ישראל התקיפה כור גרעיני בשלבי

מה שנאה פה רספקטה, אתה יכול להסביר לי?

היה כאן מעשה מטומטם, שגרר אחריו נקמה באזרחי ישראל שגם אתה ביניהם. אז זה שאני מגנה את הציניות של בגין שהחליט על הפעולה, זה הופך אצלך לשנאה עצמית? או אפילו לשנאה לישראל? אם הייתי שונא את עצמי או את העם שלי, הייתי מוחא כפיים לבגין שימשיך לדפוק אותנו בשביל להיבחר שוב. אתה פשוט לחלוטין לא רגיל לביקורת נוקבת על הממשלה במדינה שלך, וכל ביקורת נוקבת כזאת מתקבלת אצלך כשנאה עצמית.

THE WIZARD 55

New member
עצם העובדה שהיה שם כור

אף אחד לא היה יכול לדעת לאן זה מתפתח.. עצם העובדה שיכול היה להוות איום על ישראל.. ואגב, אני בעד פירוק הנשק הגרעיני בכל המדינות בעולם גם בישראל..

respecta1

New member
לא תיגרר לפרובוקציה של אולמרט?

הם מלחתיכלה עשו פרובקוציה שהם התחילו לבנות כור..

respecta1

New member
מ-ג-ו-ח-ך

תגיד שאני מתחמק, אז תגיד.. גם אמרת • גם הכור בדימונה הוא פרובוקציה?ו the new L ו 10:44 | 15/10/07 שלסוריה יש זכות להפציץ?

the new L

New member
אתה טענת שלמדינה X יש זכות להפציץ

את הכור של מדינה Y כי בניית כור היא פרובוקציה. אני החלפתי את השמות של X וY ושאלתי האם זה עדיין נכון. ואתה בתגובה השתעשעת ולא נתת שום נימוק לכך. הקורא המשכיל יסיק את מסקנותיו.

mike00

New member
אני אנסה לענות...

מדינת ישראל מחזיקה ביכולות גרעיניות כבר כמה עשורים טובים... האם קרה פעם שמדינת ישראל איימה בהשמדה של מדינה אחרת בעזרתו? האם קרה שמדינת ישראל איימה בהשמדה של מדינה אחרת ללא נשק גרעיני? לצערי שאר המדינות הסובבות אותנו לא מפסיקות לאיים בתקיפה או בהשמדה של מדינת ישראל ולכן אני אישית לא מרגיש בנוח עם העובדה שהן יגיעו ליכולות מהסוג הזה.....למזלי גם ראשי המדינה עד היום הרגישו בדיוק כמוני..

the new L

New member
אין לי בעיה עם ההפצצה

טוב שהפציצו. רק שלא יבואו ויטענו שסוריה היא הפושעת וישראל מדינה תמימה.

mike00

New member
הפודל של בוש?היה מת...

התקיפה תוכננה לאמצע יולי אבל למרות הלחץ שהפעילו ראשי הביטחון על ארה"ב לא התקבל אישור לתקיפה עד שלא הביאו הוכחות שלא השאירו כבר שום מקום אלא לתקוף...

גידעון1

New member
העיקר סתם לכתוב שטויות אה?

אם כבר האמריקנים לא רצו שהתקיפה תתבצע אבל ישראל לחצה ולחצה עם אלף ואחד צילומים וראיות מודיעיניות עד שלבסוף ממשל בוש הסיר את התנגדותו

Woking

New member
וממתי אתה מאמין לחו"ד של אמ"ן?

העובדה היא שצדאם פעל ללא לאות להשגת נשק גרעיני (זה התברר אחרי מלחמת המפרץ ה-I). אם אוסירק היה בעל פוטנציאל או לא, ממש לא רלוונטי. השאלה היא מה הכוונה של זה שבונה אותו. עכשיו בטח תגיד שבגלל שהישראלים הפציצו לצדאם חוסין את הכור (להפקת חשמל), אז הוא פלש לכווית. ממש גאוני. הבן-אדם היה פסיכופת עם קבלות, והוא לא היה צריך שום תירוץ בכדי לירות על ישראל. הסיבה היחידה שהוא עשה את זה היה בכדי לתקוע תריז בקואליציה שנוצרה נגדו. רגע אחד הוא פולש למדינה ערבית אחות, ודקה אחרי זה הוא נהפך למושיעם של הפלסטינאים עלי אדמות. אתה באמת חושב שזה קשור להפצצת הכור? תעשה לי טובה!

aviad3333

New member
מה אני הייתי עושה עם איראן?

הייתי מכין תקיפה משולבת של ישראל-ארה"ב-בריטניה, שבה מאות מטוסים יחרשו את שמי איראן ויפציצו כל מחסן טילים, אתר שיגור טילים וכמובן גם את הכורים האטומיים. ובדרך החוצה מאיראן הייתי מעביר עשרות מטוסים מעל ראשו של אחמדינג'אד שיעשו בום על קולי. לאחר מכן הייתי מביא כוחות ארטילריה וחי"ר עצומים, עשרות אלפי חיילים שוב מאותו הרכב, מעמיד אותם על גבול איראן ואומר לדפוק ההוא אחמדינג'אד שיש לו שתי ברירות - לחתור לשלום או לאבד את השלטון ולסיים כמו סדאם. הייתי רוצה להאמין שהוא יבחר באפשרות הראשונה, אך אם לא, לחסל את צבא איראן בתוך כמה ימים זה לא סיפור גדול. הרבה יותר פשוט מלחסל כמה חיזבאלונים נמושות שמסתתרים בבתי חולים ומסגדים.

THE WIZARD 55

New member
טוב, עכשיו אני..

אני בעד חיסול האיום הגרעיני מכיוון אירן. רק הייתי רוצה לדעת לאן לברוח אם יעשו את זה. כמה שיותר מהר, יותר טוב.

SHITBREAK3

New member
אוסטרליה הכי טוב

למרות שגם לקטבים יכול להיות רעיון לא רע....

Woking

New member
תעשי לי טובה

אין דבר כזה הרתעה! זאת פיקציה שהממסד הבטחוני יצר בכדי לקבל עוד תקציבים. אין ומעולם לא היתה הרתעה. יש דבר כזה שנקרא מוטיבציה. אתה הולך ונותן למישהו בומבה בראש וזה יוצר אחת משתי מוטיבציות - או שההוא שחטף את הבומבה ישתדל להמנע ממך בעתיד, או שהוא משיג נבוט גדול ומחכה להזדמנות לסגור חשבון. בשכונת היוקרה שנקראת המזרח התיכון, רוב התושבים הם מהסוג השני. ולכל הבבונים שחושבים שאני מתכוון לענות לנסיון העלוב שלהם להציל את הכבוד הלאומי, ואת תאוריית ההרתעה - תשכחו מזה.

respecta1

New member
נו זה בדיוק הרתעה..

אתה אומר שאין כזה דבר הרתעה אבל אומר "או שההוא שחטף את הבומבה ישתדל להמנע ממך בעתיד, או שהוא משיג נבוט גדול ומחכה להזדמנות לסגור חשבון. בשכונת היוקרה שנקראת המזרח התיכון, רוב התושבים הם מהסוג השני." בכל מקרה זה יוצר תקופת זמן שההוא לא נוגע בך כי הוא יודע שאתה תתן לו "בומבה" זה הרתעה..

למעלה