצ'ק אין אמרה שהם עושים כאב ראש

צודק..

לא רק שאני יחרבן בחדר במלון אחרי הצ'ק אווט.. אני יחרבן לך בבית. לא סתם יחרבן ישלשל תירס.

nightynight

New member
צודק זה הגועל נפש של הנוער הישאלי

העכשווי שאין לו ערך לכלום

rasmus girl1

New member
תאמין לי,

לא חסר מבוגרים בלי ערכים,מאיפה הנוער של היום שואב את זה נראה לך? כל האנשים הרמאים בקולבוטק,בני כמה הם? כל הגבנים,השקרנים וכ'ו..בני כמה הם?!

טיגרס1

New member
יש פתרון לאסור יציאה של צעירים ללא מבוגר

לא יוכל שום צעיר מתחת לגיל 18 לצאת את הארץ אם אין לוליווי של מבוגר קבוצות נוער שיעשו בעיות יש לעמידם לדין בחו"ל והם יהיו חייבים לשלם את כל הנזק שעשו ועד שההורים ישלחו את הכסף להושיבם בכלא באותה מדינה .

rasmus girl1

New member
ילדים?

קראתי על בני 20+ שביצעו ונדליזם במלון אם גיל כזה זה ילדים אז מזה מבוגרים? :/

ori_t

New member
לא רק זה

לפני כמה שנים חברה שיצאו למסע בפולין זרקו תכולת חדר של מלון דרך החלון - אנשים שבאו לראות את תוצאות השנאה כלפינו בעבר ומחזקים אותה בהווה מה נדפק עם הדרעקים האלה...

סנדקי

New member
אני בלונדון....................

ווואלה...........פה מזהים ישראלים בשניה. אין ניראה לי מה לעשות........

יאללה סתמו ת'פה כבר.......

ככה אנחנו אין מה לעשות...בינינו..גם אם לא היה את התופעה הזאתי שקוראים לה " הוונדליזים הישראלי " אז נאפה/קוס/טורקיה/ושאר העולם היה מוצא משהו אחר לכעוס עלינו...תרגלו לעובדה הזאתי אל תנסו לחפש תירוצים... כולנו יהודים ותיהיו גאים בזה..על הזין שלנו כל העולם המחורבן הזה..!תחי מדינת ישראל!?

obbb

New member
בולשיט. תירוץ להתנהגות מחפירה.

ככה אנחנו? זה מה שיש לך להגיד? וזה ואנדילזם נקודה. זאת עובדה. אין על מה להתווכח כאן. ומעבר לואנדליזם מתלווה המון בלאגן מסביב. תירוצים? אתה זה שמתרץ, כולנו אומרים שזה זוועה וזה צריך להפסק, ואתה מצדיק את זה בטענה של "ככה אנחנו". אדם תרבותי ואינטיליגנט (ואני רוצה להאמין שיש לנו עם שאמור להיות תרבותי ואינטיליגנט) צריך לדעת לקבל ביקורת ולתקן את דרכיו. דת לא קשורה להתנהגות הזאת. גם נוצרי וגם מוסלמי יכול להיות פרא אדם. אין קשר ליהדות ולהתנהגות הזאת. כמה שאני לא אוהב אותם, אבל אתה רואה חרדים מחריבים בתי מלון "סתם בשביל הכיף"? לא. אומנם יש להם פאקים אחרים אבל לא נכנס לזה. אם כל העולם על הזין שלך, אז תשאר במדינה שאתה כל כך גאה בה, ואל תטוס למדינות שלא אוהבות אותך "סתם בלי סיבה".

AviFaine

New member
מצדיק

מה זה הרחטא הזה שם זין אני רוצה לבוא למדינה זרה ואני לא רוצה להרגיש זר ומנוכר אני רוצה שיראו כלפיי חיבה כמו שאני מראה תמיד ולא שכמה ישראלים ערסים מסריחים שכל היום דוקרים ברחוב המסגר יעשו לי כתם על השם וישר יגרמו לאנשים שבחיים אל הכירו אותי להרים גבה כשהם יבינו שאני ישראלי ומה קשור יהודי כולנו פה יהודים גאים. יש הבדל בין יהודי לישראלי ושאומרים פה ישראלי מתכוונים למנטליות ולהתנהגות המחפירה של הנוער או בכלל התיירים בנאפה בלי קשר ליהדות

תשמע אחי.....

וונדילזם יש בכל מקום....סבבה ? אז במקרה זה ישראלים שפורקים עצבים בנאפה...או לא יודע מה הסיבה שלהם....תשמע...אתה סתם מדבר שטויות אחי....אהההה

למעלה