יש אתר ויש שאלה

אני סקרנית, עברו כמה ימים כבר

מהפרסום בכלי התקשורת על הקוטלות (איך שאני אוהבת את השם הזה...
). מה המצב מבחינת ההיענות? איזה תנודות יש עכשיו? ספרי קצת מה קורה?

monicala

New member
אז ככה,

בימים הראשונים היתה התענינות גדולה, וכמעט כל טלפון הוביל לטיפול בפועל. מתברר שאני יודעת למכור ממש טוב. ביום שישי פחת קצב הפניות, והיום היתה רק אחת. האם זה מדאיג אותי? כן. האם זה מבאס אותי? מאוד. בעיקר כי זה אומר שאצטרך להתאמץ מאוד בשיווק ואת זה אני דוחה ככל האפשר. למה? כי אני לא טובה בזה. למה? כי אני אוהבת שפונים אלי. למה? כי אני מהמחוזרות ולא מהמחזרות. למה? כי האגו שלי צריך תנאים של חיבה. למה? אוי, כאן בדיוק התקלקל הפסיכיאטר האלקטרוני שלי ואני לא יכולה לענות. מה שברור הוא שעליתי על משהו פגזי, ובידי היכולת להחיות או להרוג אותו. עוד לא החלטתי סופית מה אני מעדיפה. את מבינה יקירתי, זה לא העסק, זו אני.

מוניקה המקסימה../images/Emo68.gif

הצחקת אותי כל כך. והפסיכיאטר האלקטרוני שלך... מה ז'תומרת שהוא התקלקל בדיוק בקטע הקריטי?? מהר לשלוח לתיקוןן... זה לא הרצפה עקומה, זה הרקדנית שלא יודעת לרקוד... אז ככה: קשה לי להאמין מכל מה שקראתי אותך לאחרונה, שאת לא יודעת לרקוד. נהפוך הוא, נראה לי שאת בולדוזר אמיתי. מי השיג כתבה בידיעות אחרונות? מי השיג הופעה בתוכנית בוקר בטלוויזיה? מי? יאללה, להמשיך עם המומנטום, קדימה. שיווק ישיר, גנים, בתי ספר, כיתות א', איפה שרק אפשר. בהצלחה, אני בטוחה שזה ממש מעבר לפינה.

SHAHAF UZI

New member
שחר ! תיראי מה היה לנו כאן !

היה לנו ריטלין... והיה פסיכיאטר אלקטרוני... וזה רק כאן.... ועכשיו שאלת השאלות: מה יש יותר ? אנשים עם כינים , או "משוגעים" ? מוניקה ! נשבע לך שגם אני נשפכתי מצחוק,ונשפך לי הקפה על....

עוזי, בטוח שיש יותר משוגעים מ....

מאנשים עם כינים... למרות שהתווסף אחד לרשימה אתמול, שהוא גם משוגע וגם עם כינים, סאדאם חוסיין... ראית בוודאי איך חיטטו לו בשערות כדי למצוא כינים ומנדבושקעס ושאר מרעין בישין... איככככככככסססס. בכל מקרה, מוניקה היא משוגעת חביבה למדי. ממש לא איכפת לי שיירבו משוגעים כמוה.

SHAHAF UZI

New member
גם אני מאד מחבב אותה,אף אחד כאן

לא ממש משוגע.... שלא יקחו אותנו ברצינות מדי.... יום נעים לך שחר,אני מסתכל עלייך הרבה...

monicala

New member
אוי שחר, שחר

את לא מבינה. אני לא עשיתי כלום! שלחתי פליירים ל 20 עיתונאים, אחת התעניינה, רצה הגורל והיא היתה מ"ידיעות", ואחר כך הדברים התגלגלו מעצמם. יש לי נסיון בהופעות בטלוויזיה, אז עשיתי את זה כמו שצריך, אני מרצה כבר 800 שנה, אז אני יודעת לדבר, אבל בפועל אחרים קידמו את העסק שלי ולא אני. אמנם ידוע שנשים חושבות שמצליח להן במזל בעוד גברים מאמינים שבזכות כישוריהם, אבל במקרה הזה למזל היה באמת משקל גדול. עכשיו אמנם מצבי טוב פי אלף מלפני שבוע, ולכאורה אני צריכה ליהנות מכל רגע ולא לבלבל את המוח, אבל בפועל...זה קצת פחות פשוט. המילים האלה "שיווק ישיר" עושות לי צמרמורת. אני בעד "שיווק עקיף", אלא שבשביל זה צריך המון כסף... שבכינים זה משהו כמו 2 מיליון. טוב, אני שולחת את עצמי למיטה לפני שזרם התודעה ישתלט עלי לגמרי.

relax

New member
../images/Emo20.gifמוניקה, היי!

חשבת אולי לחלק את הפליירים שלך במספרות? זה נראה לי יעד טוב. בזמן ההמתנה אנשים מחפשים במה להתעסק, יש שם הרבה אמהות. גם בחנויות לבגדי תינוקות או חנויות צעצועים-לשם מגיעים הרבה הורים לילדים קטנים. ואולי ההצעה השיווקית הכי טובה בשבילך תצמח במפגש היום! נתראה שם.

יונית א

New member
למוניקה וזרם התודעה../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif|צפרדע

יש לך מומנטום עכשיו!!! ראיתי את החיטוט בראשו של סאדאם חוסיין, לא חושבת שחיפשו לו כינים, אלא ציאניד או חומרים אחרים. אבל התמונות נראו בדיוק כמו פליית כינים . זה הזמן שלך להציע שירות אלטרנטיבי. את יכולה לבנות הודעה קצרה, שמתחילה בכותרת מסקרנת כלשהי "ככה לא צריך לפלות כינים לסאדאם" או משהו דומה תוכן קצרצר והצעת השירות שלך. את יכולה להשתמש בתמונה שמופיעה בכל מקום. פרסמי בכל מקום ופורום שעולה הודעה ששמו של סאדאם מקושר אליה. זה יהיה יומיים-שלשה- שבוע, לא יחזיק מעמד יותר בכותרות אבל זו הזדמנות.

monicala

New member
חס וחלילה

אני מאלה שחושבים שהתצלום הזה פשוט מ-ג-ע-י-ל! וחוץ מזה, חיפשו אצלו ציאניד, לא? האם שמתם לב שאיך ש"24" נגמר תפסו את סאדאם? הם כל כך שקופים האמריקאים האלה. ג'ק באואר גמר לטפל בטרוריסטים, טס לעירק, ומצא את סאדאם. ומי שלא ראה "24", הפסיד!

מוניקה, אין כמו "24", אין!!

ראיתי את שתי העונות. מכורה אמיתית ומחכה כבר לעונה השלישית לראות מה קרה לנשיא השחור והמדהים הזה.

כתבת שמתברר שאת טובה בשיווק,

אז את זקוקה לכישורים דומים גם כשאת יוזמת את הפניה. אל תזלזלי ביכולת לשווק כאשר פונים אלייך. מי שלא אוהב או טוב בשיווק,יתקשה גם בזה.

motyka

New member
אביבה - גם את יכולה

לבנות אתר זו לא תורה מסיני, ולא קשה. זו טכניקה שניתן ללמוד אותה. (ואפילו מהר) הבעיה היא לא הטכנולוגיה אלא התכנים, ובחלק הזה אף אחד לא יכול לעזור.

למעלה