ישר כח לאנשי כרם שלום

יוֹאב

New member
אוקיי

אז אני מבין שאתה מנסה להכשיל מהלך אלוקי שמקרב אותנו אל הגאולה.

noamgk

New member
כמה פעמים תחזרו על זה?

כל פעם אותן טענות שחוקות.

יוֹאב

New member
טענות שחוקות?

למה אתה מתכוון? לכך שאני בכל פעם נסוג יותר ויותר לכיוון הטענות שלכם, ועדיין מצליח לגבור עליהן?

noamgk

New member
איזה לגבור?

כבר ענו על זה עשרות פעמים, אז למה לחזור?

יוֹאב

New member
ענו על מה?

מילא שאתה נדחף. לגיטימי. זה פורום פתוח. אבל תתייחס לנושא המדובר, במקום לסתום פה פיות.

יוֹאב

New member
נו ברצינות

אני העלתי את הנושא הזה? הבנאדם העלה את זה כטיעון ממש כאן. מה ציפית? שאני פשוט לא אגיב כי נמאס לך?

noamgk

New member
אתה לא הבנת אותו.

הוא התכוון שהמהלך חיוני לקירוב הגאולה, כי ברור לנו שאנחנו בדור (או קרובים לדור) הגאולה. אז אם הוא יקרה - זה בגלל שהוא צריך לקרות. זה לא אומר שאנחנו צריכים להבין שהוא חייב לקרות, אלא להשתדל לפעול לפי התורה, ומה שה' רוצה זה מה שיהיה.

TheOrion

New member
קצת שחצן לא?

הדור הזה, מכל הדורות, הוא דור הגאולה? מאיפה הגעת למסקנה הדהימה הזו?

יוֹאב

New member
עזוב אותך...

עבד איתי בבית חולים מאבטח שחזר בתשובה, והוא לחש לי בסוד ש"השמועות אומרות שכבר בעשור הקרוב המשיח יבוא"... והיה רציני להחריד. זה אבוד, אוריון!

noamgk

New member
אין לך קץ מגולה מזה,

שארץ ישראל נותנת פירותיה בעין יפה. נבואתו של יחזקאל הנביא מתגשמת: עם ישראל חזר לארצו וארץ ישראל - אחרי 2000 שנה - נותנת פירותיה. אתחלתא דגאולה, שתבוא במהרה בימינו אמן.

TheOrion

New member
שחצנות שחצנות...

אתה מתיימר לדעת שנבואה מתגשמת. אולי הנביא יחזקאל התכוון לגלות אחרת? אולי הוא התכוון שאחרי מדינת ישראל, עם ישראל ייצא לעוד גלות, היא תימשך 20,000 שנה(אפשר להבין את הטעות שלך, סה"כ 0 אחד) ואז נחזור לפה ותהיה גאולה. איך אתה יודע שלא לזה הוא התכוון? מאיפה הביטחון הזה שאנו דור הגאולה? עוד משהו שממלאים לכם את הראש בו כדי שתעשו מה שאומרים לכם.

noamgk

New member
כן, הא? שטיפת מוח.

אני לא רוצה להתחיל להתווכח כשלשותפי לדיון אין רקע וביסוס לדבריו. לך תשאל רב איך אנחנו יודעים שזה דור הגאולה, ואחרי שתלמד תחזור ונדבר. זה נושא מאוד מעניין, אבל לא לומדים אותו דרך פורום.

TheOrion

New member
אז רב אמר לך שאתה חלק מדור הגאולה?

זה אומר שגם אריאל שרון הוא חלק מדור הגאולה
. די לתקוף אותו אז, אם הוא חלק מדור כל כך משובח.

תקשיב.

אני לא בא להכשיל שום מהלך אלוקי, ה` מעמיד אותנו בניסיון הוא אומר לנו בתורה שאין מצב של מסירת שטחים לנוכרים אבל לא תמיד הכל מובן לנו ויכול להיות שהוא ימסור את גוש קטיף וכל הענייןהיה לבדוק האם ארץ ישראל באמת חשובה לנו ואנחנו מוכנים "להזיע" בשבילה ואולי ה רוצה לבדוק גם האם יהיה לנו משבר אמוני אם גוש קטיף ימסר חלילה וכל זה תהליך של גאולה ה רוצה לבדוק אם אנו ראויים לגאולה, בעזרת ה נעמוד בכל הנסיונות ונזכה לגאולה שלימה במהרה בימנו... אמן.

למעלה