ישראל התקיפה כור גרעיני בשלבי

THE WIZARD 55

New member
ישראל התקיפה כור גרעיני בשלבי

בניה ראשונים בסוריה... עכשיו התבררה התמונה... אהבתי את זה, העובדה שסוריה לא הגיבה, כושר ההרתעה חזר. מעניין למה לא הגיבו, מאוד מעניין אותי.. ישראל לקחה כאן סיכון, וזה הלך לה..לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא.. חבל שבזמנו לא עשו את זה באירן, ולא היתה עוברת בי חלחלה כל פעם שאני שומעת את שמו של המטורף אחמדיניגאדי.. מה דעתכם? למה סוריה לא הגיבה?.. ובכלל מה עושים עם אירן? האם אתם חושבים שכדאי להכנס ולנסות להשמיד?..האם הייתם מוכנים לקחת את הסיכון שנהיה כאן במלחמה אבל לדעת שתם האיום הגרעיני מצד אירן?..

SHITBREAK3

New member
מלחמה בכל מקרה תהיה....

השאלה היא פשוט מתי תאמת לפי דעתי בוש כבר יודע שדעת הקהל בארה"ב כלפיו לא בדיוק אוהדת ואוהבת....אז לפני הבחירות הבאות בארצות הברית הוא ידאג לעשות משהו שיגרום לכך שלא ישכחו אותו......ואז הוא כנראה יתקוף את איראן...

THE WIZARD 55

New member
אל תשמח כל כך

הטילים יפלו עלינו , על כל ישראל הפעם גם לאילת לא נוכל לברוח

respecta1

New member
נוכל נוכל יש פה הרבה הרים להיות תחתיהם

מי שבא רק יגיד נארגן לו פיקניק שם טילי הפטריוט יעצרו את רוב הטילים ויש לצה"ל עוד הרבה הפתעות בנושא ההגנה מטילים.. בלי קשר לזה שאחרי כורי הגרעין מה שמופצץ זה מחסני הטילים וכל מקומות שיגור הטילים לא צריך לדאוג פה, צהל זה צבא של מלחמות צבא נגד צבא... איראן תשותק בלא הרבה זמן, וגם ארצות הברית במלחמה אז בכלל...

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif לא התאפקתי הפעם

הגנה מטילים? אהה, כמו במלחמה עם עירק?
כמו במלחמה עם החיזבאללה?
הרשנ לי לזלזל על החתום, וויזארד, פעילה הגדודי עז א-דין אלדרבוקה.

aviad3333

New member
שכחת דבר קטן..

מאז המלחמה עם איראק עברו הרבה מים בירדן, ויכולותינו השתפרו לאין שעור. ואם מישהו יבוא עכשיו וישאל למה לא השתמשנו בזה במלחמת לבנון אני מניח שמשתי סיבות: 1. לא מטפלים בשפעת עם כימו-תרפיה. 2. רצו לשמר את היכולת הזו לקראת מלחמה עתידית עם איראן.

respecta1

New member
מלחמה מעיראק

מזכירה דברים שקרו לפני 14 שנים.. נו באמת את יודעת התפתחנו מאז ונגד חיזבאלה זה קטיושות זה לא הרבה יותר רציני מקאסם.. סקאדים למשל עכשיו אין לנו בעיה לעצור..ואפילו קטיושות כבר יצרו טיל נגדי, ויש אפילו טכנולוגיה בפיתוח של לייזר שיירט טילים כמובן עדיין בפיתוח אבל רק שתביני לאיזה רמה הגענו.

נקווה שסוריה אכן לא תיגרר לפרובוקציה

של אולמרט שמתנהג כמו הפודל של בוש. לפני שנים שקל בגין להפציץ את הכור הגרעיני בעיראק. חוות הדעת של אמ"ן ושל מומחי גרעין קבעה שהכור הוא חסר פוטנציאל להפקת פצצת גרעין, ולכן אין טעם להפציץ אותו, ובגין קיבל את דעתם לכאורה, עד ששלושה שבועות לפני הבחירות הוא החליט בכל זאת להעניק לעצמו מתנה בדעת הקהל והלך על זה (הפצצות הירואיות מעבר לגבול תמיד הולך טוב אצלנו). לעצמו הוא סידר את הבחירות, ולנו הוא סידר חשבון פתוח עם עיראק. את הנקמה של ס'דאם קיבלנו כמה שנים אח"כ בסקאדים שנחתו על ערי ישראל. אשקרה מצעד האיוולת. אני מקווה שאסד יתאפק, ולא ייתן לבוש ולאולמרט את המלחמה שהם משתוקקים לה עם סוריה .

ינשוף4

New member
חושש שבדיוק להיפך.

א. כור גרעיני- קיצור הדרך היעיל ביותר להפקת נשק גרעיני. ב. הנזק/סיכון לסביבה/אזור מתקלה בכור עובד- גדול ללא השוואה מנזק/סיכון של פצצה גרעינית. ראה מקרה צ'רנוביל. פיצוץ חלקי, שעל תוצאותיו השתלטו תוך זמן קצר, הביא לצורך בהשמדת יבולים חקלאיים בצפון מערב אירופה, משום שהזדהמו. ג. אף בעל תפקיד/מדינה אחראיים לא יעלו על הדעת לפגוע בכור פועל. ד. מכאן שהזמן האפשרי לפגוע בכור גרעיני- הוא לפני שיוכנס לפעולה. ה. אם היה הכור העיראקי עובד- עלול היה להיות, בידי עיראק, נשק גרעיני (או לפחות אפשרות ל"פצצה מלוכלכת"), במלחמת המפרץ הראשונה. ו. הסקאדים שנורו לעבר ישראל, באותה מלחמה- היתה להם מטרה ברורה. פרובוקציה שתגרום לכניסת ישראל לאותה מלחמה. ובכך- תגרום להתפרקות הקואליציה (הערבית) נגד סדאם חוסיין. ז. המועד המקורי לאותה תקיפה היה להרבה קודם. רק התפתחויות שונות גרמו לדחיה, לתאריך בו בוצעה בפועל.

THE WIZARD 55

New member
גם אני חושבת שאם הכור

לא היה מופצץ בזמנו, במלחמה ההיא לא היינו מותקפים ע"י סקאדים. מזל שפוצצו בזמן.

זה לא עניין שןל מחשבה, זה עניין של עובדות

האם היתה לכור יכולת להפוך לכור לייצור פצצות או לא. והוא לא.

mike00

New member
ואתה מוכן לחתום על זה?

איך אתה יודע שסדאם לא יכול היה לייצר שם פצצות?

מייק את הקישור לא מצאתי, אבל כן מצאתי "קישור"

לא הכי אמין, אני יודע, מאתר תפוז מפורום "נוער הליכוד" לא פחות
שמזכיר מאמר של פרופ' עוזי אבן, שהיה ממקימי הכור בדימונה, שבו הוא אומר את הדברים.

mike00

New member
קצת קשה לקחת ברצינות אדם שקורא לעצמו אלוהים

בכל אופן אני חולק על העמדה שלך,אתה טוען שסדאם הפציץ את ישראל מכיוון שהורדנו לו את הכור.. לדעתי התשובה היא הרבה יותר פשוטה.... כל מדינות המזרח התיכון שמאויימות על ידי ארה"ב מזהירות כי היעד הראשון לתקיפה יהיה ישראל... בנוסף מדובר באדם שהיה איך לומר.....לא שפוי..... הוא גם זרק נשק כימי על בני ארצו ככה שאני לא ממש הייתי רוצה לראות מי ביננו טועה בוויכוח הזה..טוב לי עם ההפצצה כמו שהיא.... ולסיום נסה אתה לשים את עצמך במקומו... 1.אדם לא שפוי. 2.מותקף על ידי אחד הצבאות הגדולים והחזקים בעולם. לא היית משתמש בכל מה שיש בארסנל שלך לכיוון של כל מי שאי פעם הרגיז אותך במידה והיית מרגיש שהסוף קרב??

respecta1

New member
אתה פשוט שונא את ישראל אה?

לא יאומן כמה שנאה עצמית יכולה להיות לבן אדם אחד.. אני עדיין לא מאמין שאתה יהודי, איך אפשר אדם עם כל כך הרבה שנאה עצמית? מילא מוסלמי אתה שונא מדינה אחרת נגיד.. אבל כמה שנאה עצמית יכולה להיות לבן אדם אחד?

למעלה