יששששששששששששששששששש!!! איזה אושר!!!!!!!!!

Dave1972

New member
יששששששששששששששששששש!!! איזה אושר!!!!!!!!!

תסתכלו בעצמכם!
אחרי שחלקכם "אוריד אותי לאדמה" וביקש ממני להנמיך ציפיות - לא הייתי מסוגל להעלות על דל שפתי תוצאה טובה יותר מ6.5.
תראו איזו תוצאה!
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף... כולי צמרמורות. אתם לא מבינים איזה אושר!
ואני כל כך חייב תודה לכל אחד ואחת מכם!

tulkin

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד!!

נראה לי שהבראת :)
&nbsp

Dave1972

New member
הבראתי? יש באמת דבר כזה?

זה אפשרי?
מחר אני אצל הרופא שלי. אני מקווה שאתחיל להוריד גלוקומין אחד.
&nbsp
אני בשוק. פשוט בשוק מהתוצאה.
אבל תסבירו לי את המתמטיקה - אם HbA1C ברמה של 6 אומר שאתה ב-100, איך זה שלא מדדתי אפילו פעם אחת תוצאה של מתחת ל-100?

tulkin

New member
לא. לא אפשרי, כמובן...

רק בדיחה על חשבון מי שמאושרת כשמספרים עליה שהיא מעלימה סוכרת. נראה לי שניצחת את בעלה. אז אם היא מעלימה סוכרת, אז מה אתה?
&nbsp

Dave1972

New member
אני אחד שמתאמץ בשביל ההישגים שלו

חבל. לרגע הפחת בי תקווה שאפשר להירפא מסוכרת...

tulkin

New member
נכון להיום לא ידועה האפשרות להירפא מסוכרת

פיכסה - תפוז אכל לי את התוכן בעריכה הראשונה :)
התכוונתי לומר שלמיטב ידיעתי אין ולו מקרה אחד מתועד של ריפוי מסוכרת. כמובן שיש שלל שרלטנים שמבטיחים ריפוי, העלמה וכד'. בקש מהם נתונים, ותקבל שלל תירוצים.

אבל אם אנחנו כבר במצב רוח אופטימי, אז אני אחזור על הערכתי שב10-15 שנים הקרובות תימצא תרופה לסוכרת.

11מתוקה

New member
אם כבר השוואות אז הגיוניות בשביל אדון tulkin.

DAVE בעלי
&nbsp
&nbsp
מעל 4 חודשים מגילוי הסוכרת מחר 3 חודשים
נוטל 2 כדורים ביום אף לא 1
אוכל בהקצבה ובחישובים אין סופיים ללא
ארוחות דלות פחמימות כל הפחמימות האפשריות וכמה שרוצה ביום
מקציב פירות כמה פירות שהוא רוצה ביום ללא הגבלה
&nbsp
אז איך אפשר להשוות אדון יקר.
&nbsp
ובמשך הימים הקרובים אסביר לך למה יצאה לו תוצאה כזו נמוכה.
&nbsp
אנשים שמגבילים את עצמם קשה מאוד להתמיד נשברים מהר וחוזרים לסורם בגלל העדר אכילת פחמימות פירות עוגות וכו אך בעלי להבדיל מכולם אוכל הכל בכל מכל כל אז אחוז הסבירות שהוא ישבר נמוך מאוד.

Dave1972

New member
אני ממש משתדל. אבל אני מכיר את ההתאפקויות האלה...

בסוף זה מתפרץ בבום החוצה ואתה צריך לנקות את האסלה עם המברשת. יאק!

tulkin

New member
אוקיי... החלטתי לא להתאפק

אקדים ואומר שאינני מאמין לאף מילה שאת כותבת כאן. אני חושב שהסיפורים על בעלך הם פיקטיביים לגמרי. אולי אני טועה, אבל זה לא העניין.
אבל למען חשיבות העניין, החלטתי להגיב ברצינות לרגע: אם את ממליצה לבעלך להימנע מפעילות גופנית, את מעמידה אותו בסכנה גדולה! זו המלצה גרועה ומסוכנת. זה לא עניין של תחרות בינו לבין דייב לבין אף אחד אחר, או מאבק בין תזונה כזו או אחרת. אין כאן תחרות של "מי מצליח להתאזן עם יותר פחמימות ופחות קילומטרז'.", וגם אם אאמין לך לשניה (זה כבר יעבור) שבעלך מצליח לשמור על A1C של 6 עם 300גרם פחמימות ביום בלי תרופות ובלי פעילות גופנית כי יש לך שיטה פלאית כלשהי, אז אני אומר פה למען האחרים שזו שיטה גרועה.
להמליץ למישהו, חולה או בריא שלא לעשות פעילות גופנית זו המלצה מזיקה ומסוכנת. אני מקווה שלא תרשמי אותה או תתגאי בה פה בפורום. מה את עושה עם בעלך בביתכם הפרטי, ראוי שיישאר שם.
&nbsp

אבו זקן

New member
ובעניין הקשר למדידות היומיות

אצלי זה הפוך: עפ"י המדידות היומיות הייתי צריך לראות A1C מתחת ל-6, לצערי קופ"ח מתעקשת לטעון שזה לא המצב. האם לדעתך המדידות שאתה עושה מבטאות באמת איזשהו ממוצע יומי, או שאתה נוטה למדוד דווקא באותם מצבים בהם רמת הסוכר שלך גבוהה (אחרי ארוחות, אולי עם ההשכמה) ולכן מודד משהו גבוה יותר? אולי יש שעות ביממה בהן הסוכר שלך נמוך מאד אבל לא זוכה להמדד - ברור שהחשודות העיקריות הן שעות השינה, בהן אולי יש לך נפילות סוכר. בפעם הבאה שאתה קם באמצע הלילה לעשות פיפי (אין פעמים כאלה? שתה שתי כוסות מים לפני שאתה הולך לישון
) מדוד מה קורה שם.

tulkin

New member
A1C של 6% מקביל בערך ל125 מ"ג לדצ"ל ממוצע

5% זה בערך 100.
&nbsp
נראה לי שהכל בסדר בחישובים :)
&nbsp

Dave1972

New member
כן. רק אחרי זה נפל לי האסימון שהטווח העליון הוא 5.7 ולא 6

LaSaponaria

New member
תבקש מהרופא להוריד כדור ואם תתמיד בתזונה ובספורט..

ואם בבדיקה הבאה תהיה מאוזן, תבקש לנסות להפסיק עם הכדורים.

mrkorr

New member
כל הכבוד!!!!!!

לא באמת הבראת מהמחלה אבל הבראת בראש.
הבנת שצריך שינוי ועשית את השינוי - אתה מנהל את המחלה וחי איתה וזו ה"הבראה" כשמדברים על סכרת.
יישר כח והמשך כך!

טוב, זה היה צפוי. מי ששומר על איזון, יהיה מאוזן.

(הבטיחו לי שמי שמאוזן גם לא מסתבך).

Dave1972

New member
תודה

הרוב בזכותכם.
הולך לחגוג את המאורע בעוד 10 ק"מ ריצה עוד חצי שעה.

למעלה