ישששששששששש.....חזרנו הביתה

kler18

New member
אהבתי

תיקי30

New member
היי סודית,מה קורא עם התוכן שהיה בצד ימין??

הכוונה אפה כתוב כל הניתונים בצד ימין שהיה , כרטיס שלי חברים שלי תמונות של החברים המחוברים מתי נראה את זה תודה תיקי

Sודית

New member
תיקי, את רוב הדברים תמצאי עכשיו בצד שמאל

יש כגמה דברים שהם אחרתצ בפורום. בדף שאת נמצאת מצד שמאל כתובים דברים שונים יש שתי שורות בכחול - בואו להכיר את חברי הפורום לקבלת עדכונים יומיים מהפורום ובכלל תבדקי בצד שמאל את כל האפשרויות המוצעות. יש גם את החלק הזה >>>>-- הפורומים שלי עריכת מועדפים ההודעות שלי השעה האחרונה המועדפים שלי פורום אקראי - למעלה בצד שמאל .

תיקי30

New member
תודה סודית אבל,,,בכול זאת אני לא רואה כלום

הנה מה שאני רואה בצד שמול לזה את מתכוונת? דייט פלוס - אתר הכרויות אתר הכרויות איכותי נעים ונוח. 100% חינם. הצטרפו עכשיו! תיקי

Sודית

New member
אני באמת לא מבינה למה

כשאני נכנסת לדף הפורום אני רואה כמובן גם הרבה פרסומות בצד שמאל, אבל בין היתר יש גם את כל הדברים האלה...... ההודעות שלי השעה האחרונה המועדפים שלי פורום אקראי עוד בנושא הפורום פורומים קומונות בלוגים חמישים פלוס חיפה והקריות מתכונים גימלאים יוצאים לדרך ניסויים לגולשים עושים שוק עוברים לקנדה - הגירה צרכנות ספרים וספרות גינון בואו להכיר את חברי הפורום לקבלת עדכונים יומיים מהפורום קניות מדיח כלים צר אינטגרלי 7 תוכניות DeLonghi רק 1,199 ₪ אחריות ניופאן מצלמה דיגיטלית Panasonic 12MP עדשת LEICA רק 777 ₪ מחשב נייד ''TOSHIBA 15.6 מעבד Core i3 רק 2,199 ₪ כולל מערכת הפעלה Windows 7 פלזמה ענקית LG 50'' 600Hz במחיר מטורף! רק 2,999 ₪ קניות | מכרזים | נופש | תיירות

EK55

New member
הלו. לא להתבכיין. זה אותו דבר,אלא רק שלגברים

כעת יש מעמד גבוה יותר בעקבות העליהום שעשו לנשים בהדרת נשים. מעכשיו כבר אין פירסט ליידיס, אלא לאסט ליידיס.אל תבואו אלי בטענות. תבואו לרבנים הנכבים. הם שהחליטו מה טוב לעם ישראל.

Sודית

New member
סליחה, זה קורה כך אולי במיגזר שלהם

לא בחיים שלי למשל.....ולא בחיים של עוד הרבה נשים וגברים.

אם מישהו יירק עלי סביר להניח שאירק עליו

בחזרה. אני מציעה לכל הגברים החרדים שקשה להם לעמוד בפיתויים, שיצטרפו לאנסי בכלא ובא גואל לציון

EK55

New member
לא יפה לירוק. תחשבי שזה גשם.

אבל אני הייתי מושך לו בפיאות

EK55

New member
שלשום שיעמם לקצב בתא האסירים, כי בניזרי

יצא לחופשת פדיון הבן הנכד וגם נתן שיעור בתורה. שיעור בתורה על ידי אדם המגדל זקן , שקיבל הרבה שוחד ועשה הרבה שחיתויות. אז איך הרב עובדיה ניסים נותן לו כבוד גדול?

למעלה