ישששששששששש.....חזרנו הביתה

Sודית

New member
ישששששששששש.....חזרנו הביתה

אפשר להרגע, לשבת לשתות קפה עם מאפה ולהנות בבית החדש שלנו עם אותו השם...... אני שמחה ומבטיחה שלא יהיו כאן יותר שום שינויים. הכל יתקתק כאן בדיוק כמו שהיה בקומונה. ואם למי מכם יש הצעות, הערות או הארות שהן אשמח לשמוע. שיהיה לנו אחלה של יום והמשך חג שמח.....- נר שביעי של חנוכה.

EK55

New member
סודית החביבה.יפה לאמר כל בוקר, בוקר טוב,אבל

נראה לי שהפורום הזה מתבסס בעיקר על בוקר טוב וטוב יהיה אם נדבר על כל הדברים בעולם ולא להתמקד יותר מדי על בוקר טוב ונפלא.............................................................. כי זה מתחיל להיות יותר מדי משעמם. ככה אני רואה את זה.

Sודית

New member
חחחח....פנו....

גם צהריים יכול להיות נושא בפני עצמו, לא?

kler18

New member
שלום , חדשה .אפשר גם 안녕하세요 בקוריאנית

שזה שלום וגם בוקר טוב....(אניואסויו)
שמי אורה , אני בת 61 ,גרושה סבתא ל- 5 ,בגימלאות גיליתי את הפורום שלכם דרך פורום אסיה - תרבות ופנאי ונראה לי נחמד שיש פורום לגילאים שלנו ..... בפורום אסיה יש מעט מאוד בגילאים שלנו הרוב שם בנות צעירות וחמודות להפליא והנושא העיקרי שלנו הוא כל מה שקשור לתרבות המזרח ..קוריאה , יפן , טייואן וכו' משוחחים על דרמות ,סרטים כוכבים ומוסיקה עכשווית... פרט לכך ,יש לנו אתר של מתורגמים לעברית ,שאני נמנית בצוות גדול של מתרגמים (מאנגלית לעברית) . מקווה לדיונים פוריים כאן
...

Sודית

New member
ערב טוב לך kler18 וברוכה הבאה

איזה יופי הכתב שהבאת....להבין מזה שאת מבינה ת'שפה? יופי שגילית אותנו ואני מקווה שגם את תרגישי נעים אצלנו. הצצתי כמה פעמים בפורום שלכם, פורום מעניין מאוד. אני מאוד אוהבת את אסיה אבל הצלחתי לטייל רק בתאילנד, מתה על תאילנד. הייתי רוצה פעם להיות בסין והכי הכי ביפן אבל שמעתי שיפן יקרה מאוד. מקווה שעם הזמן תספרי לנו דברים מעניינים על אסיה.

kler18

New member
האמת שאני מעריצה מאוד את הקוריאנים

אני באמת לומדת את השפה ....אבל עדיין רחוקה מלהבין ממש... לא מזמן היה לנו מפגש פורום עם השגריר שנפרד מאיתנו באוגוסט ובכל מיני אירועים הקשורים למשל: חידון נושא פרסים על קוריאה והתרבות ההיסטורית שלה...הפרס הראשון היה כרטיס טיסה לקוריאה +שהות שני היה, לפטופ +5000 ש"ח.... פרט לכך יום קוריאה באוניברסיטה העברית בירושלים ובחוצות היוצר ביתן קוריאני ומוסיקה. פסטיבל סרטים בסינימטקים ועוד..... חפרתי לכם מספיק.... אורה

Sודית

New member
פרס טיסה לקוריאה? מי נותן ת'פרסים האלה? וואוו

חחחח.....לא חפרת בכלל....נורא מעניין לשמוע משהו אחר לגמרי. ואת יכולה תמיד לספר לנו קצת או להביא תמונות....בכייף.

kler18

New member
חחח...תודה !! הקוראינים מעונינים להפיץ את

התרבות שלהם בכל העולם, אבל הם מעריצים אותנו(היהודים) והם באים הנה ללמוד תלמוד וכל מיני מקצועות באוניברסיטאות שלנו הם אומרים שאם 200 יהודים זכו בפרס נובל בתחום המדעים סימן שיש מה ללמוד מהגניום היהודי ...הם מאוד חרוצים ותמיד שואפים למצוינות היתה כתבה על זה בטלויזיה.... תמונה מהנוף המהמם של קוריאה

kler18

New member
אתן מוזמנות להכנס לאתר שלנו ולבחור סרט

http://asia4hb.com/movies
שכמה מהם אני תרגמתי " רגע בלתי נשכח" מאוד מומלץ האמת , כולם מומלצים
בכלל גם הסרטים וגם הדרמות שלהם מצויינים.......והם גם האנשים היותר היפים במזרח הרחוק ...(עלפי דעתי הבלתי קובעת)

Sודית

New member
נהדר, תודה רבה על הלינק, שמרתי לי אותו

תרגמת? אז את כן יודעת ת'שפה, איזה כייף לך. אפשר ממש לראות סרט באורך מלא? אני ממש סקרנית לראות.....תודה

ברוכה הבאה קלייר.. יש לי שאלה

אם טרם למדתי לקרוא קוריאנית, איך אדע איזה סרט זה "רגע בלתי נשכח"? :) - דווקא רציתי לראות.. :)

למעלה