ישראלית לשעבר: גנץ הטריד אותי מינית לפני יותר מ-40 שנה

Midriff

New member
הדיון הפך לתיאורטי לחלוטין

כל ההאשמות שעלו נגד גנץ היו של הטרדות מיניות וכולן נראות בצורה די מובהקות כפייק. למעשה - ההאשמה כביכול של ההיא מהצבא היא בשם של אשה אמיתית, שככל הנראה התלבשו על הפרופיל שלה כי בשנים המדוברות היא הייתה תינוקת.
לדיון הכללי.
מסכימה איתך שיש רמות של הטרדה אבל מה שאולי לאחד נראה כמו פרנק ראה מקרה שופטנו הנעלה קוונו ש"רק" הצמיד את הגברת למיטה, כמעט חנק אותה למוות ועדיין חושב שזה לא כזה סיפור גדול ולה זה היה אירוע טראומטי שהשפיע על שארית חייה.

danakama10

New member
מעניין שלא האשימה אותו בנסיון רצח...

התבלבלה לה ושכחה להאשים.
ולמרות שאת ששה להרשיע אותו, שופטנו הנעלה קוונה לא הצמיד ולא חנק, הוא הואשם ע"י פעילת שמאל שקרנית (והרבה שקרים שלה התגלו, לא נחזור על זה).
משום מה זה מזכיר לי את המערכון הזה (אולי בגלל המשחק כאילו קרה משהו כשלא קרה כלום, אולי):

https://www.youtube.com/watch?v=Y7k7KdCiCw0

Boston Guy

New member
מצטער שאני מתעקש בעניין - אבל מישהו האשים את גנץ בדבר כזה?

אני לא עוקב בצורה הדוקה אחרי העניין הזה.
אין לי מושג מי זו "ההיא מהצבא", במה היא האשימה את גנץ, ואיך (אם בכלל) הסתבר שהיא בכלל הייתה תינוקת כשגנץ היה בצבא.
אבל את, בהודעה שלך, עושה הקבלה בין ההאשמות שהועלו כנגד גנץ וההאשמה שהעלתה כנגד קאוונוו - ולכן אני חייב לשאול:
האם יש מישהי "אמיתית" שהאשימה את גנץ שהוא תקף אותה פיזית - חנק אותה, הצמיד אותה למיטה, ביצע בה מעשה מגונה בכפיה?
מההבנה הרופפת משנהו שלי בעניין הזה - לא עלתה האשמה כזו נגדו.
מה שאפילו קצת מפתיע - ממה שאני זוכר מהתנהגות של קצינים בכירים בצבא בתקופה שבה גנץ היה בשרות.

למעלה