ישראלי שישב בארץ בכלא על פגיעה מינית

נוני 75

New member
סדר בדברים

האב לא אימץ את הילדה. הכתבים לא מבחינים בין אימוץ לפונדקאות, כדי להוציא ילד מהודו או כל איזור אחר שנולד ילד כתוצאה מהליך פונדקאות צריך בדיקת ד.נ.א. של ההורים או אחד מההורים. כך שהוא לא אימץ.
שנית, הבעיה שבהליך בחו"ל אין בדיקת להורים, כמו שאנחנו המאמצים עוברים או מי שעושה הליך פונדקאות בארץ.

ולסיפור עצמו -המקרה הדוחה מרתיח מכל אספקט שהוא -צריך להוציא ממנו מיד את הילדה!!!
אין ספק שזה פגע בהליך הפונדקאות בחו"ל לאנשים אחרים שלא יכולים לעשות אותו בארץ, רווקים רווקות ,גייז
וזה מחזיר אותנו לאפליה בארץ בכל הקשור לנשואים ויחידנים, גם באימוץ.

דריה...

או קיי. גם בעיני-דרוש בדיקה דחופה ביותר של השרות למען הילד.
עם זאת-מעזה לשאול בסקרנות - למה על פי רב את לא מביאה סיפורים אופטימיים ?[אגב יש כאלה-אני רואה אותם הרבה!] למה לקחת על עצמך את האחריות להביא לפורום תמיד סיפורים שבהם יש קושי רב באימוץ?נטישה נוספת/אסון אחר?

KallaGLP

New member
שאלה מצוינת.

והשאלה היא לא למה לא להביא סיפורים אופטימיים, אלא למה צריך בכלל להביא כל סיפור אפשרי מהרשת. אני עוד מבינה סיפורים הקשורים למציאות שלנו או המשפיעים על חיינו. אבל ברוב המקרים אלה בכלל לא סיפורים כאלה. זה לא שיש לנו מה לעשות עם מרבית הסיפורים האלה פרט ללהזדעזע, הם לא משרתים לדעתי שום מטרה פרט להצצה צהובה לבעיות קשות של אחרים. אישית, הפסקתי לגמרי להיכנס לקישורים.

Daria34

New member
ראתה קצת הגזמת לא?טוב תעשי לי טובה אל תגיבי.

ותרדי מהעץ הגבוה שאת יושבת עליו..

Daria34

New member
צ"ל .קאלה קצת הגזמת.תעשי טובה אל תגיבי

ואל תקראי את הפוסטים שלי.

KallaGLP

New member
אגיב למי ומתי שארצה, תודה.

שלא לדבר על זה שבכלל לא הגבתי לך, אלא לחייכנית.

Daria34

New member
תגידי שזה מפריע לך ואת רוצה סיפורים אופטימיים

בסדר!ושיתוף בקשיים של ילדים מאומצים שזכור לי שביקשת ולא היה מענה
גדול!
לא חייבת הסבר.

דריה אני לא מבינה מה את אומרת

ואם אני בכל זאת מנסה...יש הבדל ממש גדול בין שיתוף בהתמודדויות יום יום של חברי פורום לבין סיפורים הדרמטיים הרחוקים מהרשת,עם פן טראגי ,סנסציוני וכו.
בהחלט שמדובר כאן בפורום אימוץ ובחופש ההבאה של דברים. בכל זאת תהיתי מאד על ה"צליל" המאד מסויים שאת מביאה. וכמו שקאלה הדגישה -הוא מאד רחוק מאיתנו...[אני מתכוונת,מבחינת היכולת להזדהות]

Daria34

New member
לא מסכימה שזה רחוק ועוד איך יש להם קשר.

אבל זכותך לחשוב אחרת.
אין לי בעיה שישנה רמיזה לכך שזה לא מעניין ומפריע.

אותי דווקא מענינים כל הסיפורים שקשורים לאימוץ

אין לי לצערי זמן ביום יום לשבת ולחפש ברשת ואם חברי פורום מביאים לכאן סיפורים שונים הקשורים לעולם האימוץ , מהארץ ומרחבי העולם, וזה מאד מעניין.
גם לינקים לכתבות ולסרטונים ביו טיוב זה נפלא שמביאים הנה עבור אלו ביננו שאין לנו זמן לשבת ולחפש.
חלק מהדברים שאנשים הביאו הנה היו מהדברים היותר משמעותיים שקראתי או צפיתי בנושא אימוץ.
תודה דריה, צ'יינה ואחרים שעושים זאת.

KallaGLP

New member
תראי, לדעתי זה פשוט מה שאנשים התרגלו לצרוך.

סיפורים סנסציוניים צהובים. הרי על זה התקשורת בנויה ועושה את ההון שלה, כך עיתונאים וסתם אנשים מושכים את תשומת לב הקוראים והצופים. השאלה שלי למעשה הייתה רטורית כי התשובה ידועה. ברור לי שהעניין יימשך, וברור לי שהוא מעניין ומושך עבור הרבה אנשים, לי אישית קצת חבל שלרוב חלק גדול מדיוני הפורום מתבססים על זה, אבל אין לי שום ציפייה שזה ייפסק. הדבר היחיד שאני יכולה לעשות הוא פשוט לא להיכנס לקישורים.

China8

New member
אבל את לא חייבת

לפי מספר הצפיות בהודעות לעיתים אפשר לראות שיש המון משתתפים סמויים שמסיבותיהם מעדיפים להשאר עלומים. ישנם גם הרבה משתתפים פעילים שאת חלקם זה כן מעניין. אם הבאנו חומר שעניין רק חלק מכל אלה, אני אומרת דיינו.
לצורך הגילוי הנאות אומר שאני בעצמי אינני צופה בכל החומר המובא, אלא רק בחלק ממנו שעשוי לעניין אותי. לא כל מה שמובא הוא צהוב וסנסציוני ובכלל ניתן לתת את ההגדרה ״צהוב״ לכל סרט דוקומנטרי שנעשה על חייהם של אנשים אמיתיים ואינו סרט עלילתי.
בקיצור, חובת הצפייה אינה חלה על כל משתתפי הפורום

KallaGLP

New member
לא ביקשתי לא להביא

וגם ברור שאני לא חייבת להיכנס לקישורים. פשוט כשראיתי את הודעת התהייה של חייכנית זה התחבר לי בול לתחושה שלי ומשך אותי להוסיף את דעתי על העניין. אני לא חושבת שיש בעיה עם הבעת דעה עקרונית, שגם לא מחייבת אף אחד. כמו שכתבתי אחר כך, זו הייתה שאלה רטורית מבחינתי ואף הבהרתי שברור לי שאנשים מתעניינים בזה ויוסיפו לפרסם קישורים כאלה וגם לא הפניתי לאף אחד בפרט ולפורום בכלל בקשה לא לעשות זאת.

KallaGLP

New member
אגב, אישית

בעיניי כל סרט דוקומנטרי חושפני שבו חושפים פרטים אישיים על קטינים הוא צהוב ופסול מוסרית. לא אמרתי בשום מקום שכל הסרטים באשר הם צהובים, אבל דעתי הכנה היא שרבים מהם כן.

עלמה88

New member
הסיפור הזה

עלה השבוע בשיעור מבוא לפסיכולוגיה, כשדיברנו על פסיכופתולוגיה
הוא לא אופטימי, אבל אני חושבת שיש מקום להכיר אותו, לשמוע עליו.
אין הרבה מה לומר או לעשות...
בזמנו מאוד התקוממתי על מבחני האישיות שעברתי בתהליך. כעסתי שאני צריכה להוכיח משהו, בשביל הזכות להיות אם
היום, ודווקא בזכות סיפורים כאלה, אני מבינה את החשיבות. צריך לעשות את המירב/מיטב היכן שאפשר לעשות
אולי העלאת סיפור כזה לדיון תמנע שהוא יחזור

למעלה