יש אתר ויש שאלה

אביבה, יש אתר בשם "בנה ביתך"

והוא מלמד איך בונים אתרים. בתי בת ה- 11.5 בנתה לעצמה בשבת אתר מתוק ומדהים. אני הייתי בשוק. בשבת שעברה, לפני כעשרה ימים, היא הייתה 12 שעות מול המחשב ולבסוף הניבה אתר בונבון והכול מההוראות שהיא קיבלה שם. היכנסי ותראי.

יעלי,חכי עוד שלוש שעות כשבתי תגיע

הביתה מבית ספר, אבקש את הלינק המדויק. היא מגיעה בסביבות שתיים. אז אשאל ואשלח לכם את הלינק.

יעלי, הנה הלינק לאתר של הנסיכה...

ואם תכתבי לה משוב שם, היא בכלל תהייה מאושרת באדם... זכרו שזה אתר שהיא עדיין בתהליך הבנייה שלו. הנה הלינק: למטה:

יעל, המייל שלך לא הגיע אליה../images/Emo10.gif

שאלתי אותה אם קיבלה מייל משוב לאתר והיא אמרה שלא. היום לא קיבלה דבר. ניסיתי לשלוח לה מייל מהמחשב שלי דרך האתר שלה וזה הגיע, כך שכנראה שלחצת על משהו לא נכון, כי שלך לא הגיע.

שחר, אם יש באתר שלי

מאמר, טיפ, ציטטה, שמוצאים חן בעיניכם, והיא רוצה לשים באתר שלה, אני מאשר ברצון רב. כיתה ו', זה גיל 11? - כל הכבוד. בני ליאור בנה לי את האתר ב html כשהיה בן 12. אני עד היום רק יודע להגיד את המילה הזו... איפה אנחנו, ואיפה הם...

SHAHAF UZI

New member
שחר !!! שיא היופי בהתגלמותו- אושר..

ממש אושר-זה מה שהם מביאים לנו-הילדים האלה. להתבונן,ולהינמס כמו מרגרינה ביום קיץ... בהצלחה בבניית האתר,נבקר שם לפעמים. עוזי.

motyka

New member
נחמד להתנסות, לא טוב כאתר

שתי סיבות: 10 מגה זה מעט רוחב הפס שהם מקצים לתעבורה נמוך (מספר המבקרים שיוכלו להגיע ביום נתון הוא מוגבל). כך שמהר מאד צריך יהיה לעבור למסלול בתשלום. מצד שני - להתנסות בבניית אתר - אין כמוהו.

motyka

New member
מספרי, מהאינטרנט,בקורס או שעור פרטי

יש ספרים, גם בהוצאת הוד-עמי וגם בהוצאת פוקוס. מצורפת רשימת אתרים באינטרנט המלמדים בניית אתרים אפשר להצטרף לקורס של סיוון/גוהן ברייס או של ארגון המורים/הסתדרות המורים או בכל מתנס. ואפשר לבוא אלי לסדרה של 3 שעורים פרטיים בני שעתיים כל פעם.

מה העלות של 3 המפגשים אצלך?

מה הם מקנים? איזו רמה של תפעול תהיה לי אח"כ? האם יש המשכים? האם יש עדיפות ללמידה איתך, על הספרים?

ymmy

New member
3 מפגשים מקנים כמעט דוקטורט...

אביבה
מה הציפיות משלושה מפגשים
ועכשו ברצינות
זה מאוד תלוי באישיות שלך,אם את אוטודידקט אז חבל על הכסף לימוד עצמי קיים באינטרנט למכביר ואם את צריכה את הכתה הקבוצה אז שלושה שעורים זה "כאלם פאדי"

ציפיות יש על הכרים...../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

אני שואלת כי אני לא יודעת...אין לי בכלל ציפיות... (כבר אמרת שיש בי תמימות
...) אוטודידקט, כן, בהחלט זה אני. לא צריכה את הכיתה והקבוצה אלא את הלימוד הטוב ביותר. נתת לי כיוון, בכל מקרה, מוכן גם לתת הפניה לאתרים שאפשר ללמוד בהם? תודה רבה!

motyka

New member
תשובות

העלות היא לא לפרסום בפורום אלא במסרים , בכל מקרה זה לא יגרום לפשיטת רגל ולא לפשיטת יד. ואל תשכחי שבזה נגמרות ההוצאות, אלא אם תרצי לעבור לאתר מקצועי. אחרי הפגישה הראשונה יהיה לך מושג לא רע איך לתפעל את התוכנה שתקבלי (את מקבלת תוכנה להתנסות, ואם תחליטי שאת זקוקה לה לטווח הארוך - עלותה 70 דולר). תוכלי להשתעשע בבנית דפים ולראות איך הם נראים בדפדפן. אחרי המפגש השני תדעי איך להעלות את הדפים שלך לאינטרנט ואיך לקשר בין דפים, ולתת קישורים לדפים אחרים. המפגש השלישי נועד לענות על שאלות שיצוצו במהלך בניית האתר ולעבוד על נושא הגרפיקה. ויש כאלו שלא זקוקים לו. בהשוואה לנהיגה - עברת טסט ותצטרכי להתחיל לנהוג בכדי לרוש נסיון. המשכים יכולים להיות תמיד (אני תמיד שמח להתפרנס). הלימוד איתי כרוך בהרבה למידה עצמית, אבל אני מכוון לידע קיים ומקצר תהליכי ניסוי וטעיה. אני לא קוסם, ואין לי ידע שלא נכתב כבר באחד הספרים או שקיים במקומות אחרים. אגב, עלות ספר סביר היא למעלה מ 150 שקל, ולרוב ספר אחד לא יספיק.

SHAHAF UZI

New member
מוטי ! זה פשוט גדול ! האתר הזה שלך.

למה רק עכשיו אנשים כאן צריכים להחשף לזה,מוטי ? זה פשוט דבר מדהים , יפהפה , וכמעט בלתי נתפס להדיוט שכמותי... ו"אורגינל"-עוד לפני שממש נברתי שם,זה ממש ממש מושך את העין, זה מאוורר מאד,נותן תחושת מרחב ,גודל,וחופש תנועה..וזה פשוט ממש יפה. האתר שלך מוטי,מאד קריא,ומאד מסודר..... שלא לדבר מוטי,על צבעי הרקע,ממש אהבתי-מדהים !!! אני עדיין עם "הפחד הטכני" שלי-יש לי מזה הרבה.... עם הזמן אכנס לעומק העניין,ואוכל להנות מזה ממש..... פירגון מהלב.....כל הכבוד לך מוטי...

אביבה, הערב אסביר לך

ותוכלי להקים אתר בעצמך כמו מוניקה תוך יום, בלי לימודים, בשפת בני אדם ובכשרונות שלך, ותוכלי לעדכן, לשנות ולהוסיף בזמנך החופשי, כל יום, כל שעה...

למעלה