תודה לכולכם. עשיתי את זה בדרך הקשה
שנים סבלתי ממשקל עודף. כמובן כל בעיות הרקע התעוררו ואני הדחקתי. לפני ארבע שנים אובחנתי גם כחולת סוכרת. קיבלתי גלוקומין. לקחתי כדור והמשכתי לחיות כרגיל עם המשקל העודף ופשוט לא הלכתי לבדיקות. בסוף יוני (הבדיקה הראשונה בגרף), הרגשתי רע. היו לי כאבי ראש וסחרחורות ועוד כמה תופעות מוזרות, דווקא כבר התחלתי בתהליך של ירידה במשקל שלושה שבועות קודם וירדתי די מהר כמות יפה של קילוגרמים. (עדיין לא שילבתי פעילות גופנית). הסתבר שהיה לי אירוע מוחי, דווקא לא כל כך קל cva) שלמזלי לא הותיר נזק מתמשך. במהלך האישפוז כמובן עלו גם על בעיות הבריאות האחרות כולל הסוכרת ונשלחה אלי דיאטנית שהזמינה אותי לבוא אליה לפגישות עם תום האישפוז. יצאתי גם עם רשימת תרופות מכובדת.
רופאת המשפחה המירה את ההמלצה על הזריקות שרצו שאקבל לג'נואט בכדורים.
הבנתי שקיבלתי כנראה סוג של מתנה שניערה אותי כהוגן. בניתי תפריט חדש דל בפחממות ועשיר בירקות, קטניות ודגנים מלאים (כמובן במסגרת כמות הפחממות שהדיאטנית אישרה). הוספתי פעילות גופנית יומיומית. (40 דקות רכיבה על אופני כושר 7 ימים בשבוע. מוותרת רק בשבת אם אני מארחת). הקילוגרמים נשרו באופן עקבי. נכון להיום אני מינוס 41 ק"ג מהמשקל ההתחלתי שלי. אני מקפידה על התפריט באדיקות . האנדוקרינולוג בביקור הקודם שלי אצלו לפני שלושה חודשים מאוד התרשם ואמר שהוא מכיר תוצאות כאלה רק לגבי אנשים שעברו ניתוח שרוול. (וזה עוד לפני התוצאה של אתמול). הוא הזהיר אותי לא לצפות לירידה נוספת במשקל לאור גילי, רק להקפיד לא לעלות. אבל הפתעתי את עצמי ואפתיע גם אותו (הוא ביקש שאחזור אחרי חצי שנה לביקורת), כי מאז הביקור אצלו ירדתי עוד 7 ק"ג. אני מאוד מעוניינת לרדת עוד 7 ק"ג על מנת להגיע ל BMI תקין אבל כבר כעת אני מרגישה קלה ואנרגטית יותר משהרגשתי שנים כך שזה לא ממש קריטי בעיני. רק שאוכל לשמור על הקיים ולהנות מעוד שנים של הנאה ממשפחתי והחיים בכלל. סליחה על המגילה הארוכה ותודה על שאתם כאן .